reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
w końcu kochana :-) jak tylko będziesz miała chwilkę to napisz co i jak :-) i nowy suwaczek by ci się przydał ;-)

Anke ja na razie nie wiem... karmię piersią ale po 6 tygodniach dostałam okres... teraz powinien być kolejny ale póki co nie ma... i nie wiem czy przez karmienie czy przez pco... na usg póki co nie idę bo mieszkam w Anglii i tu lekarz mi powiedział że na usg mnie wyśle za rok żeby sprawdzić jak jajniki wyglądają... ale ja oczywiście pójdę do swoje ginekologa i zobaczymy co i jak ....

Dziewczyny czy Wy byłyście u dietetyka, stosujecie jakieś diety. Wyczytałam gdzie, że kobiety z pco powinny być na jakiejś diecie. A jak z trądzikiem. Ja nigdy nie miałam problemów odkąd mnie to dopadło to wychodzą mi straszne krosty na twarzy, mniej na plecach i dekoldzie ale jednak. Byłam u dermatologa zapisał mi jakąś maść na sterydach niestety mi nie pomogłam, gina poprosiłam ale to ta sama maść jak się okazało tylko pod inna nazwą. Próbuję różnych specyfików i nic.

reklama
u mnie po ciąży z rok było ok a teraz znowu się zaczęło niereularne @ ostatnio 2 miesiące nie miałam podobno niktórym pco po ciąży nie daje objawów tak mi lekarz mówił

Do góry