reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
"Bo te stare,to już nudne są. :baffled:"

oj to dobrze ze ja tez z tych nowych:-);-):tak::-D

Ewiczek nie plec glupot bo tez spiore jak te dwie ;-):tak::-D

to male to byl cytat Agutki

no wlasnie jak sie cytuje?

a juz chyba widze

Pod każdym postem masz ikonkę "Cytuj". Klikasz na to i cytujesz. ;-) A jak chcesz zacytować kilka postów,to pod każdym z nich klikasz na "+". I to wsio. ;-)

A teraz ja już uciekam do wyrka,bo ostatnimi czasy nie mogę sypiać... A teraz czuję,że mi się chce,więc muszę z tego skorzystać! :tak: :tak: :tak: :-)

No i jutro chcę wyskoczyć do miasta,więc muszę mieć siły. ;-)

Dobranoc i do jutra! :-)

To mamy nowa marude:-D Ewiczek no wiesz, jak tak mozesz pisac:sorry2: musisz tylko czesciej pisac cos o sobie to lepiej sie poznamy i bedzie weselej. My tak sobie tutaj piszemy na luzie bo fajne babeczki jestesmy i juz od dluzszego czasu razem klikamy:tak: A najczesciej klikamy na zamknietym, teraz jakos tak sie tutaj rozkrecilo.
Agutka ja ci zaraz dam ze te stare to nudne sa:wściekła/y::-D
Kinka zrob porzadek z Agutka bo ona marudzi juz bardziej niz ja a na mnie gada:laugh2:
Mysza to nie pogoda, samotne kobietki tak maja jak za dlugo same sa:-p

Ja juz ide do lozeczka. DOBRANOC!!!

Ewiczek nie przejmuj sie naszymi postami, my normalne jestesmy wbrew pozora;-) Tylko pisz wiecej o sobie:tak:

reklama
Do góry