reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

z tym noszeniem to faktycznie
ale ona sie teraz taki przytulasek zrobiła ze szok
co chwile raczki wyciąga
bedziemy sie wiec przytulac na kanapie :-) na siedząco

reklama
LILIANKO GRATULACJE!!!:-):-)
Tylko uwazaj teraz na siebie!!!
A co Karol na to juz wie??
Tesknisz juz za Nim,bo wiesz co moj Wojtek tez by chcial wyemigrowac za granice z powodu kasy oczywiscie,narazie szuka jakies konkrtenej oferty-boje sie troche zostac sama nie wiem czy dam sobie rade tutaj w tym obcym miescie :-:)-:)-(
Pozdrawiam papa
mam nadzieje ze jutro bedzie taka ladna pogoda jak wczoraj a nie taka chlapa jak dzisiaj :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wszystkiego najlepszego kobietki!!!

Ewelinka dziekuje!!!! :-) :elvis: :elvis: :elvis:

narazie czuje sie dobrze choc doskwiera mi ból podbrzusza i oto sie martwie bo z Milenka mialam to samo i jak sie okazało mialam ciaze zagrozona poronieniem :zawstydzona/y: no i teraz sie martwie
usg mam w sobote takze nie moge sie doczekac :-)
wstepnie termin wypada mi z OM na 28 pazdziernika,wiec licze ze urodzi sie 1 listopada w 28 urodziny tatusia :-) :-) :-)
a tatus? cały happy :-D
co chwilke pisze cudowne smski i dzowni
starsznie przezywa ze jestem teraz sama bo powinien sie mna opiekowac
cieszy sie ze dbam o siebie
no i na poczatku było to dla niego zaskoczenie,ale jest szczesliwy i to bardzo ze zostanie tatą po raz drugi :-)

normalnie kazdej kobiecie zycze aby jej mezczyzna tak reagował :tak: :-)
ach jak ja kocham tego mojego Karolka

a jak to znosze?? powiem wam szczerze ze odrzucam te mysli od siebie i nie dopuszczam tego do siebie ze4 jestem sama
tesknie potwornie,ale ratuje mnie to ze mam z nim kontakt codziennie bo codziennie dzwoni,pisze smsy,jak dorwie komputer to i maile dostaje...

teraz powiedział ze wogole bedzie mnie sciągał do siebie no bo nie moge byc sama z Mili :-)

ale teraz to sie martwie czyw szystko bedzie ok i nie wiem jak przezyje ten czas do usg....:zawstydzona/y:

O MATKO, GRATULUJE GRATULUJE GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
JEJKU, JAK FAJNIE!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
NAWET ZAZDROSZCZE!!!!!!!!!!!!!:laugh2:
no, to Milenka bedzie miala rodzenstwo:-p wie juz?
ech, ciekawe, kiedy ja znowu bede miala brzuszek...:confused::baffled:

dziekuje Wesolutka :elvis: :elvis: :elvis:

mam pytanko: czy to ty w avatorku?:confused: super zdjecie

jutro mam usg :happy: nie moge sie doczekac
jesli to 7 tydzien mam szanse zobaczyc serduszko :-)

dzisiaj wyciagnęłam sobie ksiazke pt. CIĄŻA i....i Mili z nią lata cały dzien po domu i nie pozwala sobie zabrac :-D :-D :-D

a jak dzisiaj wkładała mi paluszek w pepek to jej pokazałam brzuszek i powiedziałam ze tu jest dzidzia,powiedziałam zeby zrobiła dzidzi 'aja aja' i zrobiła :-)

za to dzisiaj jestem mega senna
nawet mialam drzemke 2-u godzinną z Milenką
ufff jak dobrze ze ona jeszcze spi te 2-3 godziny

tyle ze zawsze sprzatałam w tym czasie a teraz spie :szok: :-D

Lilka spij spij póki możesz a poza tym chopa w domu nie masz to i sprzatanie nie masz;-) :-D :-D :-D

