Hej. Dziewczyny, jak Wy macie @. Musicei brać cały czas na wywołanie. Ja od stycznia biorę duphastone w oznaczonych dniach cyklu i po odstawieniu mam 2 dni @. Lekarz powiedział, że narazie to najlepsza metoda leczenia. Już cały czas będę brała duphastone.
reklama
G
gość 94049
Gość
Ja brałam lutkę jesli w cyklu nie bylo owulacji, jesli wystapiła to nie brałam bo @ przychodziła, spóźniona ale przychodziła sama
azorek84
mama Amelii 2009
sorki zniknelam na jakis czas srednio mialam czas na forum ostatnio niestety malzon nadal bez pracy :-( jakos sie kulamy i ciagniemy ale lekko nie jest deprecha mnie co jakis czas lapie nawet ostatnio sie rozplakalam ot tak poprostu i wylam godzine ponad maz stara sie jak moze pomaga sporo ale i tak nie stane na nogi jesli on nadal bedzie bez pracy:-(azorek84 co u ciebie?? jak się czujesz?? mąż znalazł pracę??
kochana ja z rozwarciem na 2 palce chodzilam od 7 mca ciazy-musialam pracowac u nas L4 nie daja czerwiec odpoczywalam bo poszlam nasciemniac do ogolnego lek i dostalam 2 tyg zwolnienia pozniej tydz w pracy i znow zwolnienie a od 1 lipca macierzynski sie zacza 15 lipca amelkowne urodzilam w sumie w 36+tyg ciazy-3300 wazyla 53 dluga wiec terminowa(termin mi dawali na 7 sierpnia jakos)szyjkę mam już skruconą, mięką i i jak na razie minimalne rozwarcie
kciukam za ciebie zebys jeszcze w dwupaku sie pokulala dla dobra dzidziola a po 37 tyg zielone swiatelko raczej mysle daja juz co? teraz nogi na krzyz prosze zaciskac i grzecznie odpoczywac:-)
butterfly21
hope & love
:-) jestem już po HSG
butterfly21
hope & love
abed dobrze HSG było bolesne ... ale szło znieść, wszystko jest dobrze i drożne :-) teraz tylko jeszcze plamię ale to skutek uboczny, no i po badaniu przez 3 dni brałam leki
reklama
E_lfka
Zaciekawiona BB
Idę jutro do gina, bo już nie mam siły czekać na tę @...