reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Ja juz sie nie moge doczekac tej bardziej sprzyjajacej aury. :-D :tak:

A co do Adasiowego brzuszka,to moze zalezy od tego,jak duzo zje? :-p A tak szczerze,to nie mam pojecia. :baffled: Ale mam nadzieje,ze to nic zlego...
Buzi w brzuszek Adasia! :happy2:

reklama
Wesolutka o ile ja wiem to duzy brzuszek ,bardzo odstający jest normalny u takich maluchów bo mięśnie brzucha nie są jescze dość twarde żeby wszystko utrzymac i bardzo sie rozciągają ,Moja Emi rano jest płaska jak deska ,a wieczorem ma bębol wielgachny ,tez sie martwiłam i na necie znalazłam takie info że to normalne ,zreszta jak latem jeździełam na plaże to sie innym dzieciaką przyglądałam i tez tak miały:-)

Troche sie uspokoilam, tym bardziej, ze potylica adaska jest twarda jak kamien;-) A powiedzcie, czy jak dziecko je danonki to tego samego dnia daje sie wit D?? ktos mi powiedzial, ze nie, dlatego te 2-3 razy w tyg nie dawalam :baffled::baffled::baffled: Wiem, debilka jestem. Nawet nie potrafie powiedziec, dlaczego uwierzylam w cos takiego i nie skonsultowalam z lekarzem:no::baffled::wściekła/y::confused::errr::huh: Bardziej niz niedoboru balam sie przedawkowania... Ale Noelia masz racje, dzis rano brzuszek byl plaski, to chyba faktycznie pod wplywem jedzenia...

A My sie,Kochane,zaczynaMY z Wami powoli zegnac. Jutro konczy Nam sie umowa na neta,wiec albo wlasnie jutro albo najpozniej w piatek Nam go odlacza. Mysle,ze jednak jutro juz mnie tu nie bedzie. Mam nadzieje,ze chociaz troszeczke za Nami (za Zuzia to na pewno,ale za mna tez by bylo milutko :-p) zatesknicie i ucieszycie sie,gdy juz do Was wrociMY. ;-) Nie mam pojecia,ile potrwa ta Nasza nieobecnosc...
W miedzy czasie,a dokladnie w sobote,juz na pewno przenosiMY sie z Zuzia do swojego mieszkanka. :-D Jak tylko wrociMY na BB,to pokazeMY Wam zdjatka. ;-)

Buziaki dla Was Kochane! BedzieMY z Wami myslami! :tak: Papa! :-)

dzieckomini8knhu4.gif

ZUZIA I AGUTKA :happy2: :-D

Wesolutka z tymi danonkami to nie wiem jak jest ,czy faktycznie nie dawac tej witaminy d ,jak sie tak bardziej zastanowic to w mleku modyfikowanym tez juz jest wit d ,a i tak lekarze zalecają dawać witaminkę w kropelkach.:confused: :confused: nie pomoge Ci zabardzo ,tym bardziej że Emi nie przepada za danonkami:no: :no:

Agutka no co ty zakładaj szybko neta z powrotem ,jak my mamy bez Zuzki i twoich kochanych postów wytrzymać:confused: :wściekła/y: :dry: no jak:confused:

Hej hej! :-D Juz wrocilysMY! :-p Tesknilyscie? ;-) Hehehe. :-D
Okazalo sie,ze jeszcze Nam nie odlaczyli neta,ale moze to sie stac w kazdej chwili. ;-) Znalazlam interesujace mnie polaczenie,no i w poniedzialek przychodzi do Nas przedstawiciel firmy Netia,no,a pozniej pozostaje czekac Nam,az wlacza necik. ;-) Chyba,ze tej Neostrady nie wylacza,to bede na biezaco na BB,hehe. ;-)
W mieszkanku juz wisza firanki i zaczyna sie robic coraz przytulniej. :-D A pokoik wyglada,jak ... PRZEDSZKOLE!!! :-D Te wszystkie kolorki zrobily go cudownym miejscem. :-) :-D Mam nadzieje,ze jeszcze w sobote zdaze Wam sie pochwalic zdjatkami. ;-) :-D

Buzki! :-)

hej dziewczyny
ale mam czaaad w zyciu :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

we wtorek 20 lutego wychodze za mąż :szok: :-D :szok: :szok: :-D `:-D

23 lutego Karol wyjezdza do Norwegii :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :szok: :-D :zawstydzona/y:

a dzisiaj zwolniłam sie z pracy i od 1 marca jestem spowrotem z Mili w domku.....innym bo sie wyprowadzamy...

jak widzicie zycie na maxa:-D :-D

Lila,o matko! :szok: Ale sie tam u Ciebie dzieje! :szok: I jeszcze tak rzadko Nas o tym informujesz!!! :wściekła/y: :no: :-p

ZYCZYMY WAM SZCZESCIA,SZCZESCIA,SZCZESCIA NA WASZEJ NOWEJ DRODZE ZYCIA!!! BUZIAKI OD ZUZI I ODE MNIE!!! :happy2: :happy2:

misiemlodaparagf3.gif

Lilka wszystkiego naj naj na nowej drodze życia

faktycznie dzieje sie u Was ,przynajmniej czujesz ze żyjesz ,a Ty z Mili nie jedziesz razem z mężem :confused:

reklama
Lilka wszystkiego naj naj na nowej drodze życia

faktycznie dzieje sie u Was ,przynajmniej czujesz ze żyjesz ,a Ty z Mili nie jedziesz razem z mężem :confused:

Agutko,Noelciu dziekuje :-D

Noelciu dojedziemy ale nie wiem kiedy,chyba w czerwcu najpozniej,bo najpierw K musi nam grunt pod przyjazd rodzinki przygotowac
moja siora ze szwagrem juz mieszkaja w Norwegii 2 lata, takze jakby co mamy tam oparcie i K znalazł prace tylko 20 km od rodzinki:-)

a ja normalnie nie wiem za co sie brac....najpierw

Agutko obiecuje ze jak bede juz w domku to bede wiecej pisac!!
teraz pracuje po 13 godzin i nie mam jak,a nawet siły aby cos kliknac

wybaczcie!

Do góry