reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Kochana, jak sie W KONCU spotkamymy, przyniose Ci kwiata do mieszkanka. nie wiem dokladnie, co przesad o paprociach na nowym kacie znaczy, ale skoro jest, to chyba tak musi byc :tak:

noelia - z tym drugim mieszkaniem tez nie wypalilo. 2pokoje, 49m, po remoncie kuchnia i lazienka, maly pokoj ladnie pomalowany, duzy do zrobienia. Ludzie chca 100 tys. Kiedy mowie znajomym z sul, jakie sa ceny, mowia, ze to przegiecie. Zwatpilam. Ostatnia rzecza, jaka bym chciala, to dac zrobic sie w jajo, dlatego podrukowalismy ogloszenia o checi kupna mieszkania i poczekamy jeszcze troche. mam nadzieje, ze trafimy okazje:tak:

a to moj Ajdaho z ost dni:

reklama
:-) Wesolutka ,ale twój Adaśko ma duże niebieskie oczeta:-) ŚLICZNY CHŁOPAK :tak:

A co do mieszkacń to teraz jest istne szaleństwo ,ceny kazdy daje jakie tylko mu się zamarza ,bo wiedza że w końcu ktoś kupi ,chore to wszystko :baffled: :sad: :oo2:
U nas tez sprzedają mieszkanko koło 50 metrów i chca 80 tys ,na taką mieścine to tez strasznie drogo ,

Czesc Wam
wiec tak jestesmy juz w pelni zdrowi jezdzimy sobie na spacerki :-):-):-)
Ale bylismy wczoraj u neurologa,no i musimy cwiczyc z naszym maly aniolkiem bo ma asymetrie :-:)-:)-(
Ale to nic takiego groznego po cwiczymi i bedzie ok :tak::tak::tak:
U nas tez mieszkania sa strasznie drogie,no i nie ma mieszkan do kupienia w ogole. :no::no::no:
Pozdrawiamy papa

A Moja Zuzia ma dzis swoje swieto - konczy 5 miesiecy! :-D :tak: :-D

KOCHANA CÓRECZKO!

Pamiętaj - Dziecko otrzymuje życie za darmo. Może zaistnieć tylko wtedy, gdy wszyscy Je pokochają i gdy matka zdecyduje się podzielić z Nim częścią swojego ciała i swojej krwi. Właśnie dlatego nie wystarczy się urodzić, by żyć. Życzę Ci, byś przeżywała siebie jako Prezent, który z wdzięcznością przyjmujesz i który z radością ofiarujesz innym ludziom.

Twoja Mamusia.

serduszkomamusiat7.jpg

Zuziu wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek-zyczy Wiktorek z mamusia :-):-):-)
My bylismy dzisiaj na szczepieniu,ale jestem dumna z mojego synka w ogole nie plakal :tak::tak::tak:. Taki dzielny chlopak za mama!!!
Tylko jak go pani wazyla i mierzyla to liczyla te centyle i jakos malo mial :-(
Za malo wazy ale pani doktor powiedziala ze moze po chorobie mzlo przytyl :oo2:
Buziaczki dla Was i dzieciaczkow :elvis::elvis::elvis:

A Moja Zuzia ma dzis swoje swieto - konczy 5 miesiecy! :-D :tak: :-D

KOCHANA CÓRECZKO!

Pamiętaj - Dziecko otrzymuje życie za darmo. Może zaistnieć tylko wtedy, gdy wszyscy Je pokochają i gdy matka zdecyduje się podzielić z Nim częścią swojego ciała i swojej krwi. Właśnie dlatego nie wystarczy się urodzić, by żyć. Życzę Ci, byś przeżywała siebie jako Prezent, który z wdzięcznością przyjmujesz i który z radością ofiarujesz innym ludziom.

