reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

hej hej, ale ten czas zasówa :)

Agutka - najlepsze życzonka, spóźnione ale szczere, a co tam :) wszystkoe naj :)
No i udanych Mikałajek :)
WIem że w teatrzeż też cos na mikołaja jest,a le niestety nie znam szczegółów :)

Mysza - brzucholek słodki, taki zgrabniutki, ja miałam jeszcze malusi, ledwo co było widać w 27tyg - ale to chyba domena Piotrków co Barszczyk, tyż pisałaś ze tez miałaś mały :)

reklama
Pluszaczku ja bardzo długo wyglądałam tak ajkbym się lekko przejadła :-D:-D Piotrki mało miejsca w brzuszkach zajmują :-D:-D
Agutko - mój synio do sali zabaw to się jeszcze nie nadaje ale za jakieś pół roku obiecujemy :-D
Mysza - ja tak nieraz spaceruje obok twojego bloku i sie zastanawiam co porabiasz i czy grzecznie leżysz w łózeczku :-p:-p

Hej
barszczyk Melduje że grzecznie leżę :-) Ale możesz czasem mnie wyciągnąć na spacer :-D
Agutka - jak tam na mikołajkach było?? :-)
Pluszaczku -ja wiem że poźniej Piotrki na duże wyrastają:-D

Pozdrawiam

Dziewczyny - może to dziwne pytanie i całkowicie nie związane z dziećmi - ale szukam mechanika:-D który mi naprawi auto - a nie je zepsuje :-) jeśli macie jakieś namiary to chętnie na PW napiszcie :-)

Hejoł! :-D :-p

Pluszaczku,dzieki ogromniaste! :-D

Barszczyku,to ja Was trzymam za slowo,hihi! :-)

Mysza,duzo by pisac,a nie wiem,czy masz ochote czytac. :-p :-D Ogolnie - bylo BOOOMBOWO!!! :-D :tak: :-D

W ogole,to przez przypadek wyczailam nowa zielonogorzanke na BB. :-) Mam nadzieje,ze wkrotce do nas zajrzy. ;-) :tak:

Mysza,mowisz i masz. :-p
Powiem szczerze,ze balam sie strasznie tej zabawy,bo Zuzia nigdy nie miala do czynienia z taka iloscia dzieci... Ale Moja Corcia spisala sie REWELACYJNIE!!! Nie moglam Jej rozebrac,bo od razu chciala isc za plotek do dzieci! A jak juz do nich trafila,to az piszczala z radosci! Cale 1,5h biegala po sali,zaczepiala inne dzieci,tancowala,ale za to jak! :szok: Dzieci robily koleczko,a Moja Skromna :-p Coreczka,wchodzila w srodek i tam sobie urzadzala tany-tany,hahaha! :-D :-D :-D No bombowa jest normalnie! Taka jestem z Niej dumna,ze az mi lzy ciekna po polikach! :-D :tak: :zawstydzona/y:
Zuziulka ani na chwilke nie usiadla - caly czas biegala. :-D Wziela od jednego chlopca z koszyka,sztucznego pomarancza i podeszla do jakiejs dziewczynki,podlozyla jej pod buzie,mowiac "Am". :-D Rozdawala cukiereczki i ciasteczka dzieciaczkom,no,a panie opiekunki byly Nia zachwycone,ze najmlodsza,a taka madrala i ze wszedzie Jej pelno,no i ze,najwazniejsze,ani troszke nie boi sie dzieci! :-D Ahhhh,jeju,wybacz,ale normalnie duma mnie rozpiera! :-D
Nagle,wszedl Mikolaj - straszny. :baffled: Mial jakas gumowa maske na buzi. :baffled: 3/4 dzieci zaczelo plakac. :-( Gdy Zuzia podeszla do niego po swoj prezent,zlapala go za maske i tylko parsknela z ironia,hahahaha. :-D No i w ogole nie zainteresowala sie dkurzaczem (prezentem :-p),bo wazniejsze byly dzieci. :sorry2: :-D :-p Dopiero w domu,gdy go wlaczylysmy,przeszla pol pokoju udajac,ze odkurza. :-D A pozniej padla na podloge,wiec wzielam juz Ja,zeby obmyc,no i poszla spac. :-D Moje Malutkie Kochanie spalo jak zabite i co jakis czas smialo sie przez sen. :-D :tak: :-D
Panie w tej salce mowily,ze kazdy teraz juz wie,kto to jest Zuzia - ta,ktorej wszedzie jest pelno. :-D Powiedzialy,ze mam WSPANIALA I SLICZNA CORECZKE,no i ze moge yc z Niej ogromnie dumna. :-D

Witam, znalazlam ten wąteczek i wskakuję. Na imie mam Marzena i mam córeczkę Kingę. Nie jestem w stanie przeczytac Was od początku( a może kiedyś hi, hi) ale przeczytałam o mądrej i odważnej Zuzi i tak czytam dalej że kolejne mamy to w kolejce czekają. Pozdrawiamy.

reklama
Mysza,ja juz,jak sie Zuzia urodzila i bylysmy jeszcze w szpitalu,to mowilam,ze to jest Zuzka - Łobuzka. :-D :-D :-D

Kinka,super,ze do Nas dotarlas! :-) A moze napiszesz cos wiecej o sobie? ;-) Np. (standardowo :-p),z ktorej czesci ZG jestes. ;-)

Do góry