reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

witam nowe koleżanki :-) kciuki zaciskam &&&
azorku super że mąż dostał pracę! mój niestety dzisiaj stracił :-( została mu taka dodatkowa ale jakoś damy radę...
pozdrawiam cieplutko

reklama
butterfly21 no to dzieła :-) trzymam &&&&

azorek super wieści :-) na pewno wszystko się potwierdzi i zostaniesz sam z dziećmi ;-) fragment o Amelce i kocie ubawił mnie :-D ale takiego malutkiego dostała czy dorosłego??

Agusia fajnie że się odezwałaś :-) kiedyś myślałam o Tobie :-) ja dostałam okres, tak myślę 6 tygodni po porodzie... to było w połowie maja... i do dziś nic... a że jestem w Anglii to nikt się nie przejmuje... pójdę do gina jak będę w pl... tylko że ja cały czas karmię piersią... a ty??

kasia.natka jak to stracił?? nie strasz mnie... my w przyszłym miesiącu wracamy do pl i mam nadziej że mąż znajdzie jakąś pracę...

bojąca a ja ty się czujesz?? skurcze ustały?? ty ich pewnie nawet nie czujesz...

Z tą pracą to niestety tak jest. Ja teraz jestem na zwolnieniu od ortopedy przez zły stan stawów i już wiem że wrócę do pracy tylko po pwypowiedzenie...
Od 8 dc robię testy owulacyjne. Do wczoraj (10dc) wychodziła jedna kreska kontrolna a dziś zobaczyłam słabiutką drugą. Niby to dalej jest wynik negatywny, ale coś się zmienia. Ciekawe...

kasia natka :( trzymam kciukaski zatem za szybka poprawe stanu rzeczy &&&&&&&&&&&&&&
abed no mlodego kociaka ma 9 tyg dopiero i przysiegam ze jak by amelkowna potrafila to by sie z kotem na zyrandolu bujala:szok::wściekła/y: ledwo daje rade przy nich lol ale wole trening na kocie niz na malej Olivce hehehehe

Abed ja niestety od połowy kwietnia nie karmię piersią :( Teściowa dała mi nieźle w kość. Ciągłe awantury, krzyki że źle coś robimy przy dziecku i pokarm znikł :(

abed no tak niestety wyszło :-( ale jakoś sobie damy radę
agusia współczuję teściowej :wściekła/y: a wy z nią mieszkacie?
azorku za kciuki nie dziękuję ;-) a imię Oliwka bardzo ładne :tak: też je brałam pod uwagę
mavika to może ciągnij to L4 ile się da

Agusia trzeba było powiedzieć że może i źle ale po swojemu... ona miała swój czas... a mąż nic nie zrobił??

kasia.natka trzymam kciuki żeby nie długo... też trzymajcie żeby nam się udało w pl... wszyscy mówią że źle robimy ale my zawsze chcieliśmy wracać i uważamy że teraz jest dobry czas...

reklama
abed no tak niestety wyszło :-( ale jakoś sobie damy radę
agusia współczuję teściowej :wściekła/y: a wy z nią mieszkacie?
azorku za kciuki nie dziękuję ;-) a imię Oliwka bardzo ładne :tak: też je brałam pod uwagę
mavika to może ciągnij to L4 ile się da
Na razie ciągnę. Liczę na to że zajdę w ciążę i moje zwolnienie się dalej wydłuży...Teraz to wyścig z czasem...:-( Ale wiadomo jak to bywa z PANEM ZUSEM

Do góry