reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Zuzia moze jakos tak tego nie przezywa... Zakweka tylko przy wpuszczaniu szczepionki,bo zostanie w nieprzyjemny sposob obudzona... A ja... Ja to normalnie mam dzien wczesniej takiego dola,ze tylko ryczec mi sie chce,iz Moje Biedne Dziecko znowu bedzie miala szczepionke. :-( Tak mi Jej szkoda. :-( Z checia bym sama wystawila reke,czy noge,zeby to mnie dziabneli,a nie Ja. :-( :-( :-(

ooo widze kochana ze jestes bardzo wrazliwa;-)
ale dzieciaczkom sie krzywda nie dzieje
chwileka uklucia i po bolu :tak:
a to dla ich dobra

szczepienie to akurat u nas temat aktualny bo w poniedziałek bylismy i mamy spokoj do 5-tego roku zycia :-) fajnie :-)
(Mili nawet nie zapłakała choc miala dwa ramionka kłute :szok: )
choc...za miesiac ide dodtakowo małą zaszczepic na zapalenie opon mozgowych
mialam w szkole na biologii i nauczycielka nam tłumaczyła jakie sa konsekwencje tej choroby.....ja pierdziele to juz wole te 50zł przeznaczyc a nie miec wyrzutow sumienia jakby co pfu pfu :no: :no:
ale nie bede pisac bo nie chce was wystrachac.....

reklama
dzis nie wiem o ktorej pojde spac
fulll szykowania bo....jutro jedziemy do Poznania do biura paspzortowego
wyjazd Karola sie dosc mocno kroi.....do Norwegii

mam ful szykowania bo jedziemy pociągiem
ciesze sie bo lubie to raz a dwa wiem ze Milena bedzie miala super frajde

jestem ciekawa jak ona wytrzyma bez spania popoludniowego

No i po szczepieniu,ufffff! A poza tym... Pani doktor Nam potwierdzila: lada dzionek i u Zuzi pojawia sie zabki - widac to juz baaaaaaaaaardzo dokladnie! :-D :-D :-D

hejj
Gratulacje Wesolutka dla Twojego synusia:-)
U mnie niestetyzle maly mi zachorowal po chrzcinach,ma taki straszny kaszelek ze az sie dusi czasami :-:)-:)-(musze caly czas pilnowac Go
Tak mi go zal bo tak sie mecze,jeszcze dostalismy skierowanie do neurologa w sprawie tego napiecia miesnniowego,mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. pozdrawiam Was goraco

Wesolutka,brawa dla Adasia!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) A jak sie czujecie? Mam nadzieje,ze juz lepiej. :tak:

Ewelincia,a jak tam Wiktorek? Wyzdrowial? Byliscie juz u neurologa?

A ja musze sie pochwalic Moja Zuzinka. :-D W nocy przesypia mi 6-7 godzin bez jedzonka. :tak: A jak juz sie obudzi,to tylko sie mocno do mnie przytuli i znowu zasypia. :-D A dzis... Tzn. wczoraj wieczorem zasnela o 19:30 i obudzila sie dopiero o 5:30! :-D Czyli spala dokladnie 10 godzin! :-D Moja Rybenka Kochana,wie,ze Mamusia czasami tez potrzebuje wiecej snu! :-D :tak: Uwielbiam,jak mi robi takie wlasnie niespodzianki. :-D :happy2:

reklama
To jeszcze na deser wkleje 2 dzisiejsze zdjatka Zuzanki. :-D Skladalam krzeselko,zeby moc je juz ustawic w Naszej nowej kuchni,no i wsadzilam do niego Mojego Malego Przedszkolaka,hihi. :-D Troche jest jeszcze do niego za Mala,no i musi juz sama sztywno siedziec,wiec narazie krzeselku mowimy NIE! :-p :-D

"Mamo,Mamo! Gdzie Ty mnie wsadzilas? :szok: :-D"

pict00078ng.jpg

"Eh,ale nudy... :dry: Mogliby mnie juz z tej wiezy wyciagnac... :dry: :-p"

pict00080bm.jpg

Do góry