reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
ja tak średnio co trzy miechy przesiewke z ciuchami robię,do worków ładuję naklejam karteczke na jaki to wiek i na strych,a za jakiś czas komoda znów nie chce się zamknąć wiec segreguje znowu ;)

A na grzybki chodzicie czasami ?
ja liczę że jak tak pada to powinny już rosnąc, choć pewnie jeszcze ich nie widać, ale tak za dwa dni pojadę w moje miejsce sprawdzić jak i co :p

Wesolutka,no pewnie,ze podesle,tylko jak wroce do domku,bo teraz ide do gina po zaswiadczenie,ze moge uczeszczac na szkole rodzenia,no i powiedziec mu o skurczach,ktore wczoraj mialam... :( Tylko podaj mi swojego maila. :) No,a jesli chodzi o ciuszki,to moja Zuzanka tez ma sporo. :D Ale chyba nie az tyle,hehe. :D

Noelia,ja chodze,ja ja ja! ;D I tez mam nadzieje,ze jednak znajde jakies w tym roku. ;) Jak tylko przestanie padac,to mam zamiar wybrac sie do lasku na spacerek. ;)

Agutka tylko sama nie idz bo to róznie bywa,a ty już brzusio wielki masz.
a taka dawka tlenu leśnego :laugh: ;) dobrze Ci napewno zrobi :)
ja tez w ciąży na grzyby chodziłam ale to był 4 -5 miesiąc i jeszcze mi tak ciężko nie było ,a jak emi miała 4 miesiące to na jogodach już z nami była,spała sobie w foteliku samochodowym pośrodku lasu a my dookoła niej jagódki zbieraliśmy :laugh:

agutka koniecznie daj znac co po lekarzu!nic nie pisalas o skurczach... Czyzby Zuzanka miala dosyc wlasnego towarzystwa? :laugh:
zarty zartami - ja tez tak mialam, od lekarza trafilam prosto na oddzial i mialas mnostwo stresow. Daj znac, co i jak.

a adres mailowy wysle Ci na prv, jak tylko zalapie gdzie jest taka opcja i jak to sie robi...

grzybki to fajny pomysl! tez bym chciala, ale Hazbend w trasie, a sama w las sie nie zapuszcze - mam okrutna schize po tej tragedii z przed kilku lat, kiedy na te dziewczyne z dzieckim napadl facet... Wiem, tosmieszne, ale jednak...

Wesolutka,wejdz w moj profil i tam na dole jest "wyslij wiadomosc prywatna",czy jakos tak. ;) A jesli sie nie polapiesz,to daj znac i Ci wtedy na priv wysle moj nr gg. ;) A u lekarza w sumie wszystko ok,tylko kazal mi na wszelki wypadek spakowac torbe do szpitala i brac Asmag Forte (magnez) na rozluznienie macicy. :)

byliśmy dziś na zwiadach w lesie :laugh: ale grzybków jeszcze nie ma :mad:

a to moja Emi

reklama
Do góry