reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zielona Góra i okolice

Hej :-)

Barszczyk - bylebyśmy się gdzieś na zastalowskim autkami nie spotkały;-)
hihihi :-) a tak na poważanie to pamiętaj że na zakupy też się chodzi :-p;-) Bo jak juz się przyzwyczaisz że możesz autkiem jeździć :-D To i do marche będziesz jeździć:sorry2::cool2:

reklama
Mysz raczej mi to nie grozi. Odkąd zrobili ten zakaz skrętu w lewo przy wyjeździe z parkingu przy marche to się nie opłaca bo trzeba za daleko jeździć, krążyć itp. Mój mąż potrafił jechać do marche a teraz woli iść piechotą :-D:-D;-);-)

hej
Barszczyk - gratulacje !!! zobaczysz jak to wciąga, żeby tylko M autko dawał :)

Agutka - Zuzka ślicznie wygląda na tych zdjęciach :)

ale nam się pogoda piękna zrobiła, prawda, lato wróciło :) aż by się chciało gdzieś wyjechać :) oby jak najdłużej się utrzymało :)

no to kiedy sie znou spotykamy, póki tak cieplutko :)???

A my byliśmy wczoraj na basenie w świebodzinie - i jestem super zadowolona :-D
w szatniach rodzinnych nawet przewijak jest, woda ciepła - oczywiście co jakiś czas trzeba było iść do jacuzzi ale było super :-D:-D i cena przystępna bo 7 złoty za godzinę :tak:

Barszczyku,ale Wam zazdroszcze... :zawstydzona/y: Jakbym miala czym jechac,to tez bym sie z checia tam wybrala,bo cena serio bardzo przystepna. :tak: :-) A Maluszki za darmo,czy jak? ;-)

reklama
Do góry