reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

myszaa nie przejmuj się - nasz Piotruś też tak od razu nie chciał się pokazać ;-) a ja też zazwyczaj byłam zawiedziona po usg bo też się zawsze czegoś więcej spodziewałam :-(

mamofilipa - na pewno mogę Ci zdecydowanie odradzić panią Iwanowską z Zastalu na Sulechowskiej - kobieta w ogóle się nie wczuwa i z każdym problemem odsyła do internetu ... okropna baba mimo że wydaje się być sympatyczna :no: my chodzimy do pani Zapotocznej - przychodnia Marimed i pani jest super a z prywatnych lekarzy polecam pana Jakuba Czwojde - bardzo fajny i kompetentny lekarz :tak:

reklama
Barszczyku,spoznione,ale szcere zyczonka imieninowe! No i gratulujemy Piotrusiowi pierwszego zabka! :-) :tak: :growl:

Mysza,masz beszczelne dziecko! :wściekła/y: Hahaha. :-p :-D Moze sie poprostu wstydzilo? ;-) Szkoda...:tak:

MamoFilipa,ja ze swojej strony odradzam lekarke z Vigoru - taka blondyna. :baffled: Za to polecam wszystkie panie z Zamenhoffa. :-) Mile,uprzejme i z ochota odpowiadajace na wszystkie pytania. :tak: :-)
A z jakiej czesci ZG jestes? No i na kiedy masz termin? Bo przewidywana data porodu w Twoim podpisie,jest jakas dziwna. :-p ;-)

Nam sobota,jak narazie,pasuje. :-) :tak:

Pluszaczku,znowu Was widzialysmy! :-) Szliscie sobie z 2 kobietkami,ktore rowniez pchaly wozeczki,hehe. ;-) Cly chodnik zajeliscie! :laugh2: :-p
Skrecaliscie za szpitalem w strone parku 1000lecia. ;-)

Mysza piękny brzuszek:-) Wreszcie się pochwaliłaś.
Pogoda dzisiaj okropna. Weronika od poniedziałku chodzi do nowego przedszkola, jesteśmy bardzo zadowoleni. Małej chyba też się podoba.
Cichutko tutaj. Ja też mało piszę bo staram się nie siedzieć dużo przed kompem bo marnuję czas, zawsze się zasiedzę i później w domu nic nie jest zrobione.
Pozdrawiam cieplutko Ela.
Miłego spotkania w sobotę wszystkim życzę:tak:

WerEla,o ile w ogole sie odbedzie. :-p A czemu Was nie bedzie? :wściekła/y: :-(

Mysza,super kuleczka! :-) Poprosimy o wiecej fot! :tak: A kiedy masz nastepne usg? :-p
Jejus,az mnie na wspominki wzielo... :sorry:
Tak wygladala willa Zuzanki w 21t3d ciazy. :-D

brzusio21t3dvm5.jpg

Witam !!!!
małe sprostowanie odnośnie przewidywanej daty porodu :) jak już zdążyłam poprawić jest to 30.11 ale 2007 :-Doczywiście :-) a pomyłka wynikła z tego iż ja się urodziłam 30.11.1982 :-Di z przyzwyczajenia wpisałam swoją datę urodzin :-D

Dzięki za informacje na temat pediatrów :-) ( proszę o więcej :-)). Najbardziej mnie interesują pediatrzy w okolicach centrum miasta......słyszeliście coś na temat dr Kasprowiak?????

Ja slyszalam :tak::-)
Przyjmuje w Poliklinice, cieszy sie uznaniem. Byla moja pediatra. Doslownie moja, kiedy bylam mala. Z racji mojego wieku mniemam, iz cieszy sie doswiadczeniem ;-). Ilekroc jestem u swojej rodzinnej widze, ze pod jej gabinetem jest wielu malych pacjentow.
W Poliklinice przyjmuje tez dr Chlebowska, ale ja tez odradzam. Jakas taka niezaangazowana, mam wrazenie.
Nic blizej powiedziec nie moge, naszym pediatra jest dr z Sulechowa...

reklama
A w ogole to witam i pozdrawiam wszystkie dziewczyny, z ktorymi jeszcze nie mialam przyjemnosci :tak::-):-):-):happy:

I stare kolezanki rowniez witam :-D:-D:-D;-)

Zagladam rzadko, poniewaz na powazne zabralismy sie za remont mieszkania. Kazdy wolny weekend spedzam zatem "na budowie".
Agutka, tak tylko szczatkowo zdolalam sie rozeznac z suwaczkow - czyzby jakies LOVE u Ciebie????? jezeli tak - gratulejszyn wielkie Kochana!!!!!!!!

pozdrawiam serdecznie Dziewczyny Kochane!!!!!

Do góry