reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

Mam chłopaka odrazu o tym uprzedzić. Tak zrobiłam. Facet się przeraził.

Fajna lekarz..... rozkazy wydaje :sorry2: co masz komu mowic :baffled::baffled:

A moze ty masz problemy z tarczyca i dlatego tak tyjesz :sorry2: i tabletki antykoncepcyjne to Ci raczej nie pomoga.

Znajdz sobie dziewczyno dobrego lekarza, bo my tu na forum lekow dobierac Ci nie bedziemy. A leki ktore sa dobre dla jednej, dla drugiej moga okazac sie beznadziejne :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Karolina jak jesteś dziewicą, to narazie daj sobie spokój z dzieckiem. Bo żeby zajść w ciąże to trzeba iść z facetem do łóżka, nawet najlepszy lekarz tu nie pomoże....;-)

Jeżeli nie współżyjesz to po co te hormony?????

Zapisz się na siłownię, dietka i zmień lekarza.

Tym bardziej my Ci nie nie jestesmy w stanie pomoc :baffled: poszukaj dobrego lekarza, a jak juz bedziesz wiedziala co Ci dolega i co Ci na to pomaga to nam napisz.

Hormony biorę aby mieć miesiączkę a nie aby uprawiać sex.
Był okres, że nie miałam okresu przez 6 miesięcy.
Zmieniłam odrazu lekarza i było przez jakiś czas dobrze.
Teraz jest coraz gorzej miesiączka 2 dni i kilka kropli.
Jedna podpaska duża wystarczy na całą miesiączkę.
Czuje się źle. Cały czas boli mi brzuch na dole i piersi.

Zresztą Karolinko piszesz troszkę zakręcone posty, była kiedyś tu laska- która raz chciała dziecko, potem nie. Raz miała brać ślub, a innym razem już nie chciała. Jeżeli Ci się w domu nudzi, to pisz normalnie- zawsze jest ktoś na forum kto chętnie popisze o normalnych rzeczach a nie wymyślaj.
Uważam że moja rozmowa z Tobą dobiegła końca!!1

Pozdrawiam

Biorac tabletki antykoncepcyjne najczesciej tak wyglada okres..... a raczej nie okres tylko krwawienie wywolane przerwa w braniu tabletek. Nikt Ci tyego nie powiedzial :baffled:

reklama
Do góry