reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
dotka
sniezynki i mrozaki o ktorych napisalam to zamrozone zarodki ktore sobie czekaja az je odbiore z labolatorium:))) Staram sie ok 2,5roku tylko ze moj M siedzi juz ok 2 lat za granica i to takie staranie... wiec nas jak narazie ratuje tylko in vitro.
Mam 25lat wiec tyle co ty :)))

Dotka, dr Szewczuk przyjmuje prywatnie na Skwierzyńskiej w poniedziałki i środy, płace 100zł za wizyte (usg cytologia itd) więc nie jest źle. Jestem bardzo zadowolona :)
już jutro dowiem się co robimy dalej.. uff nei mogę się doczekać :)

Jaga no to zaraz melduj po wizycie co i jak :)
MiMi kochana to sciagaj swojego ukochanego, bo potomstwo i wspolne wspieranie sie jest wazniejsze od wszystkiego innago. Straconych lat nigdy sie nie nadrobi, wiec cos o tym

Jutro idę przed pracą o 7 na badania:
LH, FSH, Estradiol, TSH, Androstendion i Testosteron, kurcze troche mnie to będzie kosztować ale muszę się wodiwedzić czy mam to PCO czy nie, żeby w razie czego zaczac działać w tym kierunku.

Trzymajcie kciuki, wyniki w środę

Dotka ! Trzymam kciuki za wyniki! :) Mnie lekarz dzisiaj pocieszył, że wyniki bez tragedii, trzeba zbić prolaktyne i progesteron podnieść i zobaczymy jak będzie dalej :) także do metformaxu doszła mi luteina i bromergon :) wzięłam dziś pierwszą dawkę bromergonu i zobaczymy.. :) daj znać jak wyniki! Gdzie robisz? Buźka

reklama
Dzięki dziewczyny za &&&&.
Jaga a nic nie powiedzial ze stosunek LH do FSH jest za duzy? coś o PCO mowil?
Ja po badaniach, androstendionu mi nie zrobili bo trzeba w bardziej specjalistycznym lab.
Ja robilam w przychodni na Powst, Śl. koło ronda "Rondo-Med" sie nazywa, maja tam tanie hormony 19-20 zl, a gdzie indziej 25-30zl
Wynik jutro, na darmowa cytologie z nfz-tu ide w przyszly poniedzialek

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry