reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
dotka
sniezynki i mrozaki o ktorych napisalam to zamrozone zarodki ktore sobie czekaja az je odbiore z labolatorium:))) Staram sie ok 2,5roku tylko ze moj M siedzi juz ok 2 lat za granica i to takie staranie... wiec nas jak narazie ratuje tylko in vitro.
Mam 25lat wiec tyle co ty :)))

Dotka, dr Szewczuk przyjmuje prywatnie na Skwierzyńskiej w poniedziałki i środy, płace 100zł za wizyte (usg cytologia itd) więc nie jest źle. Jestem bardzo zadowolona :)
już jutro dowiem się co robimy dalej.. uff nei mogę się doczekać :)

Jaga no to zaraz melduj po wizycie co i jak :)
MiMi kochana to sciagaj swojego ukochanego, bo potomstwo i wspolne wspieranie sie jest wazniejsze od wszystkiego innago. Straconych lat nigdy sie nie nadrobi, wiec cos o tym

Jutro idę przed pracą o 7 na badania:
LH, FSH, Estradiol, TSH, Androstendion i Testosteron, kurcze troche mnie to będzie kosztować ale muszę się wodiwedzić czy mam to PCO czy nie, żeby w razie czego zaczac działać w tym kierunku.

Trzymajcie kciuki, wyniki w środę

Dotka ! Trzymam kciuki za wyniki! :) Mnie lekarz dzisiaj pocieszył, że wyniki bez tragedii, trzeba zbić prolaktyne i progesteron podnieść i zobaczymy jak będzie dalej :) także do metformaxu doszła mi luteina i bromergon :) wzięłam dziś pierwszą dawkę bromergonu i zobaczymy.. :) daj znać jak wyniki! Gdzie robisz? Buźka

reklama
Dzięki dziewczyny za &&&&.
Jaga a nic nie powiedzial ze stosunek LH do FSH jest za duzy? coś o PCO mowil?
Ja po badaniach, androstendionu mi nie zrobili bo trzeba w bardziej specjalistycznym lab.
Ja robilam w przychodni na Powst, Śl. koło ronda "Rondo-Med" sie nazywa, maja tam tanie hormony 19-20 zl, a gdzie indziej 25-30zl
Wynik jutro, na darmowa cytologie z nfz-tu ide w przyszly poniedzialek

Do góry