reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

abed dziękuję, u mnie na razie dobrze. W poniedziałek na USG moje dziecię miało 4mm i puls 120 uderzeń na minutę. Zrobił mi się tylko torbiel na jajniku, ale podobno ciąża leczy takie rzeczy. Mam tylko nadzieję, że mi się inne hormony też odblokują, bo jak zobaczyłam swoją wagę to się załamałam. Zdrowa dieta i fitness poszły się...

E_lfka, mnie okres się zaczął pojawiać po Castagnusie. Może spróbuj tego jeszcze?

reklama
Mavika super gratulacje, wszystkiego najlepszego.
A ja znowu nie mam @, ostatnią @ miałam w połowie sierpnia ;/. Już nie wiem co robić czy iść po dupka czy czekać aż przyjdzie. Jak Wy się zachowujecie w takich sytuacjach.

Anke24 ja niestety Ci nie mogę pomóc, bo tylko raz musiałam sobie wywołać miesiączkę, a tak normalnie to sama miesiączkuję, tylko w różnych odtępach. Brałam wtedy duphaston 2x1 do krwawienia.

Mavika super gratulacje, wszystkiego najlepszego.
A ja znowu nie mam @, ostatnią @ miałam w połowie sierpnia ;/. Już nie wiem co robić czy iść po dupka czy czekać aż przyjdzie. Jak Wy się zachowujecie w takich sytuacjach.

Anke24 zająć sie ta sprawą:tak: Bo podła @ może tak kazac na siebie czekac i czekać, a staraczkom chyba nie oto chodzi:tak:

WItajcie dziewczyny, dawno mnie tu nie było:zawstydzona/y: Sorki, postaram się częściej zagladać i przede wszytskim Was nadrobić :-)

kruszka, ten wątek raczej nie tętni specjalnie życiem więc nie będziesz miała problemu z nadrobieniem :)

Anke24 radzę isć do endokrynologa.

Ja na razie chyba ok. To też moja pierwsza ciąża i znoszę ją trochę ciężko. Ciągle mi niedobrze, ciągle jestem zmęczona. Ale co tam słychać u Maluszka dowiem się w poniedziałek na drugiej wizycie.

Kruszka poradzicie sobie :-) uwierz mi że to wszystko przychodzi naturalnie... tak że trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :-)

mavika no tak bywa czasami ale to już nie długo i po 12 tygodniu powinno przejść :-)

reklama
Dziewczyny dostałam @ w końcu sama bez żadnych wywoływaczy ale się cieszę. Tylko, że mój cykl trwał teraz 67 dni ale sama dostałam @. Także chyba dobrze. W tygodniu idę się zapisać do endokrynologa.

Do góry