reklama
kasia.natka
Fanka BB :)
abed oczywiście że masz rację i najważniejsze to słuchać swojej intuicji, najgorsze są właśnie te "dobre rady" ze wszystkich stron ale jednym uchem wpuszczam drugim wypuszczam no chyba że rzeczywiście ktoś coś z sensem powie ;-) trzymaj się kochana i ucałuj maluszka od e-cioci :-)
olunia jak tam???
olunia jak tam???
Witam Was dziewczyny! Piszę z prośbą o pomoc… Otóż mam PCO po kilkunastu miesiącach dostałam od lekarza CLO od 4 do 8 dc ostatni cykl brałam tak no i lekarz nie stwierdził w 12dc żadnego pęcherzyka.. Dał mi od 16dc do 25 dc duphaston. Wspomnę także że cały cykl plamiłam w 12dc na USG lekarz nie stwierdził także zadnego torbiela itp. Miałam przyjść do niego na USG od 1 do 3 dc dzisiaj jest 2 dc i niestety nie było miejsc jutro także. Lekarz chciał zobaczyć przed przystąpieniem brania CLO (wtym miesiącu miała być to dawka 2 tabletki) Czy któraś z was także miała USG od 1-3 dc przed braniem CLO? Bo nie wiem czy mam brać czy nie L już mi się płakać chce bo znów będzie cykl straconyLL pomóżcie brać CLO bez USG czy nie?
apaulinka ja nie pomogę bo tak nie miała... ale myślę że powinnaś zapytać lekarza...
dziewczyny ten wątek umiera... wiem że gorąco... no ale...
olunia miałaś dać znać co i jak??
kasia.natka napisz jak sobie radzicie ?? to już miesiąc minął:-)
bojąca spakowana?? gotowa?? jak się w ogóle czujesz na końcówce ?? jak znosisz te upały? uwierzyć nie mogę że to tak blisko :-) tak szybko minęło ;-) i czekamy na kolejnego dzidziusia tu na forum :-)
Kruszka jak Franciszek?? kopie??
azorek84 co u ciebie?? jak się czujesz?? mąż znalazł pracę??
Anke24, E_lfka, butterfly21 ( jeżeli kogoś pominęłam to przepraszam) jak u Was??
no może teraz coś ożyje tu
dziewczyny ten wątek umiera... wiem że gorąco... no ale...
olunia miałaś dać znać co i jak??
kasia.natka napisz jak sobie radzicie ?? to już miesiąc minął:-)
bojąca spakowana?? gotowa?? jak się w ogóle czujesz na końcówce ?? jak znosisz te upały? uwierzyć nie mogę że to tak blisko :-) tak szybko minęło ;-) i czekamy na kolejnego dzidziusia tu na forum :-)
Kruszka jak Franciszek?? kopie??
azorek84 co u ciebie?? jak się czujesz?? mąż znalazł pracę??
Anke24, E_lfka, butterfly21 ( jeżeli kogoś pominęłam to przepraszam) jak u Was??
no może teraz coś ożyje tu
butterfly21
hope & love
:-) u mnie dobrze a u Was??
apaulinka jak nie możesz iść na usg to zadzwoń do lekarza powiedz że nie dasz rady i niech doradzo czy brać albo wierzysz swojemu lekarzowi i go słuchasz albo nie ale czy wtedy to lecznie ma sens??? i uszy do góry pamiętaj że bardzo ważne też jest nastawienie psychiczne :-)
G
gość 94049
Gość
Abed kochana:-) u nas wszystko dobrze:-) Ruchy Franulka czuje juz od miesiaca, jedynie w upalne dni trochę mniej, ale czytałam, że to normalne, kiedy ja czuje sie gorzej on też. Ginka potwierdziła to na wizytce, przy czym przyłożyła sondę do brzucha i widac bylo jak się rusza, a ja tego nie czułam. Więc jeszcze nie czuje każdego ruchu, tylko te "zdecydowane". Zaraz pędzę na pocztę, bo mam zamówione ciuszki do odbioru. Cały tydzień siedze w domu, mąż codziennie sprawdza skrzynkę i nie było awizo, a poczta na swojej stronie twierdzi, ze awizo zostawili tydzień temu. Nie daruje im tego...dziady..
opowiadam Wa dziewczyny co i jak. Byłam dzisiaj u gina 5dc i na USG wszystko w jak najlepszym porządku od dzis przez 5 dni mam brac CLO 2 po 2 dawki... zobaczymy za tydzień w poniedziałek ma być monitoring. Co do plamień to nic nie wykrył zadnych polipów, torbieli itp mówił że być może to przez przerost śluzówki, boję się tylko że znów w tym cyklu to się powtórzy ale zobaczymy...
jaimis dziękuję staram się nie załamywać
pozdrawiam Was i dam znać jak po monitoringu
jaimis dziękuję staram się nie załamywać
pozdrawiam Was i dam znać jak po monitoringu
reklama
apaulinka i naprawdę jak masz jakieś ale dzwoń do lekarza ja tam kiedyś do ordynatora działu noworodków wieczorem dzwoniłam bo miałam obawy i trzymam kciuki widzisz pco jest różne różniste mi 2 lekarzy mówiło że powinnam się leczyć jak chcę dziecko mieć ale miałam niezbyt udany związk nie planowałam dziecka a po 5 latach od pierwszej wypowiedzi lekarza samo się przytrafiło, w medy cynie nie ma nigdy i zawsze ;-)
\Kruszka nie denerwuj się bo Franusia zdenerwujesz :-) a ja polecam do lumpków pochodzić dla takich małych dzieci to niezniszczone śliczności można kupić i za grosze :-)
\Kruszka nie denerwuj się bo Franusia zdenerwujesz :-) a ja polecam do lumpków pochodzić dla takich małych dzieci to niezniszczone śliczności można kupić i za grosze :-)