reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Agutka gratulacje z okazji pierwszego zabka ,szybko jej wychodza ,ja musiałam długo czekac na pierwszy ząbek Emi,i dalej jeszcze czekam na kolejne,ale teraz jak już wychodza to od razu cztery :tak: teraz chyba zaczną sie pojawiac kły :-)

dzięki za zaproszenie ,musimy kiedyś z Emilką skorzystac:tak: jak bedzie cieplutko,to sie w autobusik wpakujemy i zajedziemy :tak: :-) :-)

reklama
wlasnie zmierzylam adasiowi goraczke, ma 38.2:eek: marudzi od rana i zle spal w nocy, ale apetyt w miare mu dopisuje, katar juz na wymarciu, nie sadze, by bolalo go gardziolko. mam nadzieje, ze to zabki, nie chorobsko:-( noelia jest jakis sposob, bu to odroznic:confused: na razie dostal panadol i usnal, biedaczek moj kochany:sick:

Wesolutka ciężka sprawa ,za bardzo nie wiem jak odróżnic, Emi nigdy goączki przy ząbkowaniu nie miała :no:

MAM NADZIEJE ŻE TO TYLKO ZĄBKOWANIE :happy:

ano, niestety:sick::no2: Adas ma zapalenie gardla. zbijalam goraczke od wczoraj, ale po poludniu mial juz 38.7 i pojechalam do lekarza. pomijam fakt, ze od rana prawie nic nie zjadl i nie pil i w zasadzie przestal siusiac:-( dostal antybiotyk, mam nadzieje, ze szybko poskutkuje:-(

Szkoda kurcze że to gardziełko ,mam nadzieje że antybiotyk trafiony :tak:
tylko niech pije ,chociaz po łyczku ale niech pije :happy:

hej
Wesolutka jak Adas??? Mam nadzieje ze juz lepiej?? Zdrowka zyczymy :tak::tak::tak:
U mnie nic nowego powolutku jakos leci jestem w trakcie zalatwiania wychowawczego :-):-):-),wiec posiedze sobie 3 latka w domciu hehe
Pozdrowionka papa

Witam

wczoraj moja córcia skończyła dwa latka ,:tak: :tak: kruszynka moja kochana ,jaka ona robi się mądrala ,cos mi się zdaje ze niedługo beda problemy ,taka cwana z niej osóbka ,choc jeszcze w miare spokojna w porównaniu z innymi dziecmi ,czasem musze sie zastanowić jak postapic co by jej za dużo w psychice nie namieszać:zawstydzona/y: :tak: :dry: :happy:

Kupiliśmy jej wózek dla lali taki duzy z nosidłem ,do przerobienia na spacerówke z torbą jeszcze ,mi się strasznie podoba a Emi jak teraz idzie do babci to zawsze wózek prowadzi :tak: :tak: :-D

o taki ale na żywo wygląda jeszcze lepiej i kolorki lepsze ,nie takie bardzo różowe

wzekemixf0.jpg

Ewelincia bedziesz trzy latka w domku ?:confused: ,mnie nie stac ,i po dwóch latach byczenia ide do robotki ,ten ostatni rok jest bezpłatny i mnie nie stać :no:

Wesolutka jak Adasko :confused:

Agutka a co ciebie odcieli :confused:

ale fuura noelia:-D ekstra:tak: jak miniatura:tak: szkoda, ze za naszych czasow nie bylo takich cudeniek :laugh2: I jak Emi, cieszyla sie?

a u nas lepiej - antybiotyk skutkuje, choc z podawaniem go to sie mam :baffled: adas ma humorki i zaleznie od nastroju albo bardzo chetnie przelyka wszystko, albo zaciska ustka w linijke tak, ze nijak ich nie idzie rozewrzec, albo udaje ze przelyka i wypluwa wszystko, nawet w pozycji lezacej:baffled: goraczka spadla, gardlo go chyba nie boli, zaczal ladnie jesc i krzyczy jak dawniej :laugh2: dzis zabralismy go na pol godzinki do sali zabaw, bo w domu juz na glowe dostawal. od nic go nie bawilo, nie cieszylo, marudzil, zloscil sie i przyklejal sie do okna. bardzo mu sie podobalo :laugh2: nie moge doczekac sie, az bedzie cieplo i bez deszczu, w koncu wyjdziemy do ludzi :tak:

ewelincia ale masz fajnie :-) tyle czasu z malenstwem! zazdroszcze :-)

reklama
a agutke chyba faktycznie odlaczono. heh, brakuje jej tu:-) zdjec kto nie ma wklejac:-)

ja pochwale sie adasiem dzisiejszym :-):

Do góry