reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
duphaston na wywołanie bierze się konkretną ilość dni i dopiero po odstawieniu przychodzi @ więc spokojnie :tak:

abed na pewno wszystko wam się tu ułoży :tak: trzymam kciuki &&&

mavika przesyłam fluidki zgarniaj ile chcesz~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
abed czuję się dobrze skurczów na razie zadnych nie czuję we wtorek idę do lekarza zobaczę co mi powie trzymam kciuki żeby wam się udało w PL
kasia trzymam kciki za męża żeby znalazł szybko dobrą pracę
leki na wywolanie @ jak pisze kasia trzeba brać z reguły określoną ilość dni a @ i tak może przyjść za raz po odstawieniu lub dopiero kilka dni później

o to szybko :-) u u mnie Szymon dwa dni temu odkrył że ma nogi :-) cały czas je podciąga :-) i dziś udało mu się posmakować palca u nogi :-D prześmiesznie to wyglądało :-D:-D:-D:-D

abed wszystko przed wami jeszcze :-). Moja już zaczyna siadać, na spacerach musimy jej trochę podnieść oparcie żeby widziała to co dzieje się koło niej. Uwielbia patrzeć na kółka od wózka jak się kręcą, na kaczki w parku i ludzi:-)

hej mogę się przyłączyć???

wczoraj moja nowa pani ginekolog po badaniu podejrzewa pco:-( ale na 100% będzie wiadomo po badaniach hormonów...trochę się boję ehhh

Elfka ja w ostatnim cyklu po ósmej tabletce duphastonu miałam owulację:szok: co mnie zaskoczyło bo już pół roku jej nie miałam :no:i czekałam jeszcze 11 dni na okres, moja gin powiedziała że jest to możliwe:tak:. A ty mierzysz temperaturę?? jak miałaś brać duphaston???

Agusia :szok: aż 100dni??? matko,gratulacje ząbków:-)

Anke ja na razie bez leków bo w 3dc mam badanie robić, tylko zostaję przy duphastonie od 16-25dc

Abed no proszę jaki zdolniacha:-D

reklama
cześć dziewczyny. no trochę szkoda,że wątek się nie rozwija.

Roza witaj :tak: ja również mam PCO-s i okres mi się pojawiał nawet raz na pół roku, teraz od niedawna leczę się znów w klinice leczenia niepłodności w Poznaniu

Ostatnia edycja:
Do góry