reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
hej

No mi się na przykład twój podpis bardzo podoba :-D

MAłE DZIECI Są TAK SłODKIE ,żE CHCIAłOBY SIę JE ZJEść,A JAK DOROSNą TO SIę żAłUJE, żE SIę TEGO NIE ZROBIłO

:-D

Jak Miki nie przesypia noce - to czasem chcieliśmy go spowrotem do brzucha włożyć

Aja jestem właśnie po jeździe autem.... koszmarne warunki - a teraz jeszcze czytam o trąbie powietrznej...

Oki znikam - choć fajnie że u nasz się rozkręciło :-D

Hellou :)

Nie, nie zwariowałam - wiem, że pora nieco dziwna, ale z pracy wróciłam
i do łóżka zaraz mykam :D

Agutka i ile głosów ma Twoja Królewna? :)

Hmm .. widzę, że o samotności piszecie heh ... ja sama wychowuję Wiki,
oj bywa tak, że chce mi się ryczeć hehe, teraz rozstałam się z chłopakiem,
4 miesiące byliśmy - niby długo, to nie jest, ale serducho boli i tęskni trochę,
na początku - pierwsze dni, to myślałam, że zwariuję, że oszaleję:szok:
Nie mogłam sobie dosłownie miejsca znaleźć ... wszystko mnie drażniło
i niewiele się liczyło, ale musiałam się pozbierać, mam największe szczęście,
Wiktorię ... a więc mam dla kogo żyć:-):-):-)

Ewa szalona Ty :crazy::-)

Lecę do wyrka, do jutra - dobranoc :)

Dzień dobry. ;-)
Ja tylko się przywitać przyszłam i idę dalej wymyślać jakieś śniadanko dla Mojej Królewny,bo kolejny dzień mamy z tym kombinacje - prawie,że alpejskie. :sorry2: :baffled: ;-)

Odezwę się raczej dopiero wieczorem,bo,jak Zuzia pójdzie spać w południe,to chcę wyskoczyć do miasta na jakieś zakupy,mimo,że znowu pada. :wściekła/y:

Miłego dzionka! :-)

reklama
Dzien dobry:-)
Aniula gdzie ty kobieto pracujesz:confused: Do 4 w pracy siedzisz:szok: Wspolczuje. A co z corcia jak ty w pracy siedzisz? To kolejna samotna mamusia jest z nami. Wspolczuje rozstania:-( Najwidoczniej zawsze jest ciezko, niezaleznie ile sie razem bylo. A forum uzaleznia widze, zeby o takiej godzinie jeszcze chcialo ci sie kompa odpalac i pisac :-D

Agutka u nas dzisiaj na sniadanko jajeczka sadzone, Weronika sobie zarzyczyla i z lozka prawie mnie wywalila zebym wreszcie jej dala jesc:laugh2: A ty kolezanko cos ostatnio malo z nami pisujesz musze przyznac;-)

Mysza a ty dopiero we wtorek wracasz? A w poniedzialek nie idziesz do pracy?

Ja pije kawke i zaraz sie zbieramy na dzialke na chwile, do Reala i do domku:-) Jeszcze nie wiem o ktorej oni sie zbiora, ale mam nadzieje ze jak najszybciej.
Pada w ZG?? Bo ja pogode zabralam ze soba do Niemiec, poczekajcie, jak wroce to znowu bedzie ladnie:-D

Do góry