reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

Na pewno choruje na zespół policystycznych jajników.
Mam dokładne badania hormonalne zrobione.

Lekarz sam mi zapisał ten lek. Nic mi się nie pytała o zdanie. Wie, ze jestem dziewicą.

reklama
Zresztą Karolinko piszesz troszkę zakręcone posty, była kiedyś tu laska- która raz chciała dziecko, potem nie. Raz miała brać ślub, a innym razem już nie chciała. Jeżeli Ci się w domu nudzi, to pisz normalnie- zawsze jest ktoś na forum kto chętnie popisze o normalnych rzeczach a nie wymyślaj.
Uważam że moja rozmowa z Tobą dobiegła końca!!1

Pozdrawiam

Beatko widze, ze masz takie same podejrzenia jak ja :baffled::baffled::baffled: a juz myslalam, ze tylko ja taka podejrzliwa jestem :sorry2:

Nikt mi o tym nie powiedział. Chodzę do lekarza, który powinien się na tym znać. Ja nie muszę się na tym znać. Ja chciałam porozmawiać z ludźmi którzy też chorują na ta samą chorobę co ja. Doradzić się do jakich lekarzy chodzicie i jakie leki bierzecie.

Przepraszam a jakie konkretnie badania miałaś robione i jaki masz wyniki, ze uważasz że to zespół policystycznych jajników?
Nie odniesiesz sie do podejrzeń co do twojej osoby :sorry2:?

Beatko bardzo dobrze napisane, albo się leczysz bo chcesz dzieci teraz, albo dać sobie spokój i zająć się karierą :tak::-D:-D:-D

Karolina a ty nie pisałaś czasem jakiś czas temu na Lipcówkach 2008, tylko pod innym nickiem:confused::confused::confused: Bo my chyba się znamy

Nikt mi o tym nie powiedział. Chodzę do lekarza, który powinien się na tym znać. Ja nie muszę się na tym znać. Ja chciałam porozmawiać z ludźmi którzy też chorują na ta samą chorobę co ja. Doradzić się do jakich lekarzy chodzicie i jakie leki bierzecie.

Dziewczyno tu sa kobiety, ktore staraja sie o dziecko wiec z cala pewnoscia dostaja inne leki niz Ty powinnas brac.
Polecam Ci forum PCO :: Indeks i paaaaaa!

Proszę się mnie o coś zapytać z tej choroby i zobaczycie czy wymyślam. Czy na pewno choruje na ta chorobę?! Od 3 lat leczę się na ta chorobę a 2 lata u dr Tkaczyk. Wiem dużo na temat tej choroby.

Może jeszcze leki alergiczne i astmowę powodują przybranie wagi.

Słuchaj Karolinko. Miesiąc temu ośmieszyłaś się na forum jako Cisowianka20. Czy Ty masz coś z głową:confused:
Znowu ciąniesz temat kosmetyków dla dzieci, których używasz, bliźniako i o ile pamiętam jedno z Twoich dzieci miało na imię właśnie Gosia.......
Chyba żyjesz w świecie fantazji........wymyślasz, kręcisz i kłamiesz.......
Chyba czas zmienić ginekologa na psychiatrę

reklama
Często jestem na tym forum. Znam bardzo dobrze go.

To co, że kiedyś tutaj pisałam o czymś innym. To nic takiego.
Teraz piszę o czymś co nazywa się PCO.

Do góry