reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

dziewczyny ten wątek umiera... jesteśmy na trzeciej strony... co u Was??

Kruszka GRATULACJE :-) tak w ogóle to mogłabyś się pochwalić ;-) a nie to żebym musiała sprawdzać ;-) kiedy urodziłaś? jak poród? jak mały grzeczny?

reklama
hej hej, to i ja do was dołączę:) miesiąc temu odstawiłam tabletki, na razie staramy się bez żadnych wspomagaczy - lekarz kazał dać szansę i powiedział że się uda - nie pozostaje mi nic tylko mu uwierzyć:)

Mam PCO, od 8 lat z przerwami na badania byłam na tabletkach.

p.s. w zasadzie to nie tabletki odstawiłam tylko NuvaRing

witaj Lanka :-) trzymam kciuki &&& na pewno się uda :tak:

abed co u ciebie kochana? jak synuś? duży, zdrowy? gada? gryzie w sensie czy ma ząbki ;-)

przy okazji prosimy o wsparcie w konkursie - nie trzeba się logować itp. tylko wpisać hasło i już :sorry: codziennie każdy może oddać trzy głosy jeszcze przez sześć dni BebiKlub, Bebiko - Galeria

Dzięki, dzięki - mam nadzieję, że się uda;))

Obecnie czuje się jakby mnie walec przejechał - mam bóle jajników, śpie po 10 godzin, mam zatwardzenia a od kilku dni tak tkliwe sutki, że w sumie bolą mnie cały czas...Plus wzruszam się jak głupek wszystkim, ulubione komedie juz mnie tak nie śmieszą, bo mi żal bohaterów...no sama ze sobą już nie mogę wytrzymac:D
I nie wiem co mam myśleć - gnac do lekarza czy poczekać, bo takie są skutki odstawienia...hormony muszą się wyszaleć. Boję się trochę że juz szaleją w złą stronę, ale to chyba niemożliwe - odstawiłam tabletki 3 tygodnie temu.
Nieśmiało myślałam, że może już wciązy jestem, ale to chyba niemożliwe...

kasia.natka mały zdrowy, wczoraj ważyliśmy się i mamy 8.35 kg :-) ząbków jeszcze nie mamy ale słabo śpi i pani doktor powiedziała że to już nie długo... gadać coś tam gada... krzyczy teraz ;-) zaczął pełzać :-) więc zabezpieczamy dom :-) a jak Twoja mała??

Witajcie! A ja zmieniłam lekarza i zaczynam wszystko od początku. Mam wrażenie, że jest to bardzo konkretna pani dr. Od razu zabrała się za dokładną diagnostykę i okazało się, że wielu badań nie miałam robionych, a są istotne przy trudnościach z zajściem. Czekam teraz na @ i ruszam na badania :) Mam nadzieję, że jestem już na właściwej drodze... :) gratuluję Nowej Mamusi!

Cześć dziewczyny, mnie również dawnooooooooooooooooooooo tu nie było. My zaczęliśmy starania 2 mce temu,bo przez pewne okoliczności zeszły na 2 plan. Na razie nie wychodzi - ale nie naciskamy. Wizytę u ginekologa mam 7.12 i zobaczymy co powie. Leki biorę regularnie, ale chyba się na mnie wypaliły ... Moje okresy trwają 1,5 dnia do 2 dni!!! co mnie przeraża ... na początku jet normalnie krew a na drugi dzień tylko brązowe upławy i koniec ... Nie wiem co o tym myśleć ... pozdrawiam

reklama
Do góry