reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Ja byłam w Babimoście zobaczyc ,tu gdzie teraz mieszkam ,a ceny to u nas nie sa małe teraz podobno juz płacą 180 zł:szok: :happy:

reklama
Noelciu,gratulujeMY Emi postepow! :tak: :-)

Ewelinko,super,ze u Was ze zdrowkiem juz lepiej. :tak: :-)

Kochane,mam pytanie. Czy ktoras z Was uzywala,albo slyszala cos na temat pieluszek Fitti? Sa dostepne w Biedronce - takie z misiem na opakowaniu. Od 7-18kg,bodajze. Moze bym ich sprobowala,ale sa pakowane po 64szt. az,no,a co,jesli Zuzi nie podpasuja? :baffled: Mam nadzieje,ze ktoras z Was,cos o nich wie. :-p :-)

Agutka ,ja ich używam tzn.Emi ich używa ,:-) uważam że może nie sa jakieś super ,nie ma tez takiej powłoki jak pampers na wierzchu ,jest zwykła ceratka ,ale Emi pasują i nic jej się złego nie robi i w miare dobrze chłoną,ja zaczełam kupowac je dopiero koło 10 miesiąca Emilci ,

jest jedno ale ,te pieluszki czasem są dobre ,a czasem jakis kiepski wypust jest i sa do niczego ,ja juz oriętuje sie po rodzaju obrazka na tym pasku z przodu ,musza byc narysowane takie małe miśki w wyraźnych kolorach niebiesko zółto czerwonych,jak jest inny obrazek takie wyblakłe miśki to sa do kitu.

troche tu namieszałam ,tak to z nimi jest :-(

Witam
Ja uzywam tylko narazie PAMPERSOW,ale bede probowac innych tez pozniej,slyszalam ze te z Tesco sa dobre,niewiem bo ich nie uzywalam jeszcze.
U Nas choroba juz poszla sobie :tak::tak::tak:
Wiciowi kaszelek juz znikanl tylko mnie jeszcze katar sie trzyma ale powoli przchodzi:-):-):-)Pozdrawiam

Ewelincia ciesze sie, ze powrociliscie do zdrowia :-)
agutka ja tez slyszalam, ze teskowe sa dobre ( tylko fioletowe a nie biale), natomiast z czystym sumieniem polecam rossmanowskie. sa ciut nizsze ale za to ciut szersze niz pampersy, a jakosciowo wcale specjalnie nie odbiegaja.
Tez uzywalam pampersow, ale dziecko coraz starsze, zas opakowania pampersow, przy coraz mniejszej ilosci, coraz drozsze!

biale), natomiast z czystym sumieniem polecam rossmanowskie. sa ciut nizsze ale za to ciut szersze niz pampersy, a jakosciowo wcale specjalnie nie odbiegaja.

też o tych słyszałam że sa dobre

:tak: :baffled:
pampersy sa dobre na poczatek,jak skóra dzidzi wrażliwa jest ,a potem to już można innych poszukać :tak: :-)

Dzieki Kochane za odpowiedzi. :tak:
Ja odkad urodzila sie Zuzia uzywalam tych Tescowych. ;-) A teraz chcialam zmienic,bo strasznie mi nie po drodze do tego sklepu. :baffled: Zdecydowalam,ze sprobuje Rossmanowskich - tych bordowych,bo wiele osob je poleca. :tak:
A nie wiecie,czy one sa na wierzchu pokryte ceratka,czy bawelenka? ;-)

Ewelciu,cale szczescie juz wsio ok. :tak:

Wesolutka,co z tym spotkankiem? :confused: :confused: :confused: :-(

A ja dzis pol dnia spedzilam w Naszym nowym mieszkanku - sprzatalam kuchnie,ukaladalam garnuszki i takie rozne pierdolki. Pozostalo tylko powieszenie firanki. :tak: :-D Aaahhhh,ale tam juz jest cudnie! :-D Ale najcudniej bedzie,gdy wstawie do tego mieszkanka lozeczko z Zuzia. :-D Dopiero bedzie mozna je nazwac Naszym prawdziwym domem. :-D :-D :-D

Cieszę sie że pomogłyśmy :-D :tak:

Te rosmanowskie maja podobno ta bawełenke ,taką fliselinke:tak:

Agutka Jak juz bedziecie na swoim to wrzuc koniecznie fotki:tak:

reklama
Noelciu,wlasnie o takie pieluchy mi chodzi - z ta bawelenka na wierzchu! :tak: Wiec dzis ide je zakupic. :tak:
Co do zdjatek,to jak tylko juz tam sie wprowadzimy,to od razu popstrykam i Wam wkleje. :-D Chociaz,nie wiem,czy bedzie sie czym chwalic. ;-) No,ale najwazniejsze,ze Nam sie strasznie podoba to mieszkanko. :-D :tak:

Do góry