reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
Dotka poradzisz sobie. Ja wpychałam tyle ile dało radę, czasem czułam jak wpadała:-). U mnie 43dc, boli lewy jajnik. Dziewczyny z innego wątku mówią że to owulka, ale ja mam dziwne przeczucia:-(

Agusia a mierzysz sobie tempke albo robisz testy owu? w sumie najlepiej robic testy jak sie tempke mierzy bo wtedy wiadomo mniej wiecej kiedy testowac i sprawdzac

mierzyc trzeba od poczatku i o stalej porze, najlepiej w pochwie.
ale o tym pewnie wierz, mierzenie teraz Ci nic nie da, musisz na @ poczekac i wtedy zaczac, wspolprace z testami i termometrem :)

heej dziewczyny!
ja od poniedziałku na bromegonie, przez tydzień pół tabsika i jest okej prócz tego, że ciągle ospała i rozleniwiona jestem ;P
i wiecie co? tak wam się nachwaliłam, że okresy takie regularne a tutaj proszę, 32dc i DUPA, okresu jak nie było tak nie ma, w krzyżu nie boli, piersi też normalne.. :/ frustruje mnie to! wiecie czy to może być od tego bromergonu? on w sumie hamuje prolaktyne co powinno wywoływać okres.. a tu okresu nie ma! :/ grr

reklama
ja dostalam ostatnio w 33dc czyli mialam cykl 32 dniowy, cycki tez mnie w ogole nie bolaly przed @. Moze to ten bromergon, nie wiem bo nie bralam go nigdy

Do góry