reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
ja tak średnio co trzy miechy przesiewke z ciuchami robię,do worków ładuję naklejam karteczke na jaki to wiek i na strych,a za jakiś czas komoda znów nie chce się zamknąć wiec segreguje znowu ;)

A na grzybki chodzicie czasami ?
ja liczę że jak tak pada to powinny już rosnąc, choć pewnie jeszcze ich nie widać, ale tak za dwa dni pojadę w moje miejsce sprawdzić jak i co :p

Wesolutka,no pewnie,ze podesle,tylko jak wroce do domku,bo teraz ide do gina po zaswiadczenie,ze moge uczeszczac na szkole rodzenia,no i powiedziec mu o skurczach,ktore wczoraj mialam... :( Tylko podaj mi swojego maila. :) No,a jesli chodzi o ciuszki,to moja Zuzanka tez ma sporo. :D Ale chyba nie az tyle,hehe. :D

Noelia,ja chodze,ja ja ja! ;D I tez mam nadzieje,ze jednak znajde jakies w tym roku. ;) Jak tylko przestanie padac,to mam zamiar wybrac sie do lasku na spacerek. ;)

Agutka tylko sama nie idz bo to róznie bywa,a ty już brzusio wielki masz.
a taka dawka tlenu leśnego :laugh: ;) dobrze Ci napewno zrobi :)
ja tez w ciąży na grzyby chodziłam ale to był 4 -5 miesiąc i jeszcze mi tak ciężko nie było ,a jak emi miała 4 miesiące to na jogodach już z nami była,spała sobie w foteliku samochodowym pośrodku lasu a my dookoła niej jagódki zbieraliśmy :laugh:

agutka koniecznie daj znac co po lekarzu!nic nie pisalas o skurczach... Czyzby Zuzanka miala dosyc wlasnego towarzystwa? :laugh:
zarty zartami - ja tez tak mialam, od lekarza trafilam prosto na oddzial i mialas mnostwo stresow. Daj znac, co i jak.

a adres mailowy wysle Ci na prv, jak tylko zalapie gdzie jest taka opcja i jak to sie robi...

grzybki to fajny pomysl! tez bym chciala, ale Hazbend w trasie, a sama w las sie nie zapuszcze - mam okrutna schize po tej tragedii z przed kilku lat, kiedy na te dziewczyne z dzieckim napadl facet... Wiem, tosmieszne, ale jednak...

Wesolutka,wejdz w moj profil i tam na dole jest "wyslij wiadomosc prywatna",czy jakos tak. ;) A jesli sie nie polapiesz,to daj znac i Ci wtedy na priv wysle moj nr gg. ;) A u lekarza w sumie wszystko ok,tylko kazal mi na wszelki wypadek spakowac torbe do szpitala i brac Asmag Forte (magnez) na rozluznienie macicy. :)

byliśmy dziś na zwiadach w lesie :laugh: ale grzybków jeszcze nie ma :mad:

a to moja Emi

reklama
Do góry