reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ale tu cisza. Jak tam Effa84 w te upały się czujesz? Aza Ty już pewno po tej Komunii ale się tak nie przejmuj czy że karmisz córeczkę. Mi się bardzo często zdarza nadal karmić swoją 4 latkę i prawie 2 latka. Akurat starsza jest teraz strasznym niejadkiem. Jadłaby chętnie tylko słodkie. Na to zawsze ma miejsce.
A wracając do sierpniowego Maksia to nadal niewiele mówi. Eee Eee Eee próbuje zagadywać dzieci na placu zabaw. A wyraźnie to mówi mama,tata,baba,koko,tak,me,be,ma,lala.
A w czwartek wyjazd na długi weekend.Autokarem zorganizowana wycieczka. A z innej beczki któraś Mama nadal karmi piersią prawie dwulatka? Ja karmię nadal ale chciałabym do 2 lat.Chciałabym tez bez problemu skończyć karmienie więc może to potrwać dłużej.Zobaczymy.

reklama
No na komuni nie byłam, bo nie było córki z kim zostawić. Może i dobrze, bo się rozchorowala. A my z mężem się zarazilismy i ledwo żyjemy. Dzisiaj dowiedzieliśmy się na 90%, że będzie dziewczynka - Michalina. Jestem przeszczesliwa, oby się płeć nie zmienila.

Ja już urodziłam [emoji4] 23/05. Franek jest wcześniakiem, ale dostał 10pkt. 2960gr.
Tym razem miałam ekspresowy poród, bo około 4 wylądowałam na bloku, a o 5:00 urodziłam.

Byliśmy w domu, ale dzisiaj niestety wróciliśmy pod lampy.

Mikołaj pierwszego dnia zachwycał się bratem, ale już od następnego stracił nim zainteresowanie [emoji28]

Ja już urodziłam [emoji4] 23/05. Franek jest wcześniakiem, ale dostał 10pkt. 2960gr.
Tym razem miałam ekspresowy poród, bo około 4 wylądowałam na bloku, a o 5:00 urodziłam.

Mikołaj pierwszego dnia zachwycał się bratem, ale już od następnego stracił nim zainteresowanie [emoji28]
Gratulacje, zdrówka Wam życzę :)

Lekarz twierdził , że dlatego że byłam przeziebiona. Ja myślę, że przez silne skurcze przepowiadające. Z Mikołajem ich nie miałam i urodziłam po terminie.

Gratuluję serdecznie :)

Gratulacje Effa84:) A tak jakie rowerki mają wasze sierpniowe prawie dwulatki? Ja mojemu narazie trzykołowy taki do pchania kupiłam ale pamiętam ,że córeczka ,która ma już 4,5 latek na 2 urodziny dostała różowy biegowy motorek na trzech kółkach i go wprost uwielbiała. Do tej pory by chciała na nim jeździć, czuła się pewnie.

Gratulacje Effa84:) A tak jakie rowerki mają wasze sierpniowe prawie dwulatki? Ja mojemu narazie trzykołowy taki do pchania kupiłam ale pamiętam ,że córeczka ,która ma już 4,5 latek na 2 urodziny dostała różowy biegowy motorek na trzech kółkach i go wprost uwielbiała. Do tej pory by chciała na nim jeździć, czuła się pewnie.
Marlenka, ja kupilam biegowy puky, ale poki co jest jeszcze za duzy. Potem widzialam w sklepie ze wszyscy biora biegowy innej firmy bo byl bardzo lekki ale nie pamietam nazwy. Jak chcesz moge postarac sobie przypomniec ;)

reklama
Do góry