reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Wesolutka,ok,mozemy sie umowic w jakis dzionek. :D Nie wiem,jak Tobie,ale wiem,ze mi wolno jedno bez problemu wypic,hehe. ;)

Mam jeszcze jedno takie tam zdjatko mojej malusiej Dzidziusi - Albusi,jak pokazuje,jaka jest dluuuuuuuuga,a przy okazji wietrzy brzusio od goraca,hihi. ;D

gallery4729336500x500nl4.jpg

reklama
po jednym piwku wypitym w ciazy mialam mala trabke ;D A teraz - z rzadka pozwalam sobie na pol szklanki, choc tak naprawde to mialabym ochote normalnie usiasc i wypic ze dwa, trzy nawet, z soczkiem i najlepiej wieczorem, pod parasolkami ::)

kiedy w nocy karmilam adasia dopadlo mnie natrectwo myslowe - po macierzynskim wracam do pracy. Wobec tego niedlugo powinnam zaczac przyzwyczajac go o butelki i sztucznego mleka. zrobilo mi sie strasznie smutno :( :( :( ciezko mi bedzie zostawiac go w domu :( macierzynski powinien trwac z pol roku :mad:

wesolutka pisze:
lilka - to masz na koncie powazne sukcesy! a skad te tabletki? to lekarz przepisuje? 

tez
ale z tego co sie orientuje to te tabletki w Polsce sa drogie
ja kupuje od osoby ktora sprowadza je z Czech
sprawdzona osoba....

i miesiecznie kuracja kosztuje mnie 69zł z przesyłka

lek tylko dla otyłych ;)

Hej
mnie tez po wysłaniu wątku wracało na cały spis wątku ,ale podczytałam gdzieś i trzeba zrobić tak ;wejść na twoje konto ,potem bedzie napis zmień profil a pod tym będzie opcje wyglądu ,
jak tam sie wejdzie to są takie punkty do zaznaczenia i tam trza zakreślić domyślne wróćdo wątku po wysłaniu wiadomości i mi od razu po wysłaniu wraca do wątku
na końcu jeszcze zachowaj zmiany.
Agutka co to za lekarz,w głowie się nie mieści
lilka czekamy na zdjęcia z chrzcin
Jezu jaki upał juz mi się nic nie chce,tylko jedno mnie cieszy że wieczorem na aerobik idę,ale głupia jestem ale mówię wam jaka to świetna zabawa jest ciut z elementami tańca ;D
a jutro na basen do Swiebodzina

noelia nie jestes glupia cieszac sie na mysl o aerobiku :laugh: jak sama chodzilam, to tez sie cieszylam :laugh: teraz obiecuje sobie powrocic do aktywnosci tego rodzaju po powrocie do pra

Wesolutka,ja tak mialam wlasnie na poczatku ciazy po jednym piwku ulala. :D Ale juz chyba tak nie jest,hehe. ;) A co do mleka,to czemu sztuczne? Nie mozesz swojego odciagnac i mu zostawic? Bo ja tak sie jeszcze niebardzo w tym orientuje,wybacz... :(

Noelia,no mi takze sie w glowie nie miesci. :mad: Zobaczymy,co mi powie 27 na wizycie,ehhhh... :( A tego basenu,to Ci ogromnie zazdroszcze. :) Ja tu w ZG jakos chetnych na takie wyjscie znalezc nie moge. :o

Lilka,dzieki sliczne. :D Ja tez strasznie uwielbiam psiaki. :D

reklama
Do góry