reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

A dzis bez jedzonka spala 9 godzin,czyli troche mniej. ;-) Ale i tak to bardzo duzo. :-D :tak:
Zreszta,Zuzia odkad sie urodzila,to spala zawsze minimum 6-7 godzin. :-D Krocej Jej sie nie zdarzylo. :-D

reklama
Noelia brawo dla coruni!!! no, to teraz jak zacznie mowic! nie napisze, ze mozesz chwilami miec dosc, bo to sie okazuje w trakcie;-) nie moge doczekac sie az moj chlopak powie swiadomie mama - tata :-D

ewelincia wspolczuje chorobska :-:)no: Chociaz bardziej wspolczuje, ze nie mozesz wziac na siebie choroby Wiktorka, bo patrzac, jak sie meczy, na pewno bys chciala. Frida, o kt pisze agutka faktycznie jest rewelacyjna! moj adas jednak ma traume i nie toleruje niczego, co zblizam mu do noska, lacznie z pieluszka czy chusteczka :-(

u nas ok. Z mieszkaniem, kt ogtladalismy ostatnio, chyba nic nie wypali. Wlascicielka, starsza pani, jest teraz przed operacja, wiec rodzina nie chce jej stresowac koniecznoscia podejmowania jakichkolwiek decyzji, zas ona ma troche mieszane uczucia co do wyprowadzki. Wiadomo, starych drzew sie nie przesadza... Jutro jednak jedziemy obejrzec kolejne. Trzymajcie kciuki :tak::-)

agutka i jak, ma juz Zuzia zeby??

hej!!! Wiec tak Fride mam i robie tym ale On i tak sie tego boi :-:)-:)-(
A leki teraz mam takie APO AMOXI,Mucosolvan tylko ze mam problem bo On nie umie wykzrtusic tej flegmy i jak mam mu pomoc??? Lekarka kazala mi oklepywac Go po pleckach i tak robie ale nie wiem czy to pomaga:no::no::no:
Ja tez jestem jeszcze przeziebiona,dzisiaj kupila takie korpelki do inhalacji wiec zobaczymy moze troche mi przejdzie??? Ale czasami nie mam sily przez te zapchane zatoki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pozdrawiam

dzięki dziewczyny.Niedługo wasze skarby tez zaczna tak fajnie mówić ,bedziecie sie strasznie cieszyć i śmiać nie raz:tak: :-D :-D

Na pytanie ile Emilka masz lat odpowiada że 6 i pół,tyle jej miarek mleka wsypuje do butli i podsłyszała :-D :-D :tak:

Ewelincia oklepuj oklepuj ,nawet trzy razy dziennie ,to pomaga bardzo ,ale trzeba czasu :tak: bedzie lepiej

Wesolutka,jeszcze nie ma. Ale,widac,ze dziaselka juz,chyba,ledwo wytrzymuja. :-p Dobrze,ze Zuzia to wszystko spokojnie znosi i dalej jest taka wesola,jakby nigdy nic. :-D
Powodzonka z tym mieszkankiem! :tak:

Ewelincia,oklepuj,to serio pomaga. :tak: Ja tak robilam Zuzi i bardzo ladnie wszystko sie odklejalo. :tak: :-D A jaka Ona radoche z tego miala! :-D :-D :-D

UKOCHANE USTECZKA MAMUSI!!! :-D :happy2: :-D :happy2: :-D :happy2:

zdjcie00hq4.jpg

"Mam swoje sloneczko. :-D A Mamusia mowi,ze Jej Sloneczkiem jestem ja! :-D :tak: :-D"

pict0001by7.jpg

"A kuku! :-D"

pict0006dd9.jpg

"Oto moje didu - didu! :-D :tak:"

pict0030fc3.jpg

"Grzecznie leze i czekam,bo Mamusia szykuje mi pyszna zupke na obiadek. :tak: :-D"

pict0040kc3.jpg

"Mamusia polozyla mnie spac,a ja za nic w swiecie nie chcialam i po niecalej minutce lezalam juz w poprzek lozeczka. :-D :-p"

pict0045tb0.jpg

"A tu mi wujek robil zdjecia swoim telefonem. :-D Ale ta butla jest duza,jeju jeju! :szok: :-D"

zdjcie003kg2.jpg

zdjcie002el6.jpg

"Tutaj kilka moich minek. :-D"

pict0032tt8.jpg

pict0034lw7.jpg

pict0036rm6.jpg

pict0041ns5.jpg

"Tutaj moje sliczniusie stopki. :-D"

pict0022ag3.jpg

pict0027gj3.jpg

pict0029hb6.jpg

hej Agutka sliczna ta Twoja Zuzanka ;-) ;-) ;-)
U Nas choroba nadal trwa,Wiciu juz lepiej katarek zniknal juz nie musze go tak meczyc ta frida,musze powiedziec ze pomogla masc majerankowa:tak: :tak: :tak: Niestety ja jestem teraz bardziej chora,mam tak zawalone zatoki ze az uszy mnie bola :-( :-( :-( Niestety nie mam lekarstw zadnych bo w aptece oczywiscie nic nie chcieli dac dla matki karmiacej :no: :no: :no: Wiec lecze sie domowymi sposobami ale jak nie bedzie lepiej musze isc do lekarza jutro :wściekła/y: Moze znacie jakies sposoby na te glupie zatoki???Musze unikac mojej niuni,daje mu tylko cyca a reszta zajmuje sie tatus ;-) Pozdrawiam papa

reklama
Do góry