reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

E_lfka nie daj się, czymkolwiek jest ten wirus to jesteś od niego silniejsza ;-)
Kruszka u nas całkiem nieźle, przede wszystkim noce mamy spokojne (tfu tfu tfu) bo Misia po kąpieli i jedzonku pięknie śpi 4-6 h potem pobudka na zmianę pieluszki i jedzonko i znów pięknie śpi (tfu tfu tfu) 2-4 h więc nawet jak się zdarzy cięzki dzień to w nocy odpoczywam :happy: od powrotu ze szpitala karmię tylko piersią i wszystko wskazuje na to że jest ok bo najniższa waga w drugiej dobie była 3280 a w 3 tyg. 1 dniu 4125 :-) czasem jest płacz a czasem piękny uśmiech który wynagradza wszystko :tak: chodzimy na spacerki we troje i cieszymy się naszym słodkim szczęściem... wiadomo czasem są nerwy i płacz (zaliczyłam baby bluesa) czasem stres bo nie wiadomo co robić ale do wszystkiego jakoś dochodzimy; a jak tatuś kąpie Niunię to jest pełnia szczęścia ;-)

reklama
Witam sie dziewczynki staramy sie o 2 dzidziusia juz 3 lata mam pco w kwietniu miałam laparoskopie dostałam miesiączkę po 2 tyg i teraz mija pierwszy miesiąc starań jestem po clo i 18maja miałam mieć@ ale nie ma jakieś 15 dni temu cos sie pojawiło ale @ nie moge tego nazwać to był delikatnie zabarwiony śluz umyłam sie i juz było o wszystkim wiecej sie nie pojawiło brdzo boję sie zrobic test bo juz tyle wylanych łez na widok jednej kreski i juz nie chce tego przeżywać mam pytanko czy clo może opuznić@ tak znacznie dodam że zawsze miałam nie regularny @ nawet do 3 tyg ale po laparoskopi i clo chyba nie powinno tak być proszę doradzcie co mam robić bo oszaleje z tej nie pewności

Kasia.natka cudownie, szczególnie z tymi nocami:-) Moja bratowa też przechodziła baby bluesa, opowiadała, że to bardzo nie fajne jest... Powiedziała równiez, że po miesiącu wszystko juz było super. I to co zawsze powtarzają matki, zaufać swojej intuicji:-) &&&&&&&&&&&&&&&&&
Olunia29 ja nigdy nie miałam laparoskopii, za to stosowałam CLO. Czy serio ostatnią niby "@" miałaś 18 maja? Może chodziło Ci o 18 czerwca? Słuchaj no chyba nie ma innego wyjścia jak zrobić test, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& i daj znac

Na szczęście objawy już ustępują...
Ja po clo miałam dwie @ po 26 dniach, a niestety 3 @ miałam dużo później (ok 47 dni). Też mam uraz do testów z tego samego powodu, ale jednak ja bym go zrobiła :-)

kasia.natka potwierdzam słuchać swojej intuicji :-) ja tak robię... z karmieniem piersią już mało się nie poddałam miesiąc temu... ale stwierdziłam ch... wszystkie rady i robiłam po swojemu... i dopiero wtedy wszystko się ułożyło... mały już ma 6 kg i 63 cm więc chyba miałam rację :-) a mały dół każdemu się zdarza... ja wczoraj prawi płakałam bo 3 mc minęły i znów wspomnienia wróciły... eh... ale jak patrzę na małego to mi lepiej :-)

olunia29 zrób test a jak nie wyjdzie to do lekarza bo po laparoskopii chyba powinna się pojawić...

reklama
ABED
ja p[o laparoskopi miałam normalnie @ to jest 2 jaka miała być 18 czerwca a bardzo ostro działaliśmy to jest nadzieja test juz kupiłam testuje raniutko już mnie brzuch boli na sama myśl znając życie to zaraz po teście dostanę @:(((((((((((((( jak zawsze

Do góry