reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Hej!
Przydałoby się towarzystwo na spacerki, nie powiem:tak:

A pisać nie było czasu, bo Małej zaczęły się kolki
Pomaga tylko noszenie na rękach, i to najlepiej żeby ciągle chodzić, bez siadania. Ręce już chyba mam do kolan, bo Nadia urodziła się nieduża, ale za to teraz rośnie w rekordowym tempie. Od wyjścia ze szpitala w ciągu dwóch i pół tygodnia przybrała 1100 gram! (norma to 150-300g na tydzień. Jej wychodzi ponad 400g!)

Spacerujemy po okolicy, czyli głównie w pobliżu amfiteatru - na spacery teren idealny. a dla starszych dzieci jest tam spory plac zabaw.

Hej dziewczyny

Wita Was kolejna zielonogórzanka.

Pozdrawiam
aba-baba

Dzień dobry! Cieszę się, że zdecydowałaś się tutaj zajrzeć;)
Mogę trochę Cię przedstawić dziewczynom? Aga czeka na sierpniową córeczkę:)

Mam nadzieję, że będziesz się pojawiać i szpital jednak nie był konieczny... pisz jak się czujesz!

Nimrodel - witaj! tereny za Amfiteatrem to jak najbardziej moje rejony spacerowe - trochę dalej, w kierunku Botanicznej i Ochli, bardziej las niż park ale z maluszkiem, to dopiero za kilka miesięcy będę mogła dołączyć:)
Namów Myszę, to wskoczy w swoją corsę i podjedzie w ładny dzień na spacer na wzgórzach:)

reklama
WITAJCIE LUBUSZANKI!!

i jam lubuszanka, niestety od kilku lat na dolnośląskim wygnaniu :-( ale za niecałe trzy tygodnie znów wracam "na stałe" na nasze piękne ziemie :tak: z czego ogromnie się cieszę, bo dolny śląsk jest taki brzydki w porównaniu z naszą piękną ziemią lubuską :yes::yes::yes: mam nadzięję, że przyjmiecie mnie do swojego grona ;-)

Do góry