reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zespół policystycznych jajników

Anulka trzymam kciuki,zeby sie udalo :-)

Ostatnio odebralam wypis ze szpitala( w koncu), w ktorym robili mi badania hormonalne. Na wypisie jest diagnoza- Androgenizacja pochodzenia jajnikowego. Lekarz powiedzial,ze to po prostu PCO. Zastanawiam sie jednak,czy jest jakas roznica miedzy androgenizacja, a PCO. Z objawow pco mam- otylosc, torbiele w jajnikach, za duza ilosc androstendionu, zaburzenia miesiaczkowania. CHolesterol mam w normie( 151), trojglicerydy tez( 62), tak samo jak cisnienie, hormony tarczycy i stosunek LH/FSH.3 lata temu mialam stosunek LH i FSH rowny 1,75,wiec mi sie poprawilo. Troche dziwnie krzywa cukrowa wyszla, bo na czczo mialam poziom 90, a 2 godziny po glukozie-60.Zna sie moze ktos na tym szczegolowo? Szukalam jakichs informacji w necie,ale nic konkretnego nie znalazlam.

reklama
Witam!Dawno tu nie zagladalam.Obecnie czekam na @ mam nadzieje,ze nie przyjdzie.Jest to moj 3 cykl z CLOSTILBEGYT zobaczymy co z tego wyniknie.Pozdrowionka

A ja Qrcze czekam na @ żeby iść do lekarza i ponownie zacząć leczenie a tu jak na złość już 3 miesiąc nic. Po @ od razu idę, bo to już mnie dobija.
Otyłość, brak @ , włosy na podbródku ale przedewszystkim brak dzidziusia.
:no:

Kasandra, nie masz co czekać na @ - lekarz da Ci na wywołanie duphaston i dostaniesz w ciągu kilku dni, a od następnego cyklu juz będziesz mogła się starać :tak: Z clostilbegytem pewnie.

Krupka
Masz napewno rację, tylko od 3 dni balą mnie piersi, a to objaw zbliżającej się @, i myślę że poczekam jeszcze parę dni. Bo bez sensu wywoływać jak mogę dostać w naturalnym cyklu. Co o tym myślisz ? Czy może nie czekać ?

reklama
mycha, wielkie gratulacje! wspaniala wiadomosć:-) zyczę zdrowia dla ciebie i twojego malentswa i pieknego przeżywania tego błogosławionego czasu!:-):tak:

Do góry