reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

witaj Kinka :yes:

z tym basenem to faktycznie kicha ;-) ale nie tracę wiary we władze ZG ;-) może w końcu coś wybudują :tak: a na razie Antonek będzie sie musiał zadowolić małymi basenami dmuchanymi u dziadków i stryja :-D

reklama
Hej

Ja się przyznaje że z Zielonej jeszcze nigdzie na dłużej nie wyjechałam
:-D Ale spoko i ja zniknę żeby sobie przypomnieć jak fajnie się tu mieszka :-D

Ale brakuje mi trochę rozrywek w mieście :-) bo rozrywką nie można nazwać chodzenia po marketach :-D

Pozdrawiam

hmmm.. basen to jest to... może kiedyś.... ale i tak mi z ZG dobrze:)

Gingeros - a żużel tuż tuż:) rodzinka do nas z Poznania przyjeżdża i tym sposobem chyba czeka mnie mecz derbowy; mam nadzieję, że nas nie staranują, bo żona mojego kuzyna też w ciąży i to bardziej zaawansowanej:)

A co będziesz robić zawodowo w ZG? A Twój mąż w jakiej branży będzie szukał pracy?

Mysza - chyba, że chodzisz i kupujesz ubranka dla Mikołajka, to na pewno jest rozrywka:-p

SYLWIA zazdorszczę derbów :zawstydzona/y: dużo bym dała by pójść :tak: w ubiegłym roku zaliczyłam dwa mecze w ciąży (jeden na początku 9miesiaca) ;-) z doświadczenia powiem ci, byś podeszła do bramek na karnety i powiedziała ochroniarzowi o waszym stanie - tam mniejsze tłoki, przynajmniej ciebie nie zgniotą :tak: nas ochroniarz bez problemu wspuścił ;-) nawet kolega załapał się z nami na wejście bez kolejki :-D tylko uważajcie na brzusie, nasza publika nie rozumie ciężarów :wściekła/y: ja musiałam na brzuchy siłować się z jakimś pacanem, bo mnie nie chciał wpuścić :angry: prawie Antka gardłem wyplułam :angry:

ja z wykształcenia jestem geologiem poszukiwaczem ;-) a pracować będę jako geofizyk :-) mąż mój inzynier elektryk (automatyki przemysłowej) i w tej branży będzie czegoś szukać ;-) w poniedziałek ma rozmowę w Świebodzinie, w byłej Eltermie ;-)

MYSZA fakt faktem, ZG ma mało rozrywek :rolleyes2:

część mieszka pod Nowa Solą, mam pytanie macie jakieś doświadczenia z lekarzami i porodówką w Nowej Soli??

reklama
Do góry