reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
w końcu kochana :-) jak tylko będziesz miała chwilkę to napisz co i jak :-) i nowy suwaczek by ci się przydał ;-)

Anke ja na razie nie wiem... karmię piersią ale po 6 tygodniach dostałam okres... teraz powinien być kolejny ale póki co nie ma... i nie wiem czy przez karmienie czy przez pco... na usg póki co nie idę bo mieszkam w Anglii i tu lekarz mi powiedział że na usg mnie wyśle za rok żeby sprawdzić jak jajniki wyglądają... ale ja oczywiście pójdę do swoje ginekologa i zobaczymy co i jak ....

Dziewczyny czy Wy byłyście u dietetyka, stosujecie jakieś diety. Wyczytałam gdzie, że kobiety z pco powinny być na jakiejś diecie. A jak z trądzikiem. Ja nigdy nie miałam problemów odkąd mnie to dopadło to wychodzą mi straszne krosty na twarzy, mniej na plecach i dekoldzie ale jednak. Byłam u dermatologa zapisał mi jakąś maść na sterydach niestety mi nie pomogłam, gina poprosiłam ale to ta sama maść jak się okazało tylko pod inna nazwą. Próbuję różnych specyfików i nic.

reklama
u mnie po ciąży z rok było ok a teraz znowu się zaczęło niereularne @ ostatnio 2 miesiące nie miałam podobno niktórym pco po ciąży nie daje objawów tak mi lekarz mówił

Do góry