reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Wesolutka,a przestan! Nic sie nie wydarzylo nowego,hehe. :-)
Ciesze sie,ze w koncu do Nas zajrzalas! No i musimy sie wreszcie spotkac,zebym mogla zobaczyc,jak Ci Adas urosl. :-) Bo Ty Zuzie widzialas ostatnio,wiec to nie fair!
Wiem tylko tyle,ze Adas ma juz ponad 80cm wzrostu - podslyszane. A gdzie,to zgadnij. ;-)
Ciesze sie,ze w koncu do Nas zajrzalas! No i musimy sie wreszcie spotkac,zebym mogla zobaczyc,jak Ci Adas urosl. :-) Bo Ty Zuzie widzialas ostatnio,wiec to nie fair!
Wiem tylko tyle,ze Adas ma juz ponad 80cm wzrostu - podslyszane. A gdzie,to zgadnij. ;-)
Minesota
Fan(ka)
Hej wesolutka - dziekuje za pozdrowienia - podczepiam sie pod mamusie których nie znasz
mamaFilipa
Lideczka i Różyczka
Wesolutka - niestety nie mam na imię Weronika wiec chyba wcześniej nie miałyśmy przyjemności się poznaćMamofilipa, a Tobie przypadkiem nie na imie Weronika???
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
MamoFilipa,a z jakiej czesci ZG w ogole jestes? :-)
No i napisz cos wiecej o sobie,koniecznie! ;-)
O i jeszcze z checia zobaczylabym Twoja buziule. :-)
mamaFilipa
Lideczka i Różyczka
MamoFilipa,a z jakiej czesci ZG w ogole jestes? :-)
witajcie!!!!
Jestem z centralnej części Zielonej Góry. To moja pierwsza ciąża, a "mamaFilipa" wzięła sie stad, że najpierw miał być chłopczyk ( Filip), ale lekarz jednak zmienił zdanie Dla pewności jesteśmy przygotowani na każdą ewentualność.
Jestem już na zwolnieniu lekarskim i z utęsknieniem czekam na moją córeczkę. Nie wiem co mam jeszcze o sonie napisać......może pytajcie co chciałybyście wiedzieć ;-)Pozdrawiam wszystkie zielonogórzanki
Minesota
Fan(ka)
Hihihi a ja myślałam że to drugie dziecko - to Lidia a kiedy zmieniła się płeć dziecka? :-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
MamoFilipa,koniecznie wstaw swoja fotke,zebysmy wiedzialy z kim mamy do czynienia. :-)
mamaFilipa
Lideczka i Różyczka
Płeć lekarz zmienił ok 28 tygodnia ciąży Najpierw mówił że na 70% chłopczykHihihi a ja myślałam że to drugie dziecko - to Lidia a kiedy zmieniła się płeć dziecka? :-)
z resztą pierwsze imię było właśnie wybrane dla dziewczynki, a co do chłopca to było dużo kontrowersji i po dłuuuuuuuugich wyborach został Filip. szczerze mówiąc to nie do końca wierzę lekarzom i o płci przekonam się po porodzie :-)
reklama
mamaFilipa
Lideczka i Różyczka
Witaj, pomimo szczerych chęci nie udało mi się wkleić zdjęcia.....wszystkie mają za duży rozmiar. oczywiście próbowałam zmniejszać je ale bez efektów:-(....może wiecie co powinnam zrobić ??? nie jestem dobra w "tych" sprawach więc może męża wieczorem poproszę bądźcie cierpliweMamoFilipa,koniecznie wstaw swoja fotke,zebysmy wiedzialy z kim mamy do czynienia. :-)