Twoja Mamusia.

serduszkomamusiat7.jpg

sto latek dla Zuzinki rośnij zdrowo
ale ten czas leci ,już piaty miesiąc ,ani sie nie obejrzymy a już roczek bedzie miała :tak: :tak: :-)

My bylismy dzisiaj na szczepieniu,ale jestem dumna z mojego synka w ogole nie plakal :tak::tak::tak:. Taki dzielny chlopak za mama!!!
Tylko jak go pani wazyla i mierzyla to liczyla te centyle i jakos malo mial :-(
Za malo wazy ale pani doktor powiedziala ze moze po chorobie mzlo przytyl :oo2:

Moja Emi tez mało przybierała na wadze ,ale nie chorowała więc się za bardzo nie przejmowałam ,a na pierwszych szczepieniach tez nie płakała ,gorzej jest z taką półtoraroczną dziewczynką która juz co nie co kojarzy :baffled: moja to jak tylko w przychodni sie znajdzie to już jest zaniepokojona a co dOpiero jak do gabinetu wejdzie :sick: ,nie płacze tylko jak jest po badaniu i robi panu doktorowi PA PA:tak: :-D :-D :-D

KOCHANE!!! Slicznie dziekujeMY za zyczonka. :-D :-D :-D Czas leci strasznie szybko! :szok: Jeszcze pamietam,jak biegalam z brzucholkiem... Albo,jak w czwartek malowalam Nasz pokoik,a w sobote urodzilam. :szok: :-D No i jak w piatek bylam u lekarza i doktorek powiedzial,ze mam sie nigdzie nie ruszac z domu,bo jeszcze gdzies na ulicy urodze,bo mam rozwarcie na 3cm. :-D A ja "madra" :-p poszlam sobie jeszcze na Winobranie,hehe. :-D Ahhhh,a tu prosze. :-D Mam juz przy sobie te ok. 8,5kg Moje Najwieksze Zyciowe Szczescie!!! :-D :happy2: :-D

Czesc,faktycznie ten czas leci jak nie wiem ja tez pamietam ze niedawno z brzuszkiem chodzila,a tu juz prawie 4 m-ce zecialy:tak::tak::tak: Maly rosnie jak na drozdzach :-):-):-)
Niedlugo juz bedzie siedzial a pozniej chodzil zleci napewno jak nie wiem:happy::happy::happy:
Wczoraj pisalam ze maly nie plakal na szczepieniu ale za to jaki mi koncert dal pozniej :-:)-:)-(
Chyba byl taki marudny przez ta szczepionke,nie chcial w ogole spac:no::no::no: Trudno Go bylo uspokoic.
buziaczki papa

Wesolutka,Adasiek jest na zywo jeszcze cudniejszy niz na zdjatkach! :-D A te jego zabki - BOMBA!!! :-) :tak: I superancko "chodzi". :laugh2: ;-) Ogromnie Nam bylo milo z Wami pospacerowac,mimo,ze Zuzia wiekszosc czasu przespala. :-p :-D Mam nadzieje,ze bardzo nie zmokliscie. ;-) A te szalenstwo w "Skandynawii" :-p cos nam sie nie udalo - moze nastepnym razem,hehehe. :-D

Buziaki dla Was ogromne! :happy2: :happy2: :happy2: :happy2:

reklama
Dla Was tez, Kochane :-) Ja mysle, ze z dnia na dzien bedziemy sie regularniej spotykac, lada moment nadejdzie wiosna, aura zacznie sprzyjac :-)
Adasko dal istny koncert w autobusie, nie chcial siedziec w wozku i juz, prawie z niego wyszedl :-D

przy kapieli natomiast moja mama powiedziala, ze adas ma duzy brzuszek. Kilka dni temu tomek tez to powiedzial i teraz spekalam, czy to nie jakis niedobor wit D :confused::baffled::-( Nie wiem, kurcze, jak lezy to ten brzuszek wcale nie jest duzy, a jak stoi to tez jakos roznie, w zaleznosci jak sie napnie - chwilami wystaje juz od przepony :confused:. Znacie jeszcze jakies objawy?? wyczytalam przed momentem, ze potylica jest miekka. Adasia jeszcze nie sprawdzxalam. Nie wiem czy jechac do lekarza czy nie...

Do góry