reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

agutka dzieki wielkie, ksiazka dotarla, da sie czytac i jest great :laugh:
noelia masz racje - swietna pozycja!
zaskoczyla mnie, do angielskich i amerykanskich poradnikow jestem zdystansowana i rzadko je czytam, ale ten "j.n" przejrzalam i, kurcze, to ma sens!!! patrzylam w internet, ksiazka kosztuje 9.9zl (niecale 18 z kosztami przesylki), ide jeszcze dzis do miasta i spojrze na ceny w ksiegarniach, ale chyba sie szarpne. Nie umiem czytac na kompie, w dodatku co to za czytanie na raty, tradycyjna lekture moglebym brac na spacery z malym. Agutka poki masz czas, poczytaj, warto! moze unikniesz klopotow, jakie ja mam teraz - ze spaniem Adasia. Rzuca sie strasznie, nie sprawdza sie ani wersja z kupa i gazami, ani ta z zębami, nie wiem, o co chodz i jest mi z tym bardzo zle :( :( :(

reklama
Wesolutka,mam nadzieje,ze znajdziesz odpowiedz na pytanie,co dolega Twojemu Adasiowi. Ja wlasnie na kompie tez czytac nie umiem,a wydrukowac nie mam gdzie. :( Daj znac,ile i gdzie kosztuje ta ksiazka,jak znajdziesz. :) Z gory dziekuje! :-*

HEJ
ja tą książke kupiłam w KLUB DLA CIEBIE taka wysyłkowa ksiegarnia za 9.90 własnie i +koszt przesyłki,bo sprzedaja nawet za 24 zł ::)
Ja teraz ten język dwulatka przeczytałam i wprowadzam powoli pewne sprawy w życie ,ale musze powiedziec ze dużo mnie to pracy kosztuje ,takiego zdyscyplinowania.wprowadzam naprzykład rytuały ,że rano wstajemy ,Emi oglada bajkę jedną ,potem idziemy się myć ,potem idziemy jesc a potem sprzątamy pokój ,scielimy łózko itd ,ale wszystko tak na luzie i jak na razie sie sprawdza :laugh;
i nie mogę na przykład czegos opuścic bo dziecko nie wie o co mi chodzi.
Wesolutka najlepiej bedzie jak sobie kupisz ta ksiażkę i spokojnie poczytasz i pomyślisz jak zmienić i co zmienic zeby Adas ładnie spał.To czasem wydaje sie trudne ale z czasem to wychodzi i człowiek sie dziwi ze takie to proste było :)
Agutka i annika wy tez sobie koniecznie kupcie ta księzkę ;)

Noelia,ja mam te ksiazke na kompie. ;) Tylko sie za jej czytanie zabrac nie moge. :p Zobacze,ile pieniazkow wydam jeszcze na wyplate i wtedy bede rozmyslac o jej kupnie,o. :)
Macie jakis sposob na zgage? :( Bo mnie cala noc piekla i do tej pory nie przeszla. :mad: :(

Na zgage to nic nie mam, bo jej nie miałam ::)
jeszcze troszkę agutka i nie będzie ani zgagi ani brzuchola ,a za to piękny dzidzius obok ;) ;D

Noelus,aj,szkoda... Mowia,ze mleczko,ale ja sobie w nocy nie wyobrazam otworzyc oczu i wypic od razu mleka,ble... No nic,obym jeszcze te troszke wytrzymala,chociaz dla mnie to wiecznosc... :( Juz bym chciala,zeby bylo po wszystkim i Zuzanka byla po zewnetrznej stronie brzuszka...
W ogole mam dzis jakis zwalony dzien... Smutno mi jakos,a do tego teskno mi sie zrobilo,a tak sie tego wystrzegalam. :( I jeszcze ta <cenzura> zgaga. :mad: Nic... Ide posprzatac sobie w pokoju,bo inaczej to sie myslami zadrecze...

agutka mam nadzieje, ze Ci lepiej. Hustawki nastroju, niestety, tez wpisane sa w ciazawa codziennosc. A dzis chyba nie mniej winna jest aura - ja jestem senna od rana, chodze jak neptyk...

Bylam w miescie i "J.N." faktycznie mozna kupic, za - uwaga - 34zl. Niezle, co. babka z ksiegarni az poczerwieniala, kiedy uslyszawszy cene podziekowalam i wspomnialam, ze na necie mozna je dostac za 9.9zl ;) :laugh: zamowilam drzis obie - niecale 3dychy.

Ide sie kapac i ide spac. Dobraqnoc! ;D

Wesolutka,ah o moim humorku i samopoczuciu fizycznym,to wole juz dzis nic nie mowic... ::)
A z ta cena ksiazki,to masakra! Jakie zdzierstwo! :o Mojego kolegi (takiego,z ktorym sie znamy od maluchow) mama,ma firme na Jednosci (czyli Twoje okolice :D ),wiec chyba go zmolestuje,zeby mi chociaz czesc wydrukowal. :p Hehehe. :D
Ja tez juz uciekam do wanienki i lozeczka... Dobrej nocki! :-*

reklama
hazbend od piatku w domu, wiec bylismy u Tesciowej. Przyjechala tez Szwagierka na urlop - zas 3pary babskich rak do dzidziusia. Jeszcze go sobie nie wyrywamy, ale widac, ze kazda z nas chcialaby sie choc na chwile pozbyc z domu dwoch pozostalych i zostac sobie z Adasiem sama ;) :laugh:

jutro tez jedziemy, ale tylko na kilka godz., bo tatus znowu do pracy...

a co tu tak cicho???

agutka, bylas dzis z kolezanka w Bobasie??

Do góry