reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Uf juz po imprezce ,nawet fajnie było ,wypiłam ciut winka i miałam gadane :szok: :szok:

Emi bardzo się wózek podoba ,to wyciąga lale to ją wkłada i jeździ nim narazie po domu ,ale jak sie cieplej zrobi to jedziemy na miasto :tak:

Wesolutka a gdzie ten plac zabaw ,chętnie bym tam pojechała z Emi ,poszalec w piłkach :tak:

hej
Wesolutka dobrze ze Adasiowi juz lepiej taki sliczny chlopiec z Niego (taki jak mama) :tak::tak::tak:
Noelia ja mam przyznane na 3 lata a co bedzie pozniej zopbaczymy ale raczej po dwoch latach bede musiala wrocic do pracy bo tez NAs nie stac :no::no::no: Napewno bede miala problem z kim zostawic malego ale teraz narazie o tym nie mysle, ale sprobuje pracy poszukac tutaj na miesjcu zeby juz nie dojezdzac do Karpicka :no::no::no:
Ja bym sie przejechala z moim szkrabkiem na basen ale do Leszna,tylko niewiem jakie sa tam warunki dla takich maluszkow:-):-):-)
Byla moze ktoras z Was tam???
pozdrawiam

Ewelincia ja jeżdże na basen do Świebodzina ,taki normalny basen z woda ma się rozumieć:tak: :-D

Ale zaczełam jak Emi skończyła rok ,bo nie ma tam warunków zbytnio ,i woda chlorowana i sie ciut bałam jej ,kupilam tez kółko z siodełkiem żeby Emi nie dzwigac ,ale jak zajarzyła że bez kółka jest ciekawiej ,bo mama podrzuca i można z krawedzi basenu skakac to już w kółku nie chce siedzić:no: :no: :no: cwaniara:-D :-D

czesc dziewczyny
przyszłam do was podzielic sie pewna nowiną:-)

4cslt9g.jpg

Tylko trosze szkoda ze sie zwolniłas od Zyguły ,miałabys chorobowe 100% ,ale co tam dzidzka ważniejsza ,cieszymy się bardzo z Wszego szczęscia:tak: jeszcze raz wszystkiego naj naj i gratulacje

Tylko trosze szkoda ze sie zwolniłas od Zyguły ,miałabys chorobowe 100% ,ale co tam dzidzka ważniejsza ,cieszymy się bardzo z Wszego szczęscia:tak: jeszcze raz wszystkiego naj naj i gratulacje

niestety nic bym nie miala
bo nie dosc ze placili jak psu to jeszcze łaskawie nie zatrudnili
pracowałam na czarno :wściekła/y: :zawstydzona/y:
to tez był powod odejscia....

ale dziekuje za gratulacje!!!
z moich obliczen to 7 tydzien!! :-)

reklama
Tak potem sobie myślałam że najwyżej to na zlecenie dali ,a to tez nic nie daje :no: :no: chamy jedne wykorzystują i tyle:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

teraz sie oszczedzaj ,odpoczywaj i Mili za duzo nie noś

Do góry