reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

Anulka trzymam kciuki,zeby sie udalo :-)

Ostatnio odebralam wypis ze szpitala( w koncu), w ktorym robili mi badania hormonalne. Na wypisie jest diagnoza- Androgenizacja pochodzenia jajnikowego. Lekarz powiedzial,ze to po prostu PCO. Zastanawiam sie jednak,czy jest jakas roznica miedzy androgenizacja, a PCO. Z objawow pco mam- otylosc, torbiele w jajnikach, za duza ilosc androstendionu, zaburzenia miesiaczkowania. CHolesterol mam w normie( 151), trojglicerydy tez( 62), tak samo jak cisnienie, hormony tarczycy i stosunek LH/FSH.3 lata temu mialam stosunek LH i FSH rowny 1,75,wiec mi sie poprawilo. Troche dziwnie krzywa cukrowa wyszla, bo na czczo mialam poziom 90, a 2 godziny po glukozie-60.Zna sie moze ktos na tym szczegolowo? Szukalam jakichs informacji w necie,ale nic konkretnego nie znalazlam.

reklama
Witam!Dawno tu nie zagladalam.Obecnie czekam na @ mam nadzieje,ze nie przyjdzie.Jest to moj 3 cykl z CLOSTILBEGYT zobaczymy co z tego wyniknie.Pozdrowionka

A ja Qrcze czekam na @ żeby iść do lekarza i ponownie zacząć leczenie a tu jak na złość już 3 miesiąc nic. Po @ od razu idę, bo to już mnie dobija.
Otyłość, brak @ , włosy na podbródku ale przedewszystkim brak dzidziusia.
:no:

Kasandra, nie masz co czekać na @ - lekarz da Ci na wywołanie duphaston i dostaniesz w ciągu kilku dni, a od następnego cyklu juz będziesz mogła się starać :tak: Z clostilbegytem pewnie.

Krupka
Masz napewno rację, tylko od 3 dni balą mnie piersi, a to objaw zbliżającej się @, i myślę że poczekam jeszcze parę dni. Bo bez sensu wywoływać jak mogę dostać w naturalnym cyklu. Co o tym myślisz ? Czy może nie czekać ?

reklama
mycha, wielkie gratulacje! wspaniala wiadomosć:-) zyczę zdrowia dla ciebie i twojego malentswa i pieknego przeżywania tego błogosławionego czasu!:-):tak:

Do góry