reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

E_lfka nie daj się, czymkolwiek jest ten wirus to jesteś od niego silniejsza ;-)
Kruszka u nas całkiem nieźle, przede wszystkim noce mamy spokojne (tfu tfu tfu) bo Misia po kąpieli i jedzonku pięknie śpi 4-6 h potem pobudka na zmianę pieluszki i jedzonko i znów pięknie śpi (tfu tfu tfu) 2-4 h więc nawet jak się zdarzy cięzki dzień to w nocy odpoczywam :happy: od powrotu ze szpitala karmię tylko piersią i wszystko wskazuje na to że jest ok bo najniższa waga w drugiej dobie była 3280 a w 3 tyg. 1 dniu 4125 :-) czasem jest płacz a czasem piękny uśmiech który wynagradza wszystko :tak: chodzimy na spacerki we troje i cieszymy się naszym słodkim szczęściem... wiadomo czasem są nerwy i płacz (zaliczyłam baby bluesa) czasem stres bo nie wiadomo co robić ale do wszystkiego jakoś dochodzimy; a jak tatuś kąpie Niunię to jest pełnia szczęścia ;-)

reklama
Witam sie dziewczynki staramy sie o 2 dzidziusia juz 3 lata mam pco w kwietniu miałam laparoskopie dostałam miesiączkę po 2 tyg i teraz mija pierwszy miesiąc starań jestem po clo i 18maja miałam mieć@ ale nie ma jakieś 15 dni temu cos sie pojawiło ale @ nie moge tego nazwać to był delikatnie zabarwiony śluz umyłam sie i juz było o wszystkim wiecej sie nie pojawiło brdzo boję sie zrobic test bo juz tyle wylanych łez na widok jednej kreski i juz nie chce tego przeżywać mam pytanko czy clo może opuznić@ tak znacznie dodam że zawsze miałam nie regularny @ nawet do 3 tyg ale po laparoskopi i clo chyba nie powinno tak być proszę doradzcie co mam robić bo oszaleje z tej nie pewności

Kasia.natka cudownie, szczególnie z tymi nocami:-) Moja bratowa też przechodziła baby bluesa, opowiadała, że to bardzo nie fajne jest... Powiedziała równiez, że po miesiącu wszystko juz było super. I to co zawsze powtarzają matki, zaufać swojej intuicji:-) &&&&&&&&&&&&&&&&&
Olunia29 ja nigdy nie miałam laparoskopii, za to stosowałam CLO. Czy serio ostatnią niby "@" miałaś 18 maja? Może chodziło Ci o 18 czerwca? Słuchaj no chyba nie ma innego wyjścia jak zrobić test, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& i daj znac

Na szczęście objawy już ustępują...
Ja po clo miałam dwie @ po 26 dniach, a niestety 3 @ miałam dużo później (ok 47 dni). Też mam uraz do testów z tego samego powodu, ale jednak ja bym go zrobiła :-)

kasia.natka potwierdzam słuchać swojej intuicji :-) ja tak robię... z karmieniem piersią już mało się nie poddałam miesiąc temu... ale stwierdziłam ch... wszystkie rady i robiłam po swojemu... i dopiero wtedy wszystko się ułożyło... mały już ma 6 kg i 63 cm więc chyba miałam rację :-) a mały dół każdemu się zdarza... ja wczoraj prawi płakałam bo 3 mc minęły i znów wspomnienia wróciły... eh... ale jak patrzę na małego to mi lepiej :-)

olunia29 zrób test a jak nie wyjdzie to do lekarza bo po laparoskopii chyba powinna się pojawić...

reklama
ABED
ja p[o laparoskopi miałam normalnie @ to jest 2 jaka miała być 18 czerwca a bardzo ostro działaliśmy to jest nadzieja test juz kupiłam testuje raniutko już mnie brzuch boli na sama myśl znając życie to zaraz po teście dostanę @:(((((((((((((( jak zawsze

Do góry