reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

Wesolutka,ok,mozemy sie umowic w jakis dzionek. :D Nie wiem,jak Tobie,ale wiem,ze mi wolno jedno bez problemu wypic,hehe. ;)

Mam jeszcze jedno takie tam zdjatko mojej malusiej Dzidziusi - Albusi,jak pokazuje,jaka jest dluuuuuuuuga,a przy okazji wietrzy brzusio od goraca,hihi. ;D

gallery4729336500x500nl4.jpg

reklama
po jednym piwku wypitym w ciazy mialam mala trabke ;D A teraz - z rzadka pozwalam sobie na pol szklanki, choc tak naprawde to mialabym ochote normalnie usiasc i wypic ze dwa, trzy nawet, z soczkiem i najlepiej wieczorem, pod parasolkami ::)

kiedy w nocy karmilam adasia dopadlo mnie natrectwo myslowe - po macierzynskim wracam do pracy. Wobec tego niedlugo powinnam zaczac przyzwyczajac go o butelki i sztucznego mleka. zrobilo mi sie strasznie smutno :( :( :( ciezko mi bedzie zostawiac go w domu :( macierzynski powinien trwac z pol roku :mad:

wesolutka pisze:
lilka - to masz na koncie powazne sukcesy! a skad te tabletki? to lekarz przepisuje? 

tez
ale z tego co sie orientuje to te tabletki w Polsce sa drogie
ja kupuje od osoby ktora sprowadza je z Czech
sprawdzona osoba....

i miesiecznie kuracja kosztuje mnie 69zł z przesyłka

lek tylko dla otyłych ;)

Hej
mnie tez po wysłaniu wątku wracało na cały spis wątku ,ale podczytałam gdzieś i trzeba zrobić tak ;wejść na twoje konto ,potem bedzie napis zmień profil a pod tym będzie opcje wyglądu ,
jak tam sie wejdzie to są takie punkty do zaznaczenia i tam trza zakreślić domyślne wróćdo wątku po wysłaniu wiadomości i mi od razu po wysłaniu wraca do wątku
na końcu jeszcze zachowaj zmiany.
Agutka co to za lekarz,w głowie się nie mieści
lilka czekamy na zdjęcia z chrzcin
Jezu jaki upał juz mi się nic nie chce,tylko jedno mnie cieszy że wieczorem na aerobik idę,ale głupia jestem ale mówię wam jaka to świetna zabawa jest ciut z elementami tańca ;D
a jutro na basen do Swiebodzina

noelia nie jestes glupia cieszac sie na mysl o aerobiku :laugh: jak sama chodzilam, to tez sie cieszylam :laugh: teraz obiecuje sobie powrocic do aktywnosci tego rodzaju po powrocie do pra

Wesolutka,ja tak mialam wlasnie na poczatku ciazy po jednym piwku ulala. :D Ale juz chyba tak nie jest,hehe. ;) A co do mleka,to czemu sztuczne? Nie mozesz swojego odciagnac i mu zostawic? Bo ja tak sie jeszcze niebardzo w tym orientuje,wybacz... :(

Noelia,no mi takze sie w glowie nie miesci. :mad: Zobaczymy,co mi powie 27 na wizycie,ehhhh... :( A tego basenu,to Ci ogromnie zazdroszcze. :) Ja tu w ZG jakos chetnych na takie wyjscie znalezc nie moge. :o

Lilka,dzieki sliczne. :D Ja tez strasznie uwielbiam psiaki. :D

reklama
Do góry