reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
Hej u mnie @ zawitała w sobotę, a w niedzielę były chrzciny Martusi. Ledwo żyję bo przyjęcie było u mnie w domu i sama wszystko gotowałam. A dzisiaj pierwszy dzień w pracy.

E_lfka widzę że jesteś z małopolski, mogę zapytać Kraków?? czy inne?? bo jak Kraków to mogę Ci moją polecić...

abed, popatrzyłam kilka stron wcześniej na posty. Pisałaś już o swojej gin, więc już wiem :-). Teraz dojrzałam do zmiany i mam nadzieję, że z owocnym skutkiem ;-)

E_lfka dr Tamara Wilk dla przypomnienia :-) przyjmuje na Madalińskiego ja jestem z niej zadowolona ale każdy ma subiektywne odczucia...

mavika co u ciebie??

reklama
Hej! Słuchajcie coś się u mnie zaczyna dziać. Nie chcę zapeszać, ale odkąd zażywam prenatal i wiesiołek zaczęłam sama miesiączkować i to całkiem ładnie. Cykl zaczyna mi się regulować, ostatnią @ miałam po 35 dniach, a teraz po 26. Co u Was dziewczyny???

Do góry