reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

Wesolutka,fotki przeboskie! :D Ale macie fajnooo! :D Ja tez chce juz Zuzinke przy sobie! ;D Dostalam Twoj adres mailowy i wysylam Ci ksiazeczke z mojego zastepczego maila,bo ten glowny cos szwankuje. :( A co do podkladow,to bu. Mam nadzieje,ze nie zbankrutuje i ze chociaz w szpitalu dadza mi swoje... Narazie kupilam 2 paczki,no i mam nadzieje,ze mocno ze mnie leciec nie bedzie i ze niewiele bede musiala ich dokupic... ::) Dziekuje za informacje. :-* Daj znac,czy "ezyk niemowlat" doszedl. :) Ja chcialam go sobie wydrukowac,ale kurde za tyle stron,to chyba bym majatek zaplacila. :p Wiec bede musiala sie kiedys przezwyciezyc i poczytac na kompie. ;) A tymczasem ide sie umyc i cos zjesc,a pozniej sie chyba poloze,bo mnie te bole podbrzusza delikatnie dobijaja...

reklama
witam.
mój termin to dopiero listopad, ale uwaznie czytam Wasze rady i porady. Mieszkam niedaleko Krosna Odrz. może jest ktoś? siedze na zwolnieniu, hazbend w pracy do późna wiec pomyslałam ze odzwe się do lubuszanek.A może jeszcze ktoś listopadowy dołączy???
pozdrawiam.
annika

Wesolutka naturalnym pokarmem to raczej przekarmić nie można,ale jak dzidzia chce bardzo dużo zjeść i więcej czasem niż jego mały żołądeczek może pomieścić ,to czasem może ten nadmiar przy odbijaniu zwrócic ,poprostu juz się nie miesci i ble.Moja też ulewała tak poprostu i trwało to do do 6 miecha.
Agutka co do tych wkładek to te kupne duze używałam tylko jak mi wody odeszły i jechałam do szpitala,potem uzywałam tych szpitalnych bo tak kazali i właściwie się do nich przyzwyczaiłam,a w domu juz uzywałam najzwyklejszych podpasek ze skrzydełkami ale nie tych cieniutkich
nie wiem jak jest w Zielonej czy tez daja?

witamy annika, zagladaj do nas i moze napisz, jesli masz ochote, cos o sobie?
agutka w sul dawali wlasne podklady i faktycznie, jak mowi noelia , woleli nawet, by uzywac wlasnie ich. Na razie nie kupuj wiecej, chyba nie ma sensu. Woelkie dziekuje za ksiazke ;D :-* Adas ciagle nie najlepiej sie czuje, wiec bede mogla ja sprawdzic dopiero jak zasnie. I nie chodz za duzo kiedy pobolewa Cie brzuch! Kladz sie do wyrka z gora ksiazek i czasopism, pamietnikiem, krzyzowkami, wałówka i odpoczywaj ;) :)

Witam lubuszanki. :D

Jesli chodzi o wkladki w szpitalu w ZG,to podobno takowe daja,bo przez to sprawdzaja,ile sie zuzylo,no i czy wszystko gra po porodzie. Dzis na 17.30 mam szkole rodzenia,to sie dokladnie dowiem od poloznej,czy mam jakies dodatkowe wkladki brac,no i co dla Dzidziulka. ;) Dzis sprawdzalam cene tych wkladek na osiedlowej aptece i kosztuja tyle samo,co te,ktore juz mam... ::)

Wczoraj kupilam Zuzance juz 2 paczki pieluch Tescowych - jednorazowych (po 72szt. w kazdej paczuszce),podklad pod przescieradlo i antyrame,w ktora wlozylam Jej zdjatka z usg i ktore to powiesze nad Jej lozeczkiem. :D A dzis mialam sobie kupic jakas koszule nocna rozpinana,ale jej nie kupilam,bo byly tylko z takiego sztucznego materialku a ja chcialam bawelniana. :( No i oczywiscie,jak to ja - zamiast kupic cos sobie,to wolalam wydac pieniazki na Zuzanke i kupilam jej taki blekitniutki reczniczek z jakby wybijanymi na nim slonikami i kwiatuszkami i przyszytymi Misiami. :D No i dokupilam sobie jeszcze jedna pare majtek jednorazowych do szpitala. :p

Annika,hej hej. ;) Ja mam termin na wrzesien,czyli troche wczesniej od Ciebie,no i tez nie jestem z Krosna,ale z ZG. Tak czy tak,to niedaleko. ;) Co roku przejezdzam przez Krosno,gdy jade z rodzinka na wczasy do Bronkowa. :p Wiec za rok mozemy sie tam spotkac z naszymi Dzidziulkami na plazy,hihi. :D

reklama
troche skomplikowane to poruszanie sie na forum, ale jak sie wprawię to bedzie szybciej. ciekawe czy tylko nas tak mało, czy nikomu sie nie chce pogadać z lubuskiego.
moje brzucho juz spore, a nie wyobrazam sobie jak bedzie jeszcze wieksze. wszystko jak dotad oki, prawdopodobnie bedzie babka!

Do góry