reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
duphaston na wywołanie bierze się konkretną ilość dni i dopiero po odstawieniu przychodzi @ więc spokojnie :tak:

abed na pewno wszystko wam się tu ułoży :tak: trzymam kciuki &&&

mavika przesyłam fluidki zgarniaj ile chcesz~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
abed czuję się dobrze skurczów na razie zadnych nie czuję we wtorek idę do lekarza zobaczę co mi powie trzymam kciuki żeby wam się udało w PL
kasia trzymam kciki za męża żeby znalazł szybko dobrą pracę
leki na wywolanie @ jak pisze kasia trzeba brać z reguły określoną ilość dni a @ i tak może przyjść za raz po odstawieniu lub dopiero kilka dni później

o to szybko :-) u u mnie Szymon dwa dni temu odkrył że ma nogi :-) cały czas je podciąga :-) i dziś udało mu się posmakować palca u nogi :-D prześmiesznie to wyglądało :-D:-D:-D:-D

abed wszystko przed wami jeszcze :-). Moja już zaczyna siadać, na spacerach musimy jej trochę podnieść oparcie żeby widziała to co dzieje się koło niej. Uwielbia patrzeć na kółka od wózka jak się kręcą, na kaczki w parku i ludzi:-)

hej mogę się przyłączyć???

wczoraj moja nowa pani ginekolog po badaniu podejrzewa pco:-( ale na 100% będzie wiadomo po badaniach hormonów...trochę się boję ehhh

Elfka ja w ostatnim cyklu po ósmej tabletce duphastonu miałam owulację:szok: co mnie zaskoczyło bo już pół roku jej nie miałam :no:i czekałam jeszcze 11 dni na okres, moja gin powiedziała że jest to możliwe:tak:. A ty mierzysz temperaturę?? jak miałaś brać duphaston???

Agusia :szok: aż 100dni??? matko,gratulacje ząbków:-)

Anke ja na razie bez leków bo w 3dc mam badanie robić, tylko zostaję przy duphastonie od 16-25dc

Abed no proszę jaki zdolniacha:-D

reklama
cześć dziewczyny. no trochę szkoda,że wątek się nie rozwija.

Roza witaj :tak: ja również mam PCO-s i okres mi się pojawiał nawet raz na pół roku, teraz od niedawna leczę się znów w klinice leczenia niepłodności w Poznaniu

Ostatnia edycja:
Do góry