reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

Mam chłopaka odrazu o tym uprzedzić. Tak zrobiłam. Facet się przeraził.

Fajna lekarz..... rozkazy wydaje :sorry2: co masz komu mowic :baffled::baffled:

A moze ty masz problemy z tarczyca i dlatego tak tyjesz :sorry2: i tabletki antykoncepcyjne to Ci raczej nie pomoga.

Znajdz sobie dziewczyno dobrego lekarza, bo my tu na forum lekow dobierac Ci nie bedziemy. A leki ktore sa dobre dla jednej, dla drugiej moga okazac sie beznadziejne :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Karolina jak jesteś dziewicą, to narazie daj sobie spokój z dzieckiem. Bo żeby zajść w ciąże to trzeba iść z facetem do łóżka, nawet najlepszy lekarz tu nie pomoże....;-)

Jeżeli nie współżyjesz to po co te hormony?????

Zapisz się na siłownię, dietka i zmień lekarza.

Tym bardziej my Ci nie nie jestesmy w stanie pomoc :baffled: poszukaj dobrego lekarza, a jak juz bedziesz wiedziala co Ci dolega i co Ci na to pomaga to nam napisz.

Hormony biorę aby mieć miesiączkę a nie aby uprawiać sex.
Był okres, że nie miałam okresu przez 6 miesięcy.
Zmieniłam odrazu lekarza i było przez jakiś czas dobrze.
Teraz jest coraz gorzej miesiączka 2 dni i kilka kropli.
Jedna podpaska duża wystarczy na całą miesiączkę.
Czuje się źle. Cały czas boli mi brzuch na dole i piersi.

Zresztą Karolinko piszesz troszkę zakręcone posty, była kiedyś tu laska- która raz chciała dziecko, potem nie. Raz miała brać ślub, a innym razem już nie chciała. Jeżeli Ci się w domu nudzi, to pisz normalnie- zawsze jest ktoś na forum kto chętnie popisze o normalnych rzeczach a nie wymyślaj.
Uważam że moja rozmowa z Tobą dobiegła końca!!1

Pozdrawiam

Biorac tabletki antykoncepcyjne najczesciej tak wyglada okres..... a raczej nie okres tylko krwawienie wywolane przerwa w braniu tabletek. Nikt Ci tyego nie powiedzial :baffled:

reklama
Do góry