Ja tez pamietam że bardzo senna na poczatku ciazy byłam ,tez już bym mogła z brzsiem chodzić ...tylko ta kasa po....ana,a poza tym bardzo ostatnio boli mnie kregosłup i nie wiem co jest ,moze jakis reumatyzm mi sie zaczyna czy co ,już Emi w ogóle nie nosze ,a dzis rano piersiowy odcinek kręgosłupa mnie strasznie bolał :baffled: :sick: ćwicze codziennie ,i na kregosłup najbardziej i lekow kupe już zeżarłam i nic to nie daje ,już nie wiem co mam o tym mysleć :dry: :-(

Wesolutka to gdzie ten plac zabaw ,?

no to jestem po usg

i było tak:
pokazałam lekarzowi wyniki badan ktore sobie porobiłam tak profilaktycznie i uswiadomiłam go ze tescik wyszedł mi pozytywnie :happy:
nastapiło usg poczym patrząc na ekran prawie sie poryczałam bo nie było pecherzyka.....
gin szukał i szukał....i znalazł!!!! :-) :-) :-)
zapytał sie mnie kiedy mialam ostatnią @ i powiedziałam mu ze 21 stycznia.....jego mina zrobiła sie automatycznie dla mnie przerazająca
bałam sie ze usłysze ze ciaza martwa.....bo pecherzyk jest za malutki...

porozmawialismy i przypomniałam mu moja historie choroby z tymi plamieniami
i doszedł do wniosku ze po prostu nie bedziemy sugerowac sie WOGÓLE OM bo ciąza jest bardzo młoda i to jest dopiero jakis 3-4 tc :-)
pecherzyk ma 0,47cm i nawet nie ebde wklejac foteczki z usg bo nic nie dojrzycie

27 lub 29 marca mam przyjsc na kolejne usg
jesli bede miala jakies plamienia czy bol bedzie mocniejszy mam natychmiast dzwonic :-) i to mi sie w tym lekarzu podoba

takze wstepnie termin porodu mam na 20 listopada :-)

hej
Lilka a do jakiego lekarza chodzisz??
No to gratulacje!!!!
Ja chodze do Makowskiego i jestem bardzo zadowolona cala ciaze -odbieral porod super facet naprawde :tak::tak::tak:

Milene przeszłąm z Kaplenkową- nie mialam zadnych zastrzezen
ale jak w styczniu mialam plamienia i te moje bole podbrzusza co sie okzało ze to zapalenie błony sluzowej macicy a ona mi powiedziała przez tel ze ''od tego nie umre'' to mnie zraziła do siebie
potem dzwoniłam do niej tro nie miala czasu ze mna rozmawiac bo miala pacjentke....:wściekła/y: :wściekła/y:

wróciłam wiec spowrotem do Hawełki
super lekarz ino płatny
a u Kaplenko nie placiłam nic
choc usg mam u niego za darmo

zreszta lekarz ...nie przywiązuje sie do niego bo i tak rodzic bede w Norwegii
a Makowskiego pamietam bardzo dobrze
spoko gosciu :tak:

reklama
Lilka dobrze, ze wszystko ok:tak::-)widze, ze teraz to pałera zyciowego dostalas, co ;-):tak:
na awatarku to ja:laugh2: zdjecie ze zdjecia - bylismy na sesji u fotografa jak adas mial niecale 3tyg. nie wklejalam tu niegdzie zdjec:confused: jezeli nie, to moge sie pochwalic:tak::blink::rolleyes:

noelia sala zabaw jest na kasprowicza, na przeciwko meteora! wiesz, gdzie to? niedaleko kosciola Matki Boskiej (to ten kosciol przy ratuszu, idzie sie od niego w kierunku biedronki). godzina w tyg. kosztuje 9zl, dwie godz. 14zł, a w dni wolne od nauki godz. 10, a dwie 15zł Dorosli nie placa, przynajmniej my nie placilismy i nikt sie nie przycze:baffled:pil

Przepradzam Dziewczyny, ale dzis padam na ryj. mam zaleglosci w pracy, nie moge sie normalnie zorganizowac:no: ide wiec spac. Trzymajcie sie kochane, do uslyszenia:-)

Do góry