reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

Juz sie nie denerwuje :-D
Odebrałam paczuszkę z ubrankami. Do lumpeksów pewnie jeszcze pochodzę, bo te które zamawiałam to tez z drugiej ręki:tak: Udało mi sie kupić kaftaniki, pajacyki, body za cene od 3-6 zł wiec bardzo korzystnie. Jeszcze dostałam wielka pakę od bratowej i sie tego nazbierało. Przesortuje, popiorę i zobaczę co mam i na jaki wiek. Wówczas zastanowię się co jeszcze będzie mi potrzebne:-)

reklama
abed ja nie mogę w to uwierzyć, a czuje sie tak sobie zrobię pare kroków a juz niemam sily, a co do torby powoli zbieram sie za pakowanie i namawiam małe aby wytrzymalo jeszcze parę tygodni

przepraszam że się nie odzywam ale jestem na wyjeździe u rodziców, moja siostra w sobotę wyszła za mąż (!!!) a poza tym to cały czas zaliczamy spotkania rodzinne itp. ale wracamy w piątek więc będę częściej
pozdrawiam chłodno (bo jest za gorąco na ciepło ;-))

apaulinka to trzymam kciuki ;-)

Kruszka ja też tak miałam że nie czułam a na usg było widać... a taki upał że się nie dziwię...

bojąca
a coś wskazuje że nie wytrzyma??

kasia.natka to gratulacje dla siostry :-) i Dominika zaliczyła pierwszą rodzinną imprezę :-) mam nadzieje że wszystko się udało

a my dziś drugie szczepienie... zobaczymy jak będzie...

Przepraszam, że nic się nie odzywałam, ale musiałam odreagować w pierwszych dniach urlopu. U mnie jest tak... byłam u gina, okazało się, że to krwawienie było spowodowane polipem, który się chciał ewakuować ze mnie i dlatego tak się lało. Co za tym idzie musimy ze staraniami co najmniej 1 cykl przeczekać. Już tydzień mi się spóźnia @ i nie ukrywam, że mnie to denerwuje...:wściekła/y: . Jak w końcu dostanę @ to mam się pokazać u gina w 4-5 dc i zobaczymy czy mi jakieś jajo rośnie. Dalej mam odstawione wszystkie leki, bo jest podejrzenie, że to, co mnie spotkało mogło być spowodowane w jakiejś części właśnie tymi lekami. Uzbrajam się w cierpliwość. Pozdrawiam wakacyjnie:-)

kruszka mam nadzieję, że jeszcze poczeka
jaimis mam dużo wypoczywać i żywić się luteiną i nospą żeby wychamować te skurcze jakie mam a których nawet nie czuję

reklama
E_lfka to życzę cierpliwości :-)

bojąca trzymam kciuki żeby się nie zaczęło jeszcze... odpoczywaj i korzystaj z czasu kiedy możesz się wyspać ;-)

Do góry