reklama
butterfly21
hope & love
abed wizyta jak najbardziej udana, nie jest źle - aż tak jak mi się to wyobrażało. Trzeba popracować nad tarczycą i zejść < 2 . Muszę porobić badania krwi: antyTPO,prolaktynę,i przeciwciała antyfosfolipidowe igG i igM no i za miesiąc TSH i FT4. Dostałam lek na tarczycę euthyrox n50 i zobaczymy czy w ciągu miesiąca się ruszę z miejsca + dodatkowo : folik,metformax500,femoston2/10 i sellen+e.
Trochę mnie to przeraziło, ale USG ok - wszystko po poronieniu wróciło do normy, dostałam skierowanie do szpitala nie przymusowe ale skorzystam,żeby zobaczyć co i jak na HSG ocenę jamy macicy żeby zobaczyć czy nie ma nic w środku - tzn m.in jakiś polipów i pewnie drożność jajowodów (bo chcą zobaczyć czy coś tam nie wpłynęło na poronienie) 1 dzień dostanę głupiego jasia albo jakieś znieczulenie zrobią badania poleżę i do domku Także trzymajcie kciuki,jeżeli w ciągu miesiąca zejdę z tarczycą to możemy się starać - ba! nawet dostałam już recepty w razie pozytywnego testu na duphaston i aspirynę taki mini zestaw antyporonny
Trochę mnie to przeraziło, ale USG ok - wszystko po poronieniu wróciło do normy, dostałam skierowanie do szpitala nie przymusowe ale skorzystam,żeby zobaczyć co i jak na HSG ocenę jamy macicy żeby zobaczyć czy nie ma nic w środku - tzn m.in jakiś polipów i pewnie drożność jajowodów (bo chcą zobaczyć czy coś tam nie wpłynęło na poronienie) 1 dzień dostanę głupiego jasia albo jakieś znieczulenie zrobią badania poleżę i do domku Także trzymajcie kciuki,jeżeli w ciągu miesiąca zejdę z tarczycą to możemy się starać - ba! nawet dostałam już recepty w razie pozytywnego testu na duphaston i aspirynę taki mini zestaw antyporonny
azorek84
mama Amelii 2009
ja [o porodzie czulam sie lepiej miesiaczki przestaly byc takie bolesne wiec kokodamol bralam sporadycznie raczej ale torbiele mialam nadal bo na usg czasem wyszly i raz nawet karetka mnie zabrala z domu do szpitala ale teoretycznie cos sie poprawilo bo nie spodziewalam sie tak szybko zajsc w druga ciaze a tu cyk drugie podejscie no ale chyba nie u kazdej jest tak kolorowo jak mysle....ja przy endo i pco zawsze mialam miesiaczki nie byly co do dnia bo miedzy 23-33 dni czasem ale raz w mcu sie pojawialy...nie wiem juz od czego to zalezy ze jedne przechodza lzej a inne dziewczyny sie tak meczaDziewczyny czy po ciąży jakoś poprawia pco? Czyli czy objawy jakoś ustępują?
kasai natka no i sie poplakalm po twoim poscie z opisem produ.....ehhh hormony
G
gość 94049
Gość
Dziewczynki, chciałam Wam zameldować, ze jestem po połówkowym. Oczekujemy synka Frania, no i najważniejsze dzidziuś się zdrowo rozwija:-)
E_lfka
Zaciekawiona BB
Gratulacje kruszka!
Byłam dziś w szpitalu po wynik hist-patu. Powiedziano mi, że jeśli w sekretariacie jest wynik, to znaczy, że wszystko jest dobrze i mam się zgłosić tylko do swojego gina z wynikiem. Coś tam popisali, ale wszystko w łacinie....
Byłam dziś w szpitalu po wynik hist-patu. Powiedziano mi, że jeśli w sekretariacie jest wynik, to znaczy, że wszystko jest dobrze i mam się zgłosić tylko do swojego gina z wynikiem. Coś tam popisali, ale wszystko w łacinie....
kasia.natka
Fanka BB :)
Kruszka to super wieści cieszę się bardzo że wszystko ok no i gratuluję siusiaka ;-) niech dalej pięknie i zdrowo rośnie Franuś &&&
G
gość 94049
Gość
Kasia jak sobie dajecie radę? Napisz choć kilka słów jak wygladały/wyglądają Wasze dni?
Elfka u mnie tez tak było, tylko łacina
Elfka u mnie tez tak było, tylko łacina
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
E_lfka
Zaciekawiona BB
Jak już ma się pierniczyć to na całej linii, chyba znowu jestem chora... mam objawy wirusa bostońskiego... masakra...