reklama
Agusia8426
Fanka BB :)
Masz racje. Łatwiej razem to przechodzić jak Cie ktoś rozumie i możesz się wygadać:-)
dotka
sniezynki i mrozaki o ktorych napisalam to zamrozone zarodki ktore sobie czekaja az je odbiore z labolatorium)) Staram sie ok 2,5roku tylko ze moj M siedzi juz ok 2 lat za granica i to takie staranie... wiec nas jak narazie ratuje tylko in vitro.
Mam 25lat wiec tyle co ty ))
sniezynki i mrozaki o ktorych napisalam to zamrozone zarodki ktore sobie czekaja az je odbiore z labolatorium)) Staram sie ok 2,5roku tylko ze moj M siedzi juz ok 2 lat za granica i to takie staranie... wiec nas jak narazie ratuje tylko in vitro.
Mam 25lat wiec tyle co ty ))
dotka85
Jutro idę przed pracą o 7 na badania:
LH, FSH, Estradiol, TSH, Androstendion i Testosteron, kurcze troche mnie to będzie kosztować ale muszę się wodiwedzić czy mam to PCO czy nie, żeby w razie czego zaczac działać w tym kierunku.
Trzymajcie kciuki, wyniki w środę
LH, FSH, Estradiol, TSH, Androstendion i Testosteron, kurcze troche mnie to będzie kosztować ale muszę się wodiwedzić czy mam to PCO czy nie, żeby w razie czego zaczac działać w tym kierunku.
Trzymajcie kciuki, wyniki w środę
Agusia8426
Dotka85 ok już &&&&&&&&&&
jaga21
Dotka ! Trzymam kciuki za wyniki! Mnie lekarz dzisiaj pocieszył, że wyniki bez tragedii, trzeba zbić prolaktyne i progesteron podnieść i zobaczymy jak będzie dalej także do metformaxu doszła mi luteina i bromergon wzięłam dziś pierwszą dawkę bromergonu i zobaczymy.. daj znać jak wyniki! Gdzie robisz? Buźka
reklama
dotka85
Dzięki dziewczyny za &&&&.
Jaga a nic nie powiedzial ze stosunek LH do FSH jest za duzy? coś o PCO mowil?
Ja po badaniach, androstendionu mi nie zrobili bo trzeba w bardziej specjalistycznym lab.
Ja robilam w przychodni na Powst, Śl. koło ronda "Rondo-Med" sie nazywa, maja tam tanie hormony 19-20 zl, a gdzie indziej 25-30zl
Wynik jutro, na darmowa cytologie z nfz-tu ide w przyszly poniedzialek
Jaga a nic nie powiedzial ze stosunek LH do FSH jest za duzy? coś o PCO mowil?
Ja po badaniach, androstendionu mi nie zrobili bo trzeba w bardziej specjalistycznym lab.
Ja robilam w przychodni na Powst, Śl. koło ronda "Rondo-Med" sie nazywa, maja tam tanie hormony 19-20 zl, a gdzie indziej 25-30zl
Wynik jutro, na darmowa cytologie z nfz-tu ide w przyszly poniedzialek