reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

kasia.natka wózek fajny :-) a nosidełko mam takie same tyko czarne :-) maż wybierał :-) stwierdził że najlżejszy :-)
a co do ktg to w Anglii nie robią bez powodu... ale ja miałam dwa tygodnie temu bo mnie położna do szpitala wysłała bo głowa mnie bolała... ale wyniki były dobre...

enya81 a może ty nie masz wcale psc?? takie wynik że tylko próbować :-D nie przejmuj się badaniem tylko próbuj :-) trzymam kciuki :-)

reklama
uuu abed ty juz lada dzien mozesz sie wysypac:-D ja ostatnie tyg to pamioetam ze doczekac sie nie moglam bralam codziennie kapiele i maz siedzial nad wanna glaskal brzucholek i rozmawial z mloda ze moze juz wychodzic i wsumie wykrakalismy 3 tyg orzed teoretycznym terminem;-)mloda urodzila sie 3300 wiec jak by te 3 tyg jeszcze siedziala w brzuszku to chyba do 4kg by doszla :szok:

no ja też obawiam się że będzie duży... ale jakoś w te metody wywoływania nie wierzę... a o ciepłej kąpieli to nie słyszałam... mi się wydaje że dziecko się urodzi jak będzie gotowe... co będzie to będzie nie mam na to wpływu....

azorek a jak ty się czujesz?? już nie długo do usg :-)

no ja juz sie skanu doczekac nie moge:szok::-D jakos tak sie czuje ciagle zmeczona a inne dolegliwosci jakos poszly w kąt:-D pozostal tylko wstret do miesa..jak mam surowe miesko to patrzec nie moge bo mnie cofa...wedlinki tez bleeee sie zrobily ale przejdzie:-)jestem padlinozerna i niezrezygnuje tak latwo;-):laugh2:
a co do porodu to bylo mycie okien-lipa sexik--lipa lipa lipa.... niektore ryzykowaly z olejkiem rycynowym ze niby ma przyspieszyc i tez konczylo sie na calym dniu w kibelku i lipa heheheh herbata z lisci malin --lipa tzn malina ale nie pomoglo;-) mialam sporo ruchu np lazilam sobie powolutku po schodach gora dol ale tez nie pomoglo -choc miednica mniej lupala:-D

no ja też o wszystkich tych metodach słyszałam że lipa... więc się nie stresuję i nie próbuję... a jakieś sprzątanie to tak żeby czysto w domu było ;-) a nóż pomoże... no zobaczymy... czekanie jest najgorsze...

Po wizycie u gina - 9dc, słabe endometrium, pęcherzyki są ale nie ma dominującego i nie wiadomo, które świeże a które nie....Za 2 dni kolejne USG
Enya u mnie dominujący pęcherzyk pojawiał się dopiero ok. 14 d.c. więc spokojnie. na następnym USG może sie już którys wybić. A bierzesz coś na wspomaganie owulki?

reklama
znalazlam fotke tego saw palmetto taki sobie krzaczor z czyms w rodzaju jagod :
P1040347.jpg

Do góry