reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Agutka ty to jesteś szczesliwa mamusia ,i przez to Zuzka jest szczęśliwa ,przez to ty jestes szczesliwa i tak w kółko :tak: :tak: :-) :-D

ale mi sie pomyslało :szok: :tak: :-D

Jeny jaka ta Zuzka jest ślicznusia i jaka duża :szok: :szok:

Moja Emi tez dość szybko zaczeła całą noc przesypiac,zresztą już od urodzenia ładnie spała w nocy dosłownie jak malusia było budziła sie ze dwa razy ,także nie narzekałam na nieprzespane noce:no: :tak: :-)

reklama
Ja się pochwale ,ze moje dziewcze zaczyna całkiem ładnie mówić ,nauczyła sie mówic moje imie Basia i Basia i baba Basia ,:-D :-D

(bo babcia ma tez Basia) nauczyła sie słowa pizza ,długo,- jak gdzies idziemy ,potrafi juz ładnie zdania trzy cztero wyrazowe tworzyc ,:tak: :tak:
super się tego wszystkiego słucha :-)

hej
Wiktorek nadal chory :-:)-:)-( A u neurologa nie bylismy bo dopiero w przyszlym tyg bedzie miala wolne miejsca,oczywiscie musze isc prywatnie bo na Kase Chorych trzeba czekac grubo ponad m-c:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Brawa dla Emilci :tak::tak::tak:

Noelus,duza ta Moaj Zuzia,to fakt. :-D :-D :-D Od urodzenia urosla juz 8cm,hihi. :-D Ale jeszcze pamietam,jakby to bylo wczoraj... Jak Ja urodzilam. :-D Byla taka Malutka... Taka Kruszynka... I jeszcze w brzuszku pamietam,jak mnie kopala... Jejus,a tu juz taka Mala Madralka z Niej,ze hej! :-D Kloci sie z nami wszystkimi,jak nie wiem. :-D A smiechem,to az sie zanosi,hihi. :-D Tak strasznie Ja Uwielbiam! :-D :-D :-D I te Jej calodzienne usmieszki! :-D :-D :-D

A dla Emi ogromne brawo!!! :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy:

Ewelincia,glowka do gory! Sluchaj,taka jest teraz zdradziecka pogoda,dlatego Ci sie synek rozchorowal,ale przejdzie mu i znowu bedzie,jak dawniej. :tak: Tyle,ze katarek u malutkich dzieci trwa nawet 2 tygodnie. :baffled: TrzymaMY z Zuzia kciuki za zdrowko Wiktorka i za dobre wiesci od neurologa! :-)

hej
Dzieki Agutka za wsparcie,ale cholipcia dzisiaj juz ja zle sie czuje i jak On ma wyzdrowiec jak ja jestem chora oczywiscie w aptece mi nic nie dadza bo matka karmiaca :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
A ja tak patrze na tego mojego synusia i tak jakby nie zdrowial w ogole nadal kaszelek i katar,a On tak nie chce dac sobie dotknac noska swojego musze na sile go brac to jest straszne :-( :-( :-( papa

No moja tez nie nawidzi wyciagania z noska ,teraz jest większa i troszke bardziej rozumniejsza ,to juz jest lepiej ,ale kiedys tez na siłe musiałam :wściekła/y: :baffled: :sick:

dzis moje dziewcze powiedziało słówka prosie co znaczyło prosze:eek: :-D

Świetnie sie słucha tych pierwszych słów ,teraz jak ja to mówie ona łapie te słowa ,ja cos powiem a ona potrafi od razu coś powtórzyć ,ale musiałam ją zachecac do tego ,jak by niewierzyła że potrafi cos mówic ,jak chciałam zeby cos powtórzyła od razu mówiła nie ,teraz już mówi sama ,
A jak sie cos pytam czy cos chce zrobić to mówi tak ,albo nie ,co znacznie mi ułatwia życie :tak: :tak: :-) Kochana córcia mamusi ,zjadłabym ja ,jak bym mogła:tak: :tak: :-p :laugh2:

reklama
Ewelincia,mi Zuzie zle odflegmili w szpitalu. :baffled: I na widok gruszki,to juz mi w pewnym momencie tak plakala,ze az ja razem z Nia. :-( Wiec sie zebralam i kupilam FRIDE,nie wiem,czy o tym slyszalas. To jest taki specjalny przyrzad,ktorym sama wysysasz babolki z kazdej strony noska i z kazdej glebokosci. Jest wspanialym wynalazkiem! :tak: Kosztuje okolo 25zl,ale serio warto - sama zobaczylabys roznice. ;-)

Noelciu,ale masz fajno,juz Ci Emi tak ladnie mowi. :-D Moja Zuzia,co prawda,jeszcze tak nie umie (JESZCZE! :-p),ale za to jak bossssko sylabizuje nieraz - nawet Jej jakies slowka wychodza,hihihi. :-D :tak: No i jak sie z Nami kloci nieraz! :szok: Ahhhh,a dzis znow spala 10 godzin. :-D
Moj Najcudniejszy i Najpachniejszy Kwiatuszek. :-D :-D :-D

Do góry