reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Agus a dlaczego ja ciebie draznie:zawstydzona/y: Ja nie chcialam;-)
Wiesz slonko ja tez niby sobie postanowilam nie smucic sie i nie dolowac, ale to chyba nie jest takie proste kochaniutka. Mozemy sobie rozne rzeczy postanawiac, ale slabe jednak jestesmy w srodku, choc na zewnatrz niby takie silne babki.

to prawda co piszesz :baffled: znam to z autopsji :-(
ale nie na darmo jesteśmy kobietami .... mimo że słabe jednak silne ....
faceci nie dali by rady !!!!

reklama
Agunia wiem wiem, tak wlasnie sie czuje jak stara baba z tym moim marudzeniem:-D A ja to chyba codziennie sobie placze po troszku zeby wlasnie pozniej powodzi nie bylo:laugh2: Oj dziekuje ci kochanie za mile slowa:-) Gdzies czeka pewnie, tylko kurka ile ja jeszcze mam czekac:sorry2::-D:-p Faceta mi po prostu juz brakuje:-p A wiesz, dziekuje za propozycje ale jednak faceci mnie bardziej kreca, kobietami sie nie interesuje:-D;-)
Zmykam do wanny, dziecko spi to mam czas na relaks. I zaraz ide sie poprzytulac do mojego sloneczka. Juz coraz blizej do domu:-)

Nie smuc sie Agunia, jak moi goscie juz sobie pojada to zapraszam Was babeczki do siebie, zrobimy zlot czarownic, cos pojemy, popijemy, pogadamy:tak:

Eluś,nie ma sprawy - jak znajdę czas,to do Was z miłą chęcią podjedziemy. :-) :tak:

A ile czekać na niego? Do upadłego. :-p Hehehe,a tak poważnie,to nie wiem. :sorry2: Ale lepiej późno spotkać kogos takiego,niż wcale. ;-) No,chyba,że ma się okazać znowu nieciekawym kimś,to lepiej,chyba,zostać starą panną. :-p ;-) Szkoda,że ja Ci nie pasuję,bo już miałam cichą nadzieję... :-( :zawstydzona/y: :-p :laugh2: :-D

Miłej kąpieli i miłego przytulaskowania! ;-)

Ela i Agutka ja wam zaraz natrzepie do pup:crazy: i jednej i drugiej.
Zobaczycie jeszcze sobie to "drugie" machniecie i bedzie wszystko dobrze.
I Agutka a ty co ze:" Ela cie przescignie w tej kwesti"? Co garba masz czy co ze tak piszesz;-). Oj ty ty- nu nu:-)
Obie laski ze hej a sie tu licytuja:tak:.
Obie do pionu bo spiore;-)

Ela i Agutka ja wam zaraz natrzepie do pup:crazy: i jednej i drugiej.
Zobaczycie jeszcze sobie to "drugie" machniecie i bedzie wszystko dobrze.
I Agutka a ty co ze:" Ela cie przescignie w tej kwesti"? Co garba masz czy co ze tak piszesz;-). Oj ty ty- nu nu:-)
Obie laski ze hej a sie tu licytuja:tak:.
Obie do pionu bo spiore;-)

Hahaha,jaki fajny post. :-D :-p :-D
A garbata,to nie. ;-) Ale wiesz,jak jest... Wystarczy na mnie spojrzeć i ze mną poprzebywać. :sorry2: :baffled: :baffled: :baffled: :-p

reklama
Do góry