reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

butterfly21 czyli co działacie??

kasia.natka z czasem będzie mniej spała w dzień ;-) a na dodatek będzie się jej nudziło i będzie wymagała uwagi :-)

reklama
abed wizyta jak najbardziej udana, nie jest źle - aż tak jak mi się to wyobrażało. Trzeba popracować nad tarczycą i zejść < 2 . Muszę porobić badania krwi: antyTPO,prolaktynę,i przeciwciała antyfosfolipidowe igG i igM no i za miesiąc TSH i FT4. Dostałam lek na tarczycę euthyrox n50 i zobaczymy czy w ciągu miesiąca się ruszę z miejsca + dodatkowo : folik,metformax500,femoston2/10 i sellen+e.

Trochę mnie to przeraziło, ale USG ok - wszystko po poronieniu wróciło do normy, dostałam skierowanie do szpitala nie przymusowe ale skorzystam,żeby zobaczyć co i jak na HSG ocenę jamy macicy żeby zobaczyć czy nie ma nic w środku - tzn m.in jakiś polipów i pewnie drożność jajowodów (bo chcą zobaczyć czy coś tam nie wpłynęło na poronienie) 1 dzień dostanę głupiego jasia albo jakieś znieczulenie zrobią badania poleżę i do domku Także trzymajcie kciuki,jeżeli w ciągu miesiąca zejdę z tarczycą to możemy się starać - ba! nawet dostałam już recepty w razie pozytywnego testu na duphaston i aspirynę taki mini zestaw antyporonny

Dziewczyny czy po ciąży jakoś poprawia pco? Czyli czy objawy jakoś ustępują?
ja [o porodzie czulam sie lepiej miesiaczki przestaly byc takie bolesne wiec kokodamol bralam sporadycznie raczej ale torbiele mialam nadal bo na usg czasem wyszly i raz nawet karetka mnie zabrala z domu do szpitala:baffled: ale teoretycznie cos sie poprawilo bo nie spodziewalam sie tak szybko zajsc w druga ciaze a tu cyk drugie podejscie:szok: no ale chyba nie u kazdej jest tak kolorowo jak mysle....ja przy endo i pco zawsze mialam miesiaczki nie byly co do dnia bo miedzy 23-33 dni czasem ale raz w mcu sie pojawialy...nie wiem juz od czego to zalezy ze jedne przechodza lzej a inne dziewczyny sie tak mecza:zawstydzona/y:

kasai natka no i sie poplakalm po twoim poscie z opisem produ.....ehhh hormony:sorry2:

Gratulacje kruszka!
Byłam dziś w szpitalu po wynik hist-patu. Powiedziano mi, że jeśli w sekretariacie jest wynik, to znaczy, że wszystko jest dobrze i mam się zgłosić tylko do swojego gina z wynikiem. Coś tam popisali, ale wszystko w łacinie....

Kasia jak sobie dajecie radę? Napisz choć kilka słów jak wygladały/wyglądają Wasze dni?:-D

Elfka u mnie tez tak było, tylko łacina

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry