reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

a moja Milenka w sobote konczy roczek i rowniez w tym dniu ja chrzcimy :)
mam piekna sukienke dla niej
ach bedzie wygladac jak gwiazda
przynajmniej goscie na niej sie skupia a nie na mnie :laugh:

potem wam wkleje foteczki ;)

reklama
Lilka,wiec czekaMY na zdjatka malej Gwiazdki. :D

Co do fotek,to dzis mi brat kilka porobil,hehe. ;D Mi i mojemu brzuszkowi - willi Zuzanki. ;D

No mi normalnie rece dzis opadly. Kupilam ubranko, ide do ksiedza po kartki do spowiedzi, a tu okazuje sie, ze nas ten duchowny, u ktorego zalatwialismy chrzest i ktory mowil, ze jest wszystko git i tylko w sobote na nauki mamy przyjsc, nie wpisal w ogole w rejestr! albo wpisal, tylko ten drugi nie potrafi znalezc! no i co? jutro ide na plebanie i bede szukac tego, u ktorego wszystko bylo zalatwiane. Zebym chociaz znala jego imie - ale skad, oczywiscie nie pamietam :mad: :mad: :mad: W dodatku moj Tomek w trasie (a on zalatwial z ksiedzem), wiec musze dzialac sama :mad: Juz mnie krew zalewa, na sama mysl :mad:

agutka - ten Twoj lekarz to chyba typ takiego hojraka, co to uwaza, ze jego misi byc na wierzchu. Nie ma prawa odmowic Ci zwolnienia i dobrze o tym wie.

oj, dziecko beczy, ide zaniesc cycki Malemu :)

Wesolutka,jacie,nie zazdroszcze zamieszania. :( A w ktorej parafii tak sie stalo?
Co do mojego lekarza,no to doslownie jakis hojrak... Juz nawet slow nie mam na niego... :mad:
Zycz Adasiowi smacznego ode mnie. ;D Hihi. ;)

W ogole cos mi dzis odbija ze zdjeciami i po tych,ktore mi brat porobil,ja zrobilam tez mojej psince - szczeniaczce Albusi. ;D I teraz siedze i wszystkie w kolko ogladam na kompie <glupek> :p :D

czy czyjes dziecko potrafi zrobic kupe tak, zeby wstrzelila sie mamie do nogawki? moje potrafi ;D

lilka - to masz na koncie powazne sukcesy! a skad te tabletki? to lekarz przepisuje?

agutka to pochwal sie psiaczkiem!!! :) brzuszkiem chyba chwalilas sie na glownym, zobacze potem :laugh: a parafia - sw. Jadwigi. Ten sam ksiadz zreszta namieszal nam troche przed slubem - wzial od nas kasiore na kwaty do kosciola, mial ja przekazac siostrom. I zapomnial, a one dzwonily i pytaly, co jest grane.

dziewczyny czy wam tez po wyslaniu na forum odpowiedzi wyskakuje zaraz spis watkow czy tylko ja jestem taka durna, ze tak mi sie robi???

noelia - robia te masaze, ale dzis adas tak sie rozplakal,ze serce mi omal nie peklo. Cos widac mu niechcacy zrobilam :-[ :( :( masowac mam 4razy dziennie, przez miesiac... :( no, ale co, bede, lepsze to niz przywiazywanie dziecka do czegos...
I jeszcze - tak, rodzilam w sul., w wodzie. Faajnie bylo :laugh: ;)

Wesolutka,tak chwalilam sie w dziale o brzuszkach,hihi. :D No i u mnie tez od razu wyskakuja watki. ;) Jak Ty slicznie wymeczona wyszlas na tych zdjatkach jejkus. ;D Ile w Sulechowie placi sie za porod...? Z tym kosciolem,to ladne jajka odchodza,jak widze... ::) Mam nadzieje,ze u mnie takich przebojow nie bedzie,gdy bede chciala ochrzcic Zuzke... A nie napisalas,gdzie Ty sobie pomieszkujesz,zebym Cie mogla do mnie - na ogrodek - pokierowac,hihi. ;D

A oto moja psinka. :D Ma 5,5 miesiaca. ;D W rzeczywistosci jest troszke jasniejsza i o wiele ladniejsza. ;D

2vi4.jpg

4vu3.jpg

5sj3.jpg

image0010jpgup6.jpg

ale fajna ;D a w cien na balkonie jak sie sprytnie wkomponowala ;D

pomieszkuje sobie na osiedlu przy areszcie! z okna w kuchni moglabym machac tym, ktorzy co lepszy wzrok maja i siedza w tych oknach ;)

No tu akurat cwanie sie polozyla,bo najczesciej to ma zwyczaje lezec w sloncu w sam ten upal. ::) Wczoraj bidulka pobiegala po tym upale,napila sie zimnej wody i jej sie wszystko zwazylo i zwrocilo. :( Balam sie,ze znow nam sie pochoruje tak bardzo,jak ja wzielismy... :( Ale cale szczescie,zrobila tylko 2 razy "żyg żyg" i dalej sobie biegala,hihi. ;D
Przy areszcie powiadasz. ;D Swojego czasu czesto bywalam na Jednosci,gdyz mialam tam takiego starego dobrego przyjaciela,no ale sie wyprowadzil i teraz sobie pomieszkuje blizej mnie. ;) Poza tym chodzilam do ekonomika,pozniej troche do cku,wiec nieco czasu spedzilam w okolicach aresztu. :p ;) Czyli ogrodka nie posiadasz,jak mniemam? ;) Zapraszam,jak najbardziej do mnie. ;D Osiedle domkow jednorodzinnych,naprzeciwko LO4. :D

reklama
pseudo ogrodek zrobila moja mamka adasiowi na balkonie ;)
to mam do Ciebie kawal drogi!
mozemy sie spotkac w polowie drogi - w ogrodku piwnym, na przyklad ;D - wypijemy browarka na pol, wiecej ani mnie, ani Tobie chyba za bardzo nie wolno... ;) :laugh:

Do góry