reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

Ja tylko pisze na PCO i tyle. Gdzieś zapytałam się o kosmetyki to już źle. Skąd mam wiedzieć jakie kosmetyki dla niemowlaków są dobre. Tylko takie delikatne mogę używać. Na inne jestem uczulona. Nikt tego nie zmieni. Dermatolog sugerował, ze mam spróbować takich kosmetyków. Tylko muszę sama sobie dopasować. Dlatego piszę tutaj na forum. Wy najlepiej wiedzie co jest dobre. Dzięki temu forum trafiłam na super krem pielęgnacyjny z Nivea Baby. Używam go szczególności do twarzy. Twarz jest gładka, nie łuszczy się. To super kosmetyk.

Nie no ja nie moge....... ta dalej swoje :sorry2: chyba sie stad wypisuje, bo to jak grochem o sciane :baffled::confused:

reklama
Ej.....ale skoro już wiesz co jest najlepsze to skończ temat. A dermatolog mógł polecić Ci specjalistyczne kremy do bardzo wrażliwej cery.
Nie bez powodu wszytskie laski naskakują.............uważasz, że to co robisz jest normalne:confused:
Skoro nie masz chłopa to po co na zapas się martwisz o bliźniaki, o ciąże.........
Chyba szukasz znajomych.........co na serwisach erotycznych nikog nie znalazłaś:confused:
To forum jest owszem dla każdego, ale nie dla osób, które wymyślają sobie swje życie

Słuchaj Karolinko. Miesiąc temu ośmieszyłaś się na forum jako Cisowianka20. Czy Ty masz coś z głową:confused:
Znowu ciąniesz temat kosmetyków dla dzieci, których używasz, bliźniako i o ile pamiętam jedno z Twoich dzieci miało na imię właśnie Gosia.......
Chyba żyjesz w świecie fantazji........wymyślasz, kręcisz i kłamiesz.......
Chyba czas zmienić ginekologa na psychiatrę

Własnie mialam Wam napisac, ze to Cisowianka20. Ta dziewczyna powinna sie leczyc.... nie odpisujcie na jej posty.

Ostatnia edycja:
zdjęcia kremu pielęgnacyjnego, który używam do twarzy

Załączniki

• Zdjęcie009.jpg
    Zdjęcie009.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 51
  • Zdjęcie010.jpg
    Zdjęcie010.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 49
Tak znasz.....od całych 35 postów.......:nerd:
Idę do domu.....taka Cisowianka/Karolinka to pociężkim tygodniu pracy taki mały rozweselacz......może nie powinnam, ale mało kto ma taki tupet jak koleżanka
Jejku Ty naprawdę wklaiłaś te zdjęcia:szok::szok:

Używałam kremów do cerów wrażliwych na wszystkie byłam uczulona.
Szukałam kremu przez rok i dopiero trafiłam na Nivea Baby.
Super krem. Nawilża, wygładza i nie uczula.

reklama
Do góry