reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Noelia,no piekna Corcia! :D Ja juz sie swojej doczekac nie moge! ;D

Wesolutka,kliknij na moj nick - agutkaZG. Na dole bedziesz miala - "Wyślij temu użytkownikowi prywatną wiadomość". Jesli dalej sobie nie bedziesz mogla z tym poradzic,to wyslij mi maila. :)   dzidzia169@wp.pl   Spokojnie i bez nerwow. :-*

Zostalo Nam 40 dzionkow!!! ;D

tak ten czas leci dopiero taka malutka była, a teraz z niej coraz większa panienka rosnie :laugh: :laugh:
Agutka ja wciąż miałam takie skórcze ,to takie uczucie jakby brzuch sie napinał i stawiał,ale w 9 miesiącu całkowicie ustapiły i urodzic nie mogłam ::)

Noelus,ja wlasnie przez cala ciaze mialam spokoj,a teraz mnie dopadlo. :( I to nie tylko napiety brzuch,ale ogromne kucie w podbrzuszu i takie napady goracych dreszczy od tego az... :( Lekarz powiedzial,ze jak mi sie takie cos powtorzy,to mam isc na Izbe Przyjec i oni mnie wezma na KTG,no i powiedza,co dalej... Owszem,pobolewa mnie,ale jeszcze wytrzymam... Pojde,jak juz naprawde bedzie mi strasznie zle...

A dzis mi sie "troche" nudzilo po spacerku i sprawdzalam,czy lozeczko Zuzi jest w miare stabilne,hehehe. ;D Jest jeszcze nie dokonczone. ;)

image0001pf3.jpg

image0002mh5.jpg

image0004jpgmk2.jpg

image0005uz3.jpg

image0006xe1.jpg

O widzę że juz ktoś sobie znalazł świetne miejsce na odpoczynek :laugh: :laugh:
pamietam jak u mnie łóżeczko stało i czekało na swoją właścicielkę ;D

Maly lakomczuszek,hihihi. :D Jejuuu,kiedy ja bede sie mogla pochwalic zdjatkami mojej Zuzanki noooo. :( :p
Jesli chodzi o Albuske,to ja tylko tak na chwile wlozylam,bo wcale jej sie to nie podobalo. :p Dopiero pozniej zauwazylam na zdjatkach,ze ma takie przestraszone oczka... Chyba jej sie te kraty nie spodobaly,bo przypomnialo sie Bidulce schronisko... :(

Dziewczyny,a powiedzcie mi... Dzis kupilam sobie takie pieluchy Belli,ktore mi beda sluzyc,jako wkladki poporodowe,no i w aptece za 10szt. zaplacilam 5zl. Kurde troche drogo wychodzi,jak na taka mala ilosc. :( Mozecie mi powiedziec,czy tego po porodzie duzo sie zuzywa i czy mozna je kupic gdzies taniej? ::) Wiem,ze pewnie marudze,ale cholercia,jak wiecie,sama sobie musze radzic z tymi wydatkami i zaczynaja mnie one powoli przerazac... ::)

reklama
agutka np troche sie tego zuzywa :( nie tylko w szpitalu, ale i potem w domu. zalezy, rzecz jasna, jak sie bedziesz goic i w ogole, ale jakis zapas jakiegokolwiek wkladu trzeba miec. Proponuje Ci pochodzic po aptekach, moze gdzies bedzie taniej? dziewczyny biora tez na allegro, ale z kosztami przesylki nie wiem czy nie wychodzi na jedno.

moj adas dzis choruje :( zwymiotowal mi kilkakrotnie i strasznie plakal :( nie dal sie polozyc :( dalam mu koper, troche potem ulal, ale generalnie jest lepiej. Noelia, czy naturalnym mlekiem mozna dziecko przekarmic???

a to moj Synek na fotkach od fotografa :laugh:

Do góry