reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

my.php
[/URL][/img]

reklama
Ewelincia ,może nie ten adres wziełaś,albo ten ukośnik źle wstawiłaś tak ma być[/img] ,ty masz ten ukośnik odwrotnie ,I MOZE PRZEZ TO CI NIE IDZIE:confused: :eek:

hej zdrowko troche lepiej maly mniej kaszle tylko ja taka przeziebiona :-( Poszlam dzisiaj do lekrza i zapisala mi leki ale jak poszlam do apteki to myslalam ze sie za glowe zaplacilam 60zl za lekrstwa dla mnie :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Ale mam nadzieje ze beda dzialac szybko :tak: pozdro
WICIU MA DZISAJ MALE URODZINKI :-) :-) :-)

STO LATEK DLA SYNUSIA Z OKAZJI TRZECIOMIESIĘCZNICY

jA OSTATNIO ZAPŁACIŁAM ZA SWOJE LEKI 8O ZŁ ,TEŻ DOZNAŁAM SZOKU ,ALE POMOGŁY

hej dziewczyny!!!
U nas juz lepiej maly ma jeszcze maly kaszelek,ja tez juz lepiej ;-);-);-)
A co tam u Was??? Cos malo sie tu odzywamy,nie? buziaki dla maluszkow

Hej

fakt mało sie tu odzywamy ,ale to pewnie dlatego że tak nas mało

Dobrze że juz lepiej sie czujecie oboje ,
u nas wszystko dobrze ,Emi gada jak najęta ,potrafi juz zdania klecic ,wczoraj mówie do niej żeby zawołała tate ,więc poszła do niego i mówi tata oć da da autem :-D :-D aleśmy się uśmiali ,bo jeszcze ciotki były :-D :-D

wczoraj robiłam z mężusiem krokiety 42 sztuki zrobilismy ,a i byłam z Emilka w przedszkolu zobavczyć jak jest ,bo pewnie niedługo będzie tam uczęszczac choć jeszcze nie wiem dokładnie w jakim mieście ;-)

Ale byłam zaskoczona ,ładnie czysto ,i spokojnie :tak: i pani ,jaka spokojna ale jednocześnie stanowcza ,ale wszystko bez krzyku :-)

reklama
Noelia a gdzie chcesz zeby Twoja corcia chodzila do przedszkola??? A gdzie bylas w przedszkolu sprawdzac? :-) a jakie sa ceny??? pozdrawiam goraco!!! :-):-):-):-)

Do góry