reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
Hej u mnie @ zawitała w sobotę, a w niedzielę były chrzciny Martusi. Ledwo żyję bo przyjęcie było u mnie w domu i sama wszystko gotowałam. A dzisiaj pierwszy dzień w pracy.

E_lfka widzę że jesteś z małopolski, mogę zapytać Kraków?? czy inne?? bo jak Kraków to mogę Ci moją polecić...

abed, popatrzyłam kilka stron wcześniej na posty. Pisałaś już o swojej gin, więc już wiem :-). Teraz dojrzałam do zmiany i mam nadzieję, że z owocnym skutkiem ;-)

E_lfka dr Tamara Wilk dla przypomnienia :-) przyjmuje na Madalińskiego ja jestem z niej zadowolona ale każdy ma subiektywne odczucia...

mavika co u ciebie??

reklama
Hej! Słuchajcie coś się u mnie zaczyna dziać. Nie chcę zapeszać, ale odkąd zażywam prenatal i wiesiołek zaczęłam sama miesiączkować i to całkiem ładnie. Cykl zaczyna mi się regulować, ostatnią @ miałam po 35 dniach, a teraz po 26. Co u Was dziewczyny???

Do góry