lepiej i dobitniej powiedzieć nie możnaczy ktoś nie może zbanować osoby, która pisze spod tego IP
Chyba czas zmienić ginekologa na psychiatrę
reklama
sewa
mamuśka ;-)
Często jestem na tym forum. Znam bardzo dobrze go.
To co, że kiedyś tutaj pisałam o czymś innym. To nic takiego.
Teraz piszę o czymś co nazywa się PCO.
karolina86
Zaciekawiona BB
Używam kosmetyków Nivea Baby i chusteczek Bambino.
Jak nie wierzycie to zrobię zdjęcie.
Nie mam nic z głowa tylko chce być zdrowa i szukam pomocy wszędzie gdzie jest mowa o PCO.
Nie mam nic z głowa tylko chce być zdrowa i szukam pomocy wszędzie gdzie jest mowa o PCO.
wierzymy, wierzymy. przecież pod każdym możliwym nickiem piszesz o tych kosmetykach to i pewnie faktycznie ich używaszUżywam kosmetyków Nivea Baby i chusteczek Bambino.
sewa
mamuśka ;-)
Podalam Ci linka do odpowiedniej strony
karolina86
Zaciekawiona BB
Ja tylko pisze na PCO i tyle. Gdzieś zapytałam się o kosmetyki to już źle. Skąd mam wiedzieć jakie kosmetyki dla niemowlaków są dobre. Tylko takie delikatne mogę używać. Na inne jestem uczulona. Nikt tego nie zmieni. Dermatolog sugerował, ze mam spróbować takich kosmetyków. Tylko muszę sama sobie dopasować. Dlatego piszę tutaj na forum. Wy najlepiej wiedzie co jest dobre. Dzięki temu forum trafiłam na super krem pielęgnacyjny z Nivea Baby. Używam go szczególności do twarzy. Twarz jest gładka, nie łuszczy się. To super kosmetyk.
reklama
karolina86
Zaciekawiona BB
USG wyszło powiększony jajnik lewy a raz prawy.
Dawno nie miałam robione USG chyba z rok temu.
Dawno nie miałam robione USG chyba z rok temu.