reklama
ewelincia
Zaangażowana w BB
hej zdrowko troche lepiej maly mniej kaszle tylko ja taka przeziebiona :-( Poszlam dzisiaj do lekrza i zapisala mi leki ale jak poszlam do apteki to myslalam ze sie za glowe zaplacilam 60zl za lekrstwa dla mnie Ale mam nadzieje ze beda dzialac szybko pozdro
WICIU MA DZISAJ MALE URODZINKI :-) :-) :-)
WICIU MA DZISAJ MALE URODZINKI :-) :-) :-)
Hej
fakt mało sie tu odzywamy ,ale to pewnie dlatego że tak nas mało
Dobrze że juz lepiej sie czujecie oboje ,
u nas wszystko dobrze ,Emi gada jak najęta ,potrafi juz zdania klecic ,wczoraj mówie do niej żeby zawołała tate ,więc poszła do niego i mówi tata oć da da autem aleśmy się uśmiali ,bo jeszcze ciotki były
wczoraj robiłam z mężusiem krokiety 42 sztuki zrobilismy ,a i byłam z Emilka w przedszkolu zobavczyć jak jest ,bo pewnie niedługo będzie tam uczęszczac choć jeszcze nie wiem dokładnie w jakim mieście ;-)
Ale byłam zaskoczona ,ładnie czysto ,i spokojnie i pani ,jaka spokojna ale jednocześnie stanowcza ,ale wszystko bez krzyku :-)
fakt mało sie tu odzywamy ,ale to pewnie dlatego że tak nas mało
Dobrze że juz lepiej sie czujecie oboje ,
u nas wszystko dobrze ,Emi gada jak najęta ,potrafi juz zdania klecic ,wczoraj mówie do niej żeby zawołała tate ,więc poszła do niego i mówi tata oć da da autem aleśmy się uśmiali ,bo jeszcze ciotki były
wczoraj robiłam z mężusiem krokiety 42 sztuki zrobilismy ,a i byłam z Emilka w przedszkolu zobavczyć jak jest ,bo pewnie niedługo będzie tam uczęszczac choć jeszcze nie wiem dokładnie w jakim mieście ;-)
Ale byłam zaskoczona ,ładnie czysto ,i spokojnie i pani ,jaka spokojna ale jednocześnie stanowcza ,ale wszystko bez krzyku :-)
reklama