reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

ja tez bym gina zmienila w takim wypadku. no przeciez nie mozna zakladac z gory ze przez 2 lata nic sie nie zmienilo w twoim ciele!! przepraszam ale to jakis bencwal normalnie to tak samo jak mi by powiedzieli ze jak juz rodzilam to pcos i endo mi zniklo i teraz jest git:szok: o amelkowne walczylam 3,5 roku prawie i bez wspomagania wiec nie jest tak kolorowo teraz to mi sie zdaje ze trafilam w pierwsza i calkiem mozliwe ostatnia owulacje w tym roku:szok::dry:udalo sie za drugim podejsciem bo mielismy zaczac od stycznia ale w grudniu juz zaszalelismy;-)a tu w styczniu bam dwie krechy co nas obydwoje z nog zwalilo bo spodziewalismy si ewalczyc min rok a tu takie zaskoczenie:tak::-D

reklama
Witam się po większej przerwie i gratuluje bliźniaków - w tej ciężkiej walce z pco to naprawdę podwójne szczęście!!!!! a co tam, jak szaleć to szaleć :tak:

u mnie 4 dni do testowanka więc trzymajcie kciuki;-) bardzo bym chciała, żeby się udało wreszcie, a dzidzia w grudniu byłaby cudnym prezentem na Święta (pomijam fakt, że od lat marzyłam, żeby pierwsze dziecko urodzić na wiosnę hehe)

ja się także podpisuję pod wcześniejszymi wypowiedziami, że polecam zmienić lekarza bo z takim rozumowaniem jak on to dziwne jest w ogóle, że jest taki zawód jak lekarz - no bo po co skoro kilka (-naście) lat wcześniej każda z nas była zdrowa...

K@ti@ kciuki i fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ten wątek jest tak szczęśliwy że na pewno ci się uda

k@ti@ to i ja podesle fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i kciuki zaciskam za powodzenie w testowanku:tak:
abed jestes tam jeszcze czy juz si erozpakowujesz??:-D
kasia ty tez juz 31 tydzien wow:szok::-D boszszszz jak ja juz rtez bym chciala ten 30 tydzien heheh tyle jeszcze przedemna i cale lato z brzucholem bede smigac:baffled: dobrze ze w uk nie ma takich upalow jak w pl to mozae jakos przezyje;-):-)

K@ti@ informuj koniecznie!
azorku a ty już 12 tc kończysz - pięknie :tak: a na kiedy masz termin?
abed mam propozycję - żebyśmy się tu za bardzo nie stresowały co u ciebie to bardzo proszę abyś codziennie napisała choć jedno zdanie np. nadal w dwupaku/nic się nie dzieje/coś się dzieje/pierwsze skurcze/ czy coś takiego...plis,plis,plis :blink: i na wszelki wypadek życzę ci kochana szybkiego i jak najmniej bolesnego porodu bez komplikacji oraz pięknego, zdrowego dzidziusia na 10!

nic się nie dziej... żadnych skurczy... małemu dobrze w brzuchu i chyba szybko nie wyjdzie... coś mi się wydaje że na kwiecień się załapię i pewnie będzie to wywołanie...

a mam ciśnienie podwyższone więc chodzę co dwa dni na badanie ciśnienia... ale nie boli mnie głowa czy puchną nogi więc nic nie robią... zobaczymy co położna powie dziś...

azorku a ty to na skan idziesz pierwszy wkrótce???

K@ti@
trzymam kciuki :-)

kasia trermin podali pi razy oko na 9 pazdziernika:tak:po skanie treaz wyjdzie pewnie inny termin i jak w pl bede usg robic to pewnie jeszcze inny podadza ale mam wrazenie ze wysypie sie we wrzesniu zobaczymy:-)
abed to w sumie drugi skan pierwszy mialam w 6tyg3dniu i wsio bylo ok serduszko tez widzialam ale niewiele o dzidziorku mi mowila bo szukali przyczyn moich boli wiec teraz wszystko sie okaze:-)

reklama
abed ja się nie dziwię że Maluszkowi dobrze w brzusiu u mamy ale na pewno wkrótce zdecyduje się zobaczyć jak wyglądasz z zewnątrz :-p informuj nas kochana!!! ja już nie mogę się doczekać na wasze wspólne zdjęcie :tak:
azorku to normalne że co usg to kilka dni różnicy w terminie ale te pierwsze (do 12 tc) są najbardziej prawdopodobne więc przyjmuję że około pierwszego tygodnia października będziesz już tulić swoje Maleństwo ;-)

Do góry