reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

hej dziewczynki

jestem po mega zakupach :szok: juz dawno tak sobie nie poszalałam
Mili dostała sliczna czapeczkke oraz zabawki: cały taki pojemnik klockow 500szt. i cymbałki-piesek

ja sobie zas kupiłam butki :cool2: do mojego plaszczyka sztruksowego pod kolor :-)
wczoraj spodnie :cool2:
jeszcze bluzka mi sie marzy :cool2:

a w czwartek fryzjer :-)

achh jak miło :-D

Wesolutka fakt dostałam powera
wstaje codziennie o 8 rano by cos wysprzatac mieszkanko a potem z Mileną spedzam czas
jak ona idzie spac ja z nią :-) i tak mi mijaja ostatnio dni

a dzis to byłysmy na miescie ze 3 godziny :-)
teraz kawunia mi sie marzy....

reklama
Wiem wiem Wesolutka,tzn bede musia sie rozejrzeć ale napewno znajdę bo wiem gdzie meteor i kościół:-) :tak: dzieki wielkie ,jak bedzie okazja to musze skorzystac z tego przybytku koniecznie,tzn .Emi musi skorzystac ;-)

Jutro jadę do Zielonej ale do szpitala z teściową na pewien krótki zabieg i raczej nie bedzie czasu tam zajrzeć:no:

Lilka
jak się czujesz ? Chyba instynkt wicia gniazda sie u ciebie ujawnił ,:tak: :-D :-D

noelia to daj znac, kiedy bedziesz sie wybierac, jesli nie bede akutat w pracy to moze dolacze do Was z Adasiem na chwile :tak::-) bedzie fajnie :-)

Ok wesolutka ,odezwe sie jak bedziemy jechać ,byłam dzis w zielonej górzei nawet miałam w planie tam iść, ale poszłam do urzedu skarbowego złozyć pit ,wszystko sie zgadzało i jestem z siebie zadowolona i troszke kaski dostanę:tak: :-) bedzie na łóżeczko dla Emi

Cześć dziewczyny :)
My też jesteśmy z Weroniką z Zielonej Góry więc chciałyśmy się przywitać.
Dziękuję noelia za wiadomość że jest taki wątek :)
Tylko nie wiem jak Was znaleźć bo teraz udało mi się dzięki noelii.
Pozdrawiamy Wszystkich i życzę miłego dnia })i({
My niestety siedzimy w domu bo Weronika dostaje antybiotyk i tak zaleciła pani doktor :( Mam nadzieję że szybciutko mój choruszek wyzdrowieje.
ELA

To znowu ja :)
Już wiem jak tutaj dotrzeć. Dopiero poznaję jak się tutaj poruszać.
A teraz uciekam do kuchni szykować obiadek dla rodzinki. Pewnie znowu mała nic nie zje ale muszę ją jakoś karmić. Nie ma apetytu teraz :(
Piszcie do mnie dziewczyny. Gdzie chodzicie w Zielonej z 2 letnimi dziećmi?
Tutaj chyba nic nie ma opócz sali zabaw. Strasznie brakuje nam basenu z Weroniką żeby moga się pochlapać i powygłupiać.
PaPa
ELA

To znowu ja :)
Już wiem jak tutaj dotrzeć. Dopiero poznaję jak się tutaj poruszać.
A teraz uciekam do kuchni szykować obiadek dla rodzinki. Pewnie znowu mała nic nie zje ale muszę ją jakoś karmić. Nie ma apetytu teraz :(
Piszcie do mnie dziewczyny. Gdzie chodzicie w Zielonej z 2 letnimi dziećmi?
Tutaj chyba nic nie ma opócz sali zabaw. Strasznie brakuje nam basenu z Weroniką żeby mogła się pochlapać i powygłupiać.
PaPa
ELA

hej WERELA
ja witaj na naszym forum fajnie ze do Nas trafilas-im wiecej nas tym lepiej. Ja jestem z Zbaszynka i nie mam 2 letniego dzidziusia ale chetnie z Toba popisze :tak::tak::tak:
Szkoda ze pogoda taka brzydka chetnie bym poszla na spacerek ale przy takiej pogodzie sie niechce,miejmy nadzieje ze wiosna przyjdzie szybko ;-);-);-)
Pozdrawiamy pa

Werela ,fajnie że tu jesteś ,moja córcia ma dwa latka a na basen jeździmy do świebodzina :tak: może nie jest tam super wypas ,bo brakuje głupiego brodzika dla mniejszych brzdąców ,ale od czasu do czasu się chlupiemy tam ,i Emilka bardzoooooo to lubi:tak:

Kiedyś jadąc do zielonej widziałam taki wielki afisz ze mieszkańcy Zielonej Góry prosza o basen :baffled: :baffled: :dry: i dalej nic sie nie robi w tej sprawie ,to u nas buduja hale sportową ,i basen będzie ale niestety jeszcze nie teraz ,w pierwszej kolejności budują np.kręgielnie ,hale sportową ,nawet lodowisko ma być:confused: :szok: :tak: :tak: no zobaczymy jeak to będzie

reklama
No tak afisze wywieszają i co dalej? Plany basenu trwają już chyba 8 lat i nadal pozostają tylko planami a mamuśki chętnie chodziłyby z maluszkami. My jeździliśmy z Wercią do Leszna ale to troszkę daleko i drogo wychodzi taka podróż :(
Fajne duże miasto ale dziwi mnie to że brakuje tutaj atrakcji dla dzieci. Oglądałam ostatnio w dzień dobry tvn reportaż jakie fajne są place zabaw dla dzieci, śliczne kolorowe, i kawiarenki dla mam z dziećmi. Fajna sprawa szkoda że w Zielonej tego nie ma.
Ja co jakiś czas jeżdżę z Weroniką do Niemiec bo tam mieszka moja mama. Tam dbają o mamuśki :) Są piękne place zabaw dla dzieci i w każdym mieście basen. I nikt krzywo nie patrzy jak wchodzisz z dzieckiem do kawiarni. Oj mogłabym pisać, ale to chyba dlatego że uwielbiam tam przebywać :)
Weronika właśnie zajada obiadek, to już chyba zdrowieje. W jednej rączce trzyma udko i drugą zajada marchewkę z ananaskiem :) Mały brudasek uwielbia ostatnio jeść łapkami, nawet zupe je paluszkami. Muszę robić teraz gęste zupki żeby się najadła :)
Pozdrawiam was dziewczyny cieplutko !!!

Do góry