reklama
Minesota
Fan(ka)
Hej
Ja się przyznaje że z Zielonej jeszcze nigdzie na dłużej nie wyjechałam
Ale spoko i ja zniknę żeby sobie przypomnieć jak fajnie się tu mieszka
Ale brakuje mi trochę rozrywek w mieście :-) bo rozrywką nie można nazwać chodzenia po marketach
Pozdrawiam
Ja się przyznaje że z Zielonej jeszcze nigdzie na dłużej nie wyjechałam
Ale spoko i ja zniknę żeby sobie przypomnieć jak fajnie się tu mieszka
Ale brakuje mi trochę rozrywek w mieście :-) bo rozrywką nie można nazwać chodzenia po marketach
Pozdrawiam
SylwiaZG
Fanka BB :)
hmmm.. basen to jest to... może kiedyś.... ale i tak mi z ZG dobrze
Gingeros - a żużel tuż tuż rodzinka do nas z Poznania przyjeżdża i tym sposobem chyba czeka mnie mecz derbowy; mam nadzieję, że nas nie staranują, bo żona mojego kuzyna też w ciąży i to bardziej zaawansowanej
A co będziesz robić zawodowo w ZG? A Twój mąż w jakiej branży będzie szukał pracy?
Mysza - chyba, że chodzisz i kupujesz ubranka dla Mikołajka, to na pewno jest rozrywka
Gingeros - a żużel tuż tuż rodzinka do nas z Poznania przyjeżdża i tym sposobem chyba czeka mnie mecz derbowy; mam nadzieję, że nas nie staranują, bo żona mojego kuzyna też w ciąży i to bardziej zaawansowanej
A co będziesz robić zawodowo w ZG? A Twój mąż w jakiej branży będzie szukał pracy?
Mysza - chyba, że chodzisz i kupujesz ubranka dla Mikołajka, to na pewno jest rozrywka
SYLWIA zazdorszczę derbów dużo bym dała by pójść w ubiegłym roku zaliczyłam dwa mecze w ciąży (jeden na początku 9miesiaca) ;-) z doświadczenia powiem ci, byś podeszła do bramek na karnety i powiedziała ochroniarzowi o waszym stanie - tam mniejsze tłoki, przynajmniej ciebie nie zgniotą nas ochroniarz bez problemu wspuścił ;-) nawet kolega załapał się z nami na wejście bez kolejki tylko uważajcie na brzusie, nasza publika nie rozumie ciężarów ja musiałam na brzuchy siłować się z jakimś pacanem, bo mnie nie chciał wpuścić prawie Antka gardłem wyplułam
ja z wykształcenia jestem geologiem poszukiwaczem ;-) a pracować będę jako geofizyk :-) mąż mój inzynier elektryk (automatyki przemysłowej) i w tej branży będzie czegoś szukać ;-) w poniedziałek ma rozmowę w Świebodzinie, w byłej Eltermie ;-)
MYSZA fakt faktem, ZG ma mało rozrywek
ja z wykształcenia jestem geologiem poszukiwaczem ;-) a pracować będę jako geofizyk :-) mąż mój inzynier elektryk (automatyki przemysłowej) i w tej branży będzie czegoś szukać ;-) w poniedziałek ma rozmowę w Świebodzinie, w byłej Eltermie ;-)
MYSZA fakt faktem, ZG ma mało rozrywek
Minesota
Fan(ka)
Hej nie wiem
:-) Ale ja w Zielonej Górze rodziłam :-)
Pozdrawiam
:-) Ale ja w Zielonej Górze rodziłam :-)
Pozdrawiam
reklama
Minesota
Fan(ka)
:-) Cicho si zrobiło żadne nowe dziewczyny sie nie pokazują :-)