reklama
Agusia Gratulacje :-) to dobrze czułam pytając ;-) Czekamy na jakieś zdjęcia :-) a czemu cesarka?? wcześniej wiedziałaś czy wyszło w trakcie?? napisz jak było bo ja powoli zaczynam się bać ...
hmmmmm bojąca ja tu rzadko ale nie tak rzadko żeby przegapić że jesteś w ciąży czy mnie to minęło?? miałam pytać ale głupio mi było tak się dopytywać bo wiem jak to boli... napisz coś więcej jak się czujesz?? i kiedy rodzisz??
tak w ogóle to GRATULACJE :-)
sprawdziłam nic nie napisałaś ;-)
hmmmmm bojąca ja tu rzadko ale nie tak rzadko żeby przegapić że jesteś w ciąży czy mnie to minęło?? miałam pytać ale głupio mi było tak się dopytywać bo wiem jak to boli... napisz coś więcej jak się czujesz?? i kiedy rodzisz??
tak w ogóle to GRATULACJE :-)
sprawdziłam nic nie napisałaś ;-)
Ostatnia edycja:
kasia.natka
Fanka BB :)
agusia GRATULACJE! super że już jesteście w domu i że wszystko ok, nabierajcie teraz sił i wracaj do formy
bojąca!!! abed ma racje - nic się nie chwaliłaś, nawet małego pościka nie napisałaś :-( Gratulacje!
bojąca!!! abed ma racje - nic się nie chwaliłaś, nawet małego pościka nie napisałaś :-( Gratulacje!
kasia.natka
kochana mówisz że pod koniec będzie jeszcze gorzej u mnie już nie jest dobrze
Agusia8426
Hej miałam cesarkę bo Martusia nie umiała trafić w kanał rodny główką, a poza tym moja szyjka nie miała rozwarcia.
no niestety kasiu... ostatnio wyczytałam że komórki kurczą się w ostatnim miesiącu... no i niestety zapominam o wszystkim... żyję w innym świecie ale koleżanka pocieszyła mnie że jej to po ciąży nie przeszło ;-)więc zobaczymy jak to będzie... ja jeszcze dodatkowo umieram na biodra tak mnie bolą od kilku dni że ani nie da się spać, budzę się co godzinkę, jak mam szczęście to co dwie z okropnym bólem... w ciągu dnia jest trochę lepiej ale też daje mi się we znaki... nie wiem jak ja przeżyje te 4 tygodnie....
Agusia nie ważne jak ważne że jest z Tobą i jest zdrowa :-) obyś szybko doszła do siebie :-) dalej czekamy na zdjęcia :-)
Agusia nie ważne jak ważne że jest z Tobą i jest zdrowa :-) obyś szybko doszła do siebie :-) dalej czekamy na zdjęcia :-)
kasia.natka
abed no ja jednak mam nadzieję że to się jakoś z czasem cofnie a co do bioder i innych dolegliwości to na pewno dasz radę &&&
agusia najważniejsze że masz już swoje szczęście całe i zdrowe
agusia najważniejsze że masz już swoje szczęście całe i zdrowe
agusia8426 gratulacje niech skarb rośnie zdrowo!!!!!!!!! ja też po cesarce ale ja miałam anemię i dość ciężko do siebie dochodziłam ale już nie jest żle czasami tak "ciągnie" przy szyciu, ale jak by chcieli mi wyciąć dla dzidzi kratkę na brzuchu też bym pozwoliła :-) ciężko się wstawało i siadało.... jak to juz się dawnoi temu wydaje........
ja to przymulona i nie gramotna byłam po porodzie .... zmęcznie, niedospanie, ból....
ja to przymulona i nie gramotna byłam po porodzie .... zmęcznie, niedospanie, ból....
reklama