reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

Szukam lekarza który dopasuje mi lek wywołujący miesiączkę i regulujący męski hormon i zwiększający żeńskie hormony. Brałam np. Dianę i Duphaston nie było wyniku leczenia tylko spadał mi strasznie cukier i serce wariowało. Trafiłam aż z tego powodu do szpitala. Kazali zmieniać leki. Dlatego przepisano mi Cilest. Nie jestem z niego zadowolona bo nie widzę rezultatów. Tylko źle się czuje po nim. Lekarza to nie interesowało. Chciałam zmienić lek to stwierdziła, że za wcześnie.

reklama
Ja narazie skończyłam licencjat, teraz idę na magisterkę i zaocznie policealne.
Nie mam czasu na dzieci. Wpierw wykształcenie a później macierzyństwo i małżeństwo.

Ja narazie skończyłam licencjat, teraz idę na magisterkę i zaocznie policealne.
Nie mam czasu na dzieci. Wpierw wykształcenie a później macierzyństwo i małżeństwo.

Jeżeli narazie nie planujesz dzieci, po co martwisz się co będzie za 3, 4, czy 6 lat.
Skoncentruj się na nauce i karierze zawodowej a jak spełnią się Twoje marzenia, to wtedy zaczniesz leczyć swoją przypadłość. chyba że będzie już zapóżno na dzieci.....:-D Pozdrawiam

Byłam u dietetyka. Kazała jest więcej warzyw i owoców. Do tego jem jogurty z obniżoną ilością tłuszczu. Pije różne herbaty owocowe i zielone.
Schudnę kilka kilogramów po skończeniu brania leku po 3 tygodniach w okresie przerwy 7 dniowym. Później znowu zaczęłam brać Cilest to przytyłam wszystko powrotem. Mam tego dojść.

Mi zależy na wyleczeniu się z tej choroby. Nie o tym, ze nie chcę dzieci. Trzeba myśleć już o dziecku. Lekarka odrazu po pierwszej wizycie powiedziała, że będę miała problemy z zajściem w ciąże. Mam chłopaka odrazu o tym uprzedzić. Tak zrobiłam. Facet się przeraził.

Mi zależy na wyleczeniu się z tej choroby. Nie o tym, ze nie chcę dzieci. Trzeba myśleć już o dziecku. Lekarka odrazu po pierwszej wizycie powiedziała, że będę miała problemy z zajściem w ciąże. Mam chłopaka odrazu o tym uprzedzić. Tak zrobiłam. Facet się przeraził.

Ale wcześniej napisałaś, że lekarka mu o tym powiedziała?????:baffled::baffled::baffled:

Co to za lekarz, może znam????? Mam kilku znajomych lekarzy w tym jednego ginekologa.:-D

reklama
Ja jestem jeszcze dziewicą. Nie muszę z facetem uprawiać sexu. No widzisz ja po Duphastonie już przytyłam 3 kg a teraz z Cilestem już chyba z 10. Zawsze było w normie waga. Nigdy nie było nadwagi.

Do